18 / 05 / 2024

bünyan meydanı düzenlenecek mi

bünyan meydanı düzenlenecek mi

Doğal güzelliğe sahip Pınarbaşı Mesire alanını, daha bakımlı ve kullanışlı hale getirmek isteyen Büyükşehir Belediyesi, bölgede çevre düzenlemesi yapacak. Bununla birlikte Bünyan Meydanı da yeniden düzenlenecek.

Kayseri Bünyan Belediyesi'nden 11.4 milyon TL'ye satılık 23 dükkan!

Kayseri Bünyan Belediyesi, Kayseri ili, Bünyan ilçesi, Sağlık Mahallesi, 1522 ada 1 parselde yer alan 23 adet dükkanı 11 milyon 400 bin TL'ye satıyor...

Kayseri Bünyan Devlet Hastanesi'nde son durum ne?

Kayseri'de inşası devam eden Bünyan Devlet Hastanesi'nde çalışmalar hızlandı. Kayseri İl Sağlık Müdürü Ali Ramazan Benli hastanenin inşaatında incelemelerde bulundu.

TOKİ Kayseri Bünyan başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayseri Bünyan Camikebir projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

Beyazıt Meydanı, Turgut Cansever'in ödüllü projesi temel alınarak düzenlenecek!

İstanbul'un simge meydanlarından Beyazıt, Türkiye'nin yetiştirdiği önemli mimarlardan Turgut Cansever'in 1960 yıllarında düzenlenen yarışmada kendisine birincilik getiren proje temel alınarak düzenlenecek.

Dünyanın en büyük dönme dolabı Ain Dubai 2020'de açılacak!

Dünyanın en büyük dönme dolabı olan Ain Dubai, Meraas Holding tarafından hayata geçiliyor. Şirketin yaptığı açıklamaya göre Ain Dubai 2020 yılında açılacak.

Ankara'da imar barışı paneli düzenlenecek!

Organize Sanayi Bölgeleri’nin (OSB) çatı kuruluşu Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK), OSB’leri ve OSB sanayicilerini de yakından ilgilendiren imar barışı ile ilgili Ankara'da panel düzenlenecek. 

Kayseri Bünyan'da değişim ve dönüşüm başladı!

Kayseri Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, bölgede hayata geçirilen projeler hakkında açıklamalarda bulundu. Gülcüoğlu, “Bünyan´da değişim ve dönüşüm devam ediyor” şeklinde konuştu.

Türkiye zor koşullara rağmen büyümede dünyaya meydan okuyor!

ROYA Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Afşin Aykanat, "Türkiye her türlü zor koşullara rağmen büyümede dünyaya meydan okuyor" dedi…

Kayseri Bünyan TOKİ'de sözleşme dönemi sona eriyor!

Kayseri Bünyan projesinde yer alan 216 adet konut için sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Kayseri Bünyan'da sözleşme dönemi başlıyor!

TOKİ Kayseri Bünyan projesinde yer alan 216 adet konut için sözleşme dönemi bugün başlıyor...

World Cities Expo İstanbul, Mayıs'ta düzenlenecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 'Big Smart İstanbul' sloganıyla başlattığı Akıllı Şehir Projesi’nin en önemli sac ayaklarından biri olan World Cities Expo İstanbul, mayısta İstanbul’da düzenlenecek.

Ankara Kalesi Önü Meydan Düzenlemesi projesi 2 ay içinde tamam!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından, “Ulus Tarihi Kent Merkezi Yenileme Alanı Projesi” kapsamında yürütülen “Ankara Kalesi Önü Meydan Düzenlemesi” çalışmalarının, hava koşulları elverişli olduğu takdirde, 2 ay içinde tamamlanacağı bildirildi.

Kabataş İskeleleri ve Meydan Düzenleme projesi için kamulaştırma!

İstanbul Beyoğlu ilçesinde bulunan bazı taşınmazların Beyoğlu Kabataş İskeleleri ve Meydan Düzenleme Projesi kapsamında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

bünyan meydanı düzenlenecek mi Haberi

bünyan meydanı düzenlenecek mi


Bünyan'ın en gözde mesire alanı olan ve Kayseri'den birçok ailenin de hafta sonu piknik yapmak amacıyla gittiği doğal güzelliğe sahip Pınarbaşı Mesire alanını, daha bakımlı ve kullanışlı hale getirmek isteyen Büyükşehir Belediyesi, bölgede çevre düzenlemesi yapacak. Bununla birlikte Bünyan Meydanı da yeniden düzenlenecek.

Bu amaçla 1 milyon 339 bin lira yaklaşık maliyetli çevre düzenlemesi ihalesi yapıldı. 6 firmanın katıldığı ihalede teklifler de şu şekilde oluştu:

Çimenoğlu İnşaat                         1 milyon 108 bin lira

EMN İnşaat                                  1 milyon 190 bin lira

Alp İnşaat                            ...