30 / 04 / 2024

bünyan toki konutları

bünyan toki konutları

Bünyan Belediye Başkanı Gülcüoğlu, yöresel ürünleri tanıttı Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu. Kent Haber"in sorularını yanıtladı. Gülcüoğlu, TOKİ konutları için son başvuru tarihini açıkladı.

Şinasi Gülcüoğlu'ndan yeni TOKİ müjdesi!

Ankara’da T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yetkilileriyle bir araya gelen Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu müjdeyi verdi.

Hatay Dikmece TOKİ konutları için zeytinlik arazilerine acele kamulaştırma kararı! Halk direniyor!

Depremin ardından inşa edilmesi planlanan TOKİ konutları için, Hatay‘ın Dikmece bölgesinde bulunan zeytinlikler ve tarım arazilerine ‘acele kamulaştırma’ kararı verildi fakat halk bu duruma direniyor.

Deprem bölgesindeki yeni konutların inşası için en az 3 ay beklenmeli! 

Ankara Üniversitesi Jeofizik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Bülent Kaypak, deprem bölgesinde artçı depremler sürerken yapılan konutlar ile ilgili konuştu. İşte ayrıntılar...

TOKİ Kayseri Bünyan 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Kayseri Bünyan sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kayseri Bünyan’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kayseri Bünyan’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Kayseri Bünyan sosyal konut projesi

Kayseri Bünyan Belediyesi'nden 11.4 milyon TL'ye satılık 23 dükkan!

Kayseri Bünyan Belediyesi, Kayseri ili, Bünyan ilçesi, Sağlık Mahallesi, 1522 ada 1 parselde yer alan 23 adet dükkanı 11 milyon 400 bin TL'ye satıyor...

Kayseri Bünyan Devlet Hastanesi'nde son durum ne?

Kayseri'de inşası devam eden Bünyan Devlet Hastanesi'nde çalışmalar hızlandı. Kayseri İl Sağlık Müdürü Ali Ramazan Benli hastanenin inşaatında incelemelerde bulundu.

Murat Kurum Elazığ'daki TOKİ konutlarını inceledi!

Elazığ'da 6.8 büyüklüğündeki depremden sonra hayatlarını kaybedenlerin yakınlarına verilecek TOKİ konutlarını, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum inceledi...

Güvenli Bölge'deki konutlar dünyaya örnek olacak!

Türkiye'nin sınırı Suriye'nin kuzeyinde 'Güvenli Bölge'de meydana getirilecek yerleşim yerine yapılacak projeleri Katar Emiri Tamim'in de beğendiğini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan "Bu konutları yaparsak dünyaya örnek teşkil edecektir" diye konuştu.

TOKİ Kayseri Bünyan başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayseri Bünyan Camikebir projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

Kayseri Bünyan TOKİ projesi yarın satışa çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayseri Bünyan Camikebir projesi yarın itibariyle satışa çıkıyor.

Bünyan TOKİ başvuru tarihleri 2019!

Bünyan TOKİ başvuru tarihleri 2019 haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutun fiyatı 188 bin 591 TL olarak belirlendi. 

TOKİ Kayseri Bünyan başvuruları 25 Kasım'da başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayseri Bünyan Camikebir Mahallesi için başvurular 25 Kasım'da başlıyor.

Konya OSB çalışanları için TOKİ konutları!

KSO ve Konya Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Memiş Kütükcü, TOKİ tarafından Ardıçlı Bölgesine yapılacak olan toplu konutların bir kısmının da Konya OSB'deki çalışanlar için ayrılmasıyla ilgili teşekkür mesajı yayımlandı.

Ordu TOKİ Konutları satışa çıkıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı iş birliği ile Altınordu ilçesi eski kamyon garajında inşa edilen konutlar satışa çıkıyor.

bünyan toki konutları Haberi

bünyan toki konutları


Bünyan Belediye Başkanı Gülcüoğlu, yöresel ürünleri tanıttı Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu. Kent Haber"in sorularını yanıtladı. 


İlçenin yöresel ürünlerini tanıtan Gülcüoğlu, TOKİ konutları için son başvuru tarihini açıkladı. İşte o özel röportaj: 


BÜNYAN'IN YÖRESEL ÜRÜNLERİ NELERDİR? 

Bünyan ilçemizde başka illerde olmayan Bünyan'a özgü gilaburu bitkimiz var. Bizim öz değerlerimizden fakat profesyonel bir yaklaşım yok. Yetiştiricilik konusunda eksiklerimiz var. İnşallah bununla ilgili proje çalışması devam ediyor. Öyle tahmin ediyorum ki kısa zaman içerisinde netice alacağız diye düşünüyorum. Gilaburunun hastalıklara iyi gelen bir bitki olduğunu söyleyebilirim. Her derde deva olan gilaburuyu tatmak üzere herkesi gilaburunun anavatanı niteliğinde olan Bünyan'a bekliyorum. 


BÜNYAN'IN BAŞKA NEYİ MEŞHUR? 

Bünyan halısı var. Onunla ilgili bir proje hazırladık fakat proje teknik anlamda eksik bulunduğu için geri gönderildi. O eksikliği gidermeye çalışıyoruz. Geçtiğimiz...