19 / 05 / 2024

bumerang ofis lansman

bumerang ofis lansman

Lansman öncesi fiyat avantajlarının sunulduğu Dap Bumerang Ofis Çağlayan projesinde ön talep toplanıyor...

Dap Bumerang Ofis projesinde ön talep toplanıyor!

Ön talebin toplandığı Dap Bumerang Ofis projesinde detaylar henüz açıklanmadı. Projede lansman öncesi fiyat avantajları sunuluyor...

AKTİM Çarşı ve AKTİM Ofis'in yüzde 18’i lansman öncesi satıldı!

İstanbul Avrupa Yakası Bayrampaşa’da 3,1 milyar TL’lik yatırımla yükselen AKTİM Çarşı ve AKTİM Ofis'in yüzde 18'i lansman öncesi satıldı.

Vega Cadde Ofis’te lansman fırsatları! Yeni proje!

Nata Holding imzasıyla Ankara Yenimahalle'de inşa edilen Vega Cadde Ofis projesinde satışlar başladı. Projede ofisler 458 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Bumerang Kartal 2021'de teslim edilecek!

Kartal’da hayata geçirilen Bumerang Kartal projesi yatırımcı ve oturum için avantajlı ve amortisman süresi ile de yüksek kârlı ofis ve daire seçenekleri sunuyor...

Blue Road basın lansmanı düzenlendi!

Arthur & Miller Real Estate, Blue Road şirketiyle işbirliği lansmanı 13 Aralık sabahı, NEF09 Eğitim Salonu’nda düzenlendi. Lansmana, 20’ye yakın merkez ve franchise ofis yöneticisi katılım gösterdi. 

Bumerang Kartal'da metrekare fiyatları 6 bin 900 liradan başlıyor!

Anadolu Yakası'nın önemli noktası Kartal, yatırımcılarına kazandırmaya devam ediyor. Bumerang Kartal'da ofis ve konut alanlarının metrekare fiyatları 6 bin 900 liradan başlıyor.

Bumerang Kartal'da satışlar lansman fiyatlarıyla devam ediyor!

Kartal’ın merkezi lokasyonunda bulunan Bumerang Kartal projesinde daire satışları lansman fiyatıyla devam ediyor.

İdeal Ofis İzmir fiyatları!

Yücesoy Mühendislik imzasıyla İzmir'de hayata geçirilen İdeal ofis projesi 5 bin 100 metrekare alan üzerine inşa ediliyor. Projenin lansmanı 14 Temmuz'da yapılacak...

Bumerang Kartal satışta!

Özkartallar A.Ş. tarafından hayata geçirilen Bumerang Kartal projesi satışta. Projede ofis ve konut alanlarının metrekare fiyatı 6 bin TL ile 12.500 TL arasında değişiyor.

Ege Yapı Kağıthane lansman fiyatları!

Konut, ofis ve dükkanlardan meydana gelen Ege Yapı Kağıthane projesinde lansman dönemine özel yüzde 12 indirimli sağlanıyor. Ege Yapı Kağıthane lansman fiyatları 310 bin TL'den başlıyor.

Bumerang Kartal'da metrekare fiyatı 6 bin TL'ye!

Anadolu yakasında, konut ve home ofis anlayışına yepyeni bir boyut kazandırarak Residence konseptinin emsalsiz vitrini olacak proje Kartal ‘da yükseliyor. Bumerang Kartal'da metrekare fiyatı 6 bin TL'den başlıyor..

Propa Vista projesinde ön lansman yapıldı!

Markalı konut sektörünün güçlü markası Propa, Vista projesinde ön lansman yaptı. Proje sakinleri; evlerine artı olarak ‘Misafir Evi’, ‘Mutfak Atölyesi’, ‘Donanımlı Ofis’ ve ‘Toplantı Odaları gibi unsurları diledikleri zaman kullanabilecek ve sadece kullandıkları kadar ödeyecek.

AND Gayrimenkul Pastel projesi lansmanı 22 Nisan'da!

Anadolu Grubu’nun gayrimenkul sektöründeki markası AND Gayrimenkul, ofis projesinin ardından, ilk konut projemiz AND Pastel’i hayata geçiriyor. AND Pastel projesinin detayları 22 Nisan'da düzenlenecek lansman toplantısında paylaşılacak.

Vogue Business Center lansmanı 1 Nisan'da!

İstanbul'da farklı ofis konsepti ve mükemmel lokasyonu ile finans dünyasının yeniden şekilleneceği Vogue Business Center, Ataşehir'de yükseliyor. Vogue Business Center lansman toplantısı 1 Nisan'da gerçekleşecek.

bumerang ofis lansman Haberi

bumerang ofis lansman

Dap Yapı imzası ile yepyeni bir proje daha hayata geçiriliyor. İstanbul Çağlayan'da yükselen Dap Bumerang ofis projesinde ön talep toplanıyor. Lansmanının yakın bir zamanda yapılacağı projenin detayları henüz açıklanmadı.


Dap Bumerang Ofis Çağlayan projesinde lansman öncesi fiyat avantajları sunuluyor. Proje ile ilgili detaylar için 444 33 39 numaralı telefonu arayabilirsiniz.


Dap Bumerang Ofis Çağlayan projesinin yanısıra Dap Yapı'nın devam eden projesi şu şekilde; Dap Vazo Kule, Dap Z Ofis, Dap Tango Kule, Dap Dalga Kule, Dap Burgu Kule, Dap Royal Center.


Telefon: 444 33 39

Web Adresi: wwww.dapyapi.com.tr

Esra Nur...