28 / 04 / 2024

Bulvar Rezidans

Bulvar Rezidans

Bulvar İstanbul ve Bulvar Rezidans'ta kampanya başlatıldı.Metrekare fiyatları 2 bin 800 ile 4 bin lira arasında değişirken, 10 peşin ödemeden sonra geriye kalan peşinat miktarı ve banka kredisi 1 yıl sonra ödenmeye başlanıyor.

Bulvar İstanbul basın toplantısı 16 Mart'ta!

Bulvar İstanbul İş Ortaklığı; Bulvar İstanbul ve Bulvar Rezidans projelerinin satışta yakaladığı başarıyı, 2014 yılı gayrimenkul sektörü değerlendirmesini, 2015 yılı hedeflerini ve yeni kampanyasını basın mensupları ile paylaşıyor.

Bulvar Rezidans'ta 90 daire 1 saatte satıldı!

Bulvar İstanbul İş Ortaklığı tarafından Başakşehir'de inşa edilen Bulvar İstanbul'un yeni etabı Bulvar Rezidans ön satışa çıktığı hafta sonunda ev sahibi olmak isteyenlerden büyük ilgi gördü.

Bulvar Rezidans'ta daire satışları 1 saatte tamamlandı!

Ön talep döneminde 1000'in üzerinde talep toplayan Bulvar Rezidans projesi bu sabah ön satışlarına başladı. 165 daireden oluşan projede ön satışlar 1 saat içinde tamamlandı.

Bulvar İstanbul’un yeni etabı Bulvar Rezidans 14 Şubat'ta ön satışa çıkıyor!

Başakşehir bölgesinin lüks konut projesi Bulvar İstanbul’un yeni etabı Bulvar Rezidans cazip fiyatları ve ödeme planıyla 14 Şubat 2015 Cumartesi günü saat 08.00’de ön satışa çıkıyor.

Ankara'da rezidans inşaatında çalışan 3 işçi eylem yaptı!

Ankara'da Söğütözü Mahallesi Anadolu Bulvarı’nda yeni biten bir rezidansın yapımında çalışan 3 inşaat işçisi paralarını alamadıklarını iddia ederek eylem yaptı.

Bulvar Home nerede?

İçerisinde 400'e yakın dairenin bulunacağı Bulvar Home Rezidans Pusula İnşaat tarafından hayata geçirilecek. Proje de konutların yanı sıra ticari birimler de bulunuyor. Peki Bulvar Home nerede?

İstanbul Bulvar Cadde Rezidans!

İstanbul'un Başakşehir ilçesinde inşa edilen proje Özkar ile Özülke İnşaat tarafından yükseliyor. İstanbul Bulvar Cadde Rezidans projesinde toplam 1.555 adet daire yer alıyor.

28 soruda Bulvar İstanbul projesi!

Bulvar Rezidans, Bulvar Etabı, Göl Etabı olmak üzere 3 etaptan meydana gelen projede cadde dükkanları açık artırma ihalesi ile satışa sunuluyor. İşte 28 soruda Bulvar İstanbul projesi...

Başakşehir Bulvar Rezidans'ta kredi ödemelerine 1 yıl sonra başlanıyor!

EMLAK Konut GYO ile Bulvar İstanbul İş Ortaklığı tarafından Başakşehir bölgesinde hayata geçirilen Bulvar İstanbul'un etabı Bulvar Rezidans'ta yeni bir ödeme kampanyası başlatıldı..

Bulvar İstanbul yeni bir ödeme kampanyası başlattı!

Emlak Konut GYO ile Bulvar İstanbul İş Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Bulvar İstanbul'un etabı Bulvar Rezidans'ta yeni bir ödeme kampanyası başlatıldı.Kampanyada ilk yüzde 10 peşin ödemeden sonra,banka kredisi 1 yıl sonra ödenmeye başlanıyor.

Bulvar İstanbul'da metrekaresi 2 bin 800 TL'den başlıyor!

Bulvar İstanbul ve Bulvar Rezidans'ta kampanya başlatıldı.Metrekare fiyatları 2 bin 800 ile 4 bin lira arasında değişirken, 10 peşin ödemeden sonra geriye kalan peşinat miktarı ve banka kredisi 1 yıl sonra ödenmeye başlanıyor.

Bulvar İstanbul ve Bulvar Rezidans'ta yeni bahar kampanyası!

Emlak Konut GYO ile Bulvar İstanbul İş Ortaklığı tarafından Başakşehir'de hayata geçirilen Bulvar İstanbul ve Bulvar Rezidans'ta kampanya başlatıldı.

Bulvar İstanbul’dan şimdi al, 1 yıl sonra öde kampanyası!

Bulvar İstanbul ve Bulvar Rezidans dairelerinden ev alacaklar kampanya kapsamında yüzde 10 peşin ödemeden sonra peşinattan geriye kalan miktarı ve banka kredisini 1 yıl sonra ödemeye başlıyor.

Bulvar İstanbul Evleri satılık!

Bulvar İstanbul Evleri satılık dairelerin tipleri 2+1'den 7+1'e kadar değişen seçeneklerle dizayn edildi. Proje içerisinde Bulvar Rezidans, Bulvar Göl ve Bulvar Etabı ile birlikte yükseliyor.

Bulvar İstanbul projesi nerede?

Özkar ile Özülke İnşaat imzası ile yükselen Bulvar İstanbul projesi Rezidans, Göl ve Bulvar olmak üzere 3 etaptan oluşuyor. Projede daire fiyatları 387 bin TL'den başlıyor. Peki Bulvar İstanbul projesi nerede?

Bulvar İstanbul ödeme planı!

Bulvar İstanbul ödeme planına göre yüzde 10 peşin ödeme yapıldığında kalan peşinat ve banka kredisi 1 yıl sonra ödenmeye başlanıyor. Bulvar İstanbul projesi Bulvar Rezidans, Bulvar Etabı ve Göl etaplarından oluşuyor.

Ankara Balgat'ta yeşil alana 2 rezidans inşa edildi!

Balgat Mahallesi’nin Mevlana Bulvarı tarafından kalan ve daha önceki imar planlarında yeşil alan olarak görülen araziler, imar planında yapılan değişikliklerle imara açılarak biri özel hastane olmak üzere 2 adet rezidans dikildi.

Bulvar Rezidans Haberi

Bulvar Rezidans

Emlak Konut GYO ile Bulvar İstanbul İş Ortaklığı tarafından Başakşehir'de hayata geçirilen Bulvar istanbul ve Bulvar Rezidans'ta kampanya başlatıldı.

Kampanyaya göre, satış sırasında yüzde 10 peşin ödemeden sonra geriye kalan peşinat miktarı ve banka kredisi 1 yıl sonra ödenmeye başlanıyor. Bulvar İstanbul projesinde metrekare fiyatları ise 2 bin 800 ile 4 bin lira arasında değişiyor. 


İki etapta 15 bloktan oluşan Bulvar İstanbul projesinde 2+1'den 5+1'e kadar 1555 daire bulunuyor. Toplam 37 kattan oluşan Bulvar Rezidans'ta ise 165 daire yer alıyor. Projede çocuk eğitim ve oyun odaları, spor tesisleri, sıcak su havuzları, Türk Hamamı,Zen odası ve su ile terapi odası gibi hizmetler...