13 / 05 / 2024

Bulvar Rezidans başakşehir projesi

Bulvar Rezidans başakşehir projesi

Bulvar Rezidans Başakşehir projesi 165 adet daireden oluşuyor. Yeni kampanyasını 16 Mart Pazartesi günü açıklayacak olan proje TEM Otoyolu'na, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne yakın bir bölgede inşa ediliyor.

Başakşehir Bulvar Rezidans satılık!

Başakşehir Bulvar Rezidans satılık daire tipleri arasında 3+1'den 7+1 dublekse kadar farklı seçenekler yer alıyor. Proje Bulvar İstanbul İş Ortaklığı imzası ile hayata geçiriliyor.

Sakura Rezidans Başakşehir fiyat listesi!

Sakura Rezidans Başakşehir fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Başakşehir Sakura Rezidans fiyat bilgisi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Grand Rezidans Başakşehir daire fiyatları!

Grand Rezidans Başakşehir projesi Asaf İş Adi Ortaklığı tarafından inşa ediliyor. Projede peşin ödemelerde yüzde 15 indirim sağlanıyor...

Grand Rezidans Başakşehir satış fiyatları!

Grand Rezidans Başakşehir satış fiyatları 299 bin TL'den başlıyor. 60 ay sıfır faiz imkanı sunulan Grand Rezidans projesi 3. İstanbul Projesi'nin ilk etabı olarak yükseliyor...

Adım İstanbul Rezidans Başakşehir fiyat!

Adım İstanbul Rezidans Başakşehir fiyat listesi 595 bin liradan başlıyor. Adım İstanbul Başakşehir projesinde yüzde 50 peşinata, 24 ay sıfır faizle taksit seçeneği sunuluyor...

Vadişehir Rezidans Başakşehir fiyatları!

Vadişehir Rezidans Başakşehir fiyatları 496 bin liradan başlıyor. Başakşehir 1.kısımda yükselen Vadişehir Rezidans projesinde 615 adet konut ve 60 ticari birim yer alıyor...

Vadiyaka Rezidans Başakşehir fiyatları!

Vadiyaka Rezidans Başakşehir fiyatları 2+1 dairelerde 495 bin TL'den başlıyor. Vadiyaka Rezidans Başakşehir projesinde yüzde 40 peşinat sonrasında 12 ay sıfır faizle taksitli ödemeler yapılıyor...

Vadiyaka Rezidans Başakşehir fiyat listesi!

Vadiyaka Rezidans Başakşehir fiyat listesi 495 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. 361 konut, 56 dükkandan oluşan Vadiyaka Rezidans Başakşehir projesinde daire teslimleri Haziran 2017 yılında yapılıyor...

Bulvar İstanbul Başakşehir'de ödemeye 1 yıl sonra başla! 387 bin TL'ye!

Daire fiyatlarının 387 bin TL'den başlangıç gösterdiği Bulvar İstanbul Başakşehir projesi kapsamında yer alan daireler için düzenlenen ödeme planı kapsamında ödemeler 1 yıl sonra başlıyor.

Bulvar İstanbul Başakşehir'de 387 bin TL'ye! 1 yıl sonra ödemeye başla!

Daire fiyatlarının 387 bin TL'den başlangıç gösterdiği Bulvar İstanbul Başakşehir projesinde düzenlenen kampanya kapsamında banka kredisi ile vadelendirme yapılıyor. Ödemeler 1 yıl sonra başlıyor.

Bulvar İstanbul Başakşehir'de evini şimdi al, ödemeye 1 yıl sonra başla!

Bulvar İstanbul Başakşehir'de evini şimdi al, ödemeye 1 yıl sonra başla kampanyası devam ediyor. Daire fiyatlarının 387 bin TL'den başladığı projede teslimler Haziran 2016'da yapılacak.

Başakşehir Bulvar Rezidans'ta kredi ödemelerine 1 yıl sonra başlanıyor!

EMLAK Konut GYO ile Bulvar İstanbul İş Ortaklığı tarafından Başakşehir bölgesinde hayata geçirilen Bulvar İstanbul'un etabı Bulvar Rezidans'ta yeni bir ödeme kampanyası başlatıldı..

Bulvar İstanbul Başakşehir'de ödemelere 1 yıl sonra başla!

Daire fiyatlarının 387 bin TL'den başlangıç gösterdiği Bulvar İstanbul Başakşehir projesinde yer alan konutlar için düzenlenen ödeme kampanyası kapsamında banka kredisi ve peşinatlar 1 yıl sonra ödeniyor.

Bulvar İstanbul Başakşehir'de 387 bin TL'ye! Yüzde 10 peşinatla!

Yüzde 10 peşinat ya da banka kredisi ile peşinatın 1 yıl sonra ödendiği tercihlerin sunulduğu Bulvar İstanbul Başakşehir projesinde daire fiyatları 387 bin TL'den başlıyor.

Bulvar Rezidans başakşehir projesi Haberi

Bulvar Rezidans başakşehir projesi

Bulvar İstanbul İş Ortaklığı imzası taşıyan Bulvar Rezidans Başakşehir projesi 3+1, 4+1, 5+1 dubleks, 6+1 dubleks ve 7+1 dubleks dairelerden meydana geliyor.


İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de hayata geçirilen 

Bulvar Rezidans Konutları 37 katlı olarak tasarlandı. Proje Bulvar İstanbul’un yeni etabı olarak yükseliyor.


Bulvar Rezidans Başakşehir projesi metroya, Sağlık Kent'e, TEM Otoyolu'na, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne ve Kanal İstanbul'a yakın bir bölgede bulunuyor.


14 Şubat'ta iki günlüğüne ön satışa çıkan Bulvar Rezidans Başakşehir Konutları 1.000'in üzerinde ön talep topladı. Proje 16 Mart Pazartesi günü yeni kampanyası hakkında basın toplantısı düzenleyecek. 


Bulvar Rezidans Başakşehir projesi iletişim

Telefon: 444 66 10 

Özge...