06 / 05 / 2024

bünyan spor kompleksi

bünyan spor kompleksi

BÜNYAN Belediyesi tarafından kısa süre önce Şehit Piyade Teğmen Bekir Öztürk Çok Programlı Anadolu Lisesi'nin yanında yapımına başlanan Spor Kompleksi ve çocuk oyun parkında çalışmalar devam ediyor.

Antalya Sedir Spor Kompleksi’nin inşaatı tamamlanıyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, inşaatı durdurulan ASAT Spor Kompleksi'ni yeniden ihaleye çıkarak tamamlayacaklarını söyledi.

Gebze Spor Kompleksi'nin inşaatı tam gaz!

Kente yeni yatırımlar kazandırmaya devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze Spor Kompleksi'nin inşaatına hız kesmeden devam ediyor.

Gebze Spor Kompleksi'nin çelik konstrüksiyon çalışmaları başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze Spor Kompleksi'nin çelik konstrüksiyon çalışmalarına başladı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden Gebze'ye dev spor kompleksi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze’de tam donanımlı spor salonu ve yüzme havuzundan oluşacak dev bir spor kompleksi inşa ediyor.

Manisa Sümerpark Bülent Yelkenci Spor Kompleksi açıldı!

Uzun yıllardır atıl durumda olan Manisa Sümerbank arazisi üzerinde Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin projelendirerek hayata geçirdiği Sümerpark Bülent Yelkenci Spor Kompleksi hizmete açıldı.

Manisa Sümerpark Bülent Yelkenci Spor Kompleksi açıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Sümerpark Bülent Yelkenci Spor Kompleksi açıldı.

Manisa Bülent Yelkenci Spor Kompleksi açılış için gün sayıyor!

Manisa'daki Sümerbank arazisi üzerinde hayata geçirilen Bülent Yelkenci Spor Kompleksi’nin açılışı için geri sayım başladı.

Antalya'daki 100. Yıl Spor Kompleksi, Millet Bahçesi oluyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel yaptığı açıklamada Antalya'daki 100. Yıl Spor Kompleksi'nin Millet Bahçesi olarak kullanılacağını müjdeledi.

Antalya Sedir Spor Kompleksi'nin yüzde 70'i tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Antalya Sedir Spor Kompleksi'nde sona yaklaşıldı. Yüzde 70 oranında yapımı tamamlanan projede ince işçiliğe geçildi.

İkitelli'ye yeni spor kompleksi inşa edilecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İkitelli Spor Kompleksi'nin ihalesini 17 Aralık'ta gerçekleştirecek.

Bandırma Spor Kompleksi hizmete açıldı!

Bandırma Basketbol Kulübü tarafından, Balıkesir'in Badırma ilçesinde inşa edilen spor kompleksi hizmete açıldı. 400 kişi kapasiteli kompleks 6.5 milyon liraya mal oldu.

Çorlu Spor Kompleksi 30 milyon TL'ye mal olacak!

Spor alanındaki yatırımlarına devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Çorlu Spor Kompleksi'nin inşaatını da hız kesmeden sürdürüyor.

İkitelli Spor Kompleksi'nin ihalesi iptal edildi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek Başakşehir İkitelli Spor Kompleksi'nin inşaat ihalesi iptal edildi. BB, ihaleyi maliyeti güncellemek için iptal ettiğini açıkladı.

bünyan spor kompleksi Haberi

bünyan spor kompleksi

1948 yılında eğitim öğretime başlayan ve daha önce ismi Bünyan Lisesi olan Şehit Piyade Teğmen Bekir Öztürk Çok Programlı Anadolu Lisesi'nin hemen yanı başında bulunan ve 68 yıldır boş duran arazi, Bünyan Belediyesi tarafından her yaştan vatandaşın kullanabileceği modern nezih bir alana dönüştürülüyor. Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu ilçede yürütülen alt yapı çalışmalarının yanı sıra insanların günlük hayatın stresinden uzaklaşabileceği gençlerin ve çocukların spor yapabileceği sosyal donatı alanlarının ilçeye kazandırılmaya devam edildiğini ifade ederek Bünyan’da değişim ve dönüşümün hızla süreceğini belirtti.


Bünyanlı vatandaşlara yeni tesis içinde futbol sahası, basketbol sahası, voleybol sahası, yürüyüş yolları, kamelyalar, süs havuzları, çocuk oyun alanı, fitness alanı gibi bir çok farklı imkân sunulurken herkese hitap eden bir spor alanı ve dinlenme mekanı...