19 / 05 / 2024

bünyan mesire alanı inşaatı başladı mı

bünyan mesire alanı inşaatı başladı mı

150 yılı aşkın bir belediyecilik geçmişine sahip olmasına rağmen istenilen gelişmişlik seviyesine bir türlü ulaşamayan Bünyan’da son bir buçuk yılda Bünyan Belediyesi tarafından atılan adımlar her kesin dikkatini çekiyor.

Kayseri Bünyan Belediyesi'nden 11.4 milyon TL'ye satılık 23 dükkan!

Kayseri Bünyan Belediyesi, Kayseri ili, Bünyan ilçesi, Sağlık Mahallesi, 1522 ada 1 parselde yer alan 23 adet dükkanı 11 milyon 400 bin TL'ye satıyor...

TOKİ Kayseri Bünyan başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayseri Bünyan Camikebir projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

Bünyan TOKİ başvuru tarihleri 2019!

Bünyan TOKİ başvuru tarihleri 2019 haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutun fiyatı 188 bin 591 TL olarak belirlendi. 

Gaziler Dağı Mesire Alanı sosyal tesisleri kiraya verilecek!

Kocaeli Büyükşehir Beledeyisi tarafından Gaziler Mahallesi Mesire Alanı içindeki çay bahçesi, kafeterya ve sosyal tesis kiraya verilecek. Kapalı teklif usulüyle gerçeleşek olan ihale 20 Mayıs 2019 tarihinde saat 10:00 da yapılacak.

Beykoz Belediyesi, mesire alanını Okçular Vakfı’na verdi!

Beykoz Belediyesi, Orman ve Su İşleri Bakanlığı’ndan kiraladığı mesire alanının kullanım hakkını 2043 yılına kadar 'bedelsiz bir şekilde' Okçular Vakfı’na verdi...

Tuzla Tersaneler Bölgesi Tersane Alanı imar planı askıda!

Tuzla Tersaneler Bölgesi Tersane Alanı Amaçlı 1/5000 ölçekli İlave Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli İlave Uygulama İmar Planı (5491 Parsel Önü) Askı Tutanağı yayınlandı...

Kayseri Bünyan Devlet Hastanesi'nin yüzde 95'i tamamlandı!

Kayseri Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, ilçede inşa edilen Kayseri Bünyan Devlet Hastanesi'nde çalışmaların yüzde 95 oranında tamamlandığını söyledi.

Kayseri Bünyan'da değişim ve dönüşüm başladı!

Kayseri Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, bölgede hayata geçirilen projeler hakkında açıklamalarda bulundu. Gülcüoğlu, “Bünyan´da değişim ve dönüşüm devam ediyor” şeklinde konuştu.

Kayseri Bünyan 2. Etap TOKİ başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Kayseri Bünyan 2. Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamında yer alan 83 adet konut için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

Darıca Belediyesi'nden mesire alanında inşaat ihalesi!

Darıca Belediyesi tarafından mesire alanı inşaat ihalesi düzenleniyor. İhale 31 Ekim'de yapılacak.

Kayseri Bünyan TOKİ'de sözleşme dönemi sona eriyor!

Kayseri Bünyan projesinde yer alan 216 adet konut için sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

Kilis'te 16.5 milyon TL'lik mesire alanı yapılıyor!

Orman Genel Müdürlüğü tarafından Resul Osman Dağı'nın Kilis Belediyesine devredildiğini ifade eden Kilis Belediye Başkanı Kara, Resul Osman Dağı mesire alanında 16 milyon 500 bin lira civarında yatırım yapıldığını söyledi.

TOKİ Kayseri Bünyan'da sözleşme dönemi başlıyor!

TOKİ Kayseri Bünyan projesinde yer alan 216 adet konut için sözleşme dönemi bugün başlıyor...

bünyan mesire alanı inşaatı başladı mı Haberi

bünyan mesire alanı inşaatı başladı mı

150 yılı aşkın bir belediyecilik geçmişine sahip olmasına rağmen istenilen gelişmişlik seviyesine bir türlü ulaşamayan Bünyan’da son bir buçuk yılda Bünyan Belediyesi tarafından atılan adımlar her kesin dikkatini çekiyor.


Top yekûn bir kalkınma hamlesi yapan, gelişim ve değişimin startını veren Bünyan Belediyesi ilçenin bütün eksiklerini en kısa sürede tamamlamak için canla başla çalışıyor. Bir yandan alt ve üst yapı eksikleri gideriliyor diğer yandan prestij projeler hayata geçiriliyor. Geçmiş dönemlerden gelen borç yüküne rağmen atılan adımlar ve ilçeye kazandırılan değerler herkes tarafından takdirle karşılanıyor.


Doğal gaz geliyor

Bünyan’ı baştan sona yenilemek için neredeyse 44 mahallenin tamamında farklı alanlarda çalışmalar yürüten Bünyan Belediyesi’den, Bünyanlıları sevince boğan bir müjde geldi. Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu: Malumunuz memleketimiz kış memleketi. Bu yüzden farklı sıkıntılar yaşayabiliyoruz. Bu...