05 / 05 / 2024

Burak Başeğmezler jeneratör alımı

Burak Başeğmezler jeneratör alımı

Teksan Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Burak Başeğmezler, jeneratör satın alırken ilk önce jeneratörün çalışacağı yerin belirlenmesi ve güç tespitinin doğru yapılması gerektiğini söyledi.

MediaMarkt’ta Hoover HOT3161WI/E ankastre fırın alımında sepette yüzde 10 indirim!

MediaMarkt’tan evlenecek çiftlere ve evini yenileyeceklere indirim müjdesi geldi. MediaMarkt, Hoover HOT3161WI/E ankastre fırında sepette yüzde 10 indirim fırsatı sağlamaya başladığını paylaştı.

Yeme içme ve eğlence sektöründen kira düzenlemesi talebi!

Koronavirüs pandemisinin başından beri açılma ve kapanmalardan en çok etkilenen yeme içme ve eğlence sektörü çalışan ve işverenleri, bütün il ve ilçelerde eş zamanlı basın açıklaması düzenledi. Sektördeki kira sorunun çözülmesi istendi.

Konut satışlarındaki artış beyaz eşya sektörünü de etkiledi!

TÜRKBESD Başkanı Can Dinçer, beyaz eşya sektörünü düğün sezonu, düşük faizli tüketici kredisi fırsatı ve konut satışlarındaki artışın etkilediğini belirtti...

TOKİ 2020 ucuz konut kampanyasına e-Devlet'ten nasıl başvuru yapılır?

TOKİ 100 bin sosyal konut projesi kapsamında satışa çıkarılan konutların başvuruları e-Devlet üzerinden de yapılabiliyor. Peki TOKİ 2020 ucuz konut kampanyasına e-Devlet'ten nasıl başvuru yapılır? İşte detaylar...

Kocaeli Bağçeşme itfaiye binasının kaba inşaatı tamamlandı!

Kentte yeni müfreze binaları inşa eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bağçeşme İtfaiye Müfreze binasının kaba inşaatını tamamladı.

Kocaeli Bağçeşme itfaiye binasının ısı yalıtım işleri başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Bağçeşme itfaiye binasında ısı yalıtım işlerine başladı.

Kocaeli Bağçeşme itfaiye binasının kaba inşaatı tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Bağçeşme itfaiye binasının kaba inşaatını tamamladı.

TOKİ konutlarına başka ilden başvuru yapılır mı?

Dar ve orta gelirli vatandaşlar için konutlar üreten TOKİ binlerce kişiyi ev sahibi yapıyor. TOKİ konutlara başvuru yapmak isteyen binlerce vatandaş ''TOKİ konutlarına başka ilden başvuru yapılır mı?'' sorusunun cevabını araştırıyor.

Tüketici hakem heyeti başvuru sınırı 2019!

Tüketici Hakem Heyetleri Yönetmeliğinin 6 ncı Maddelerinde Yer Alan Parasal Sınırların Artırılmasına İlişkin Tebliğ bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte tüketici hakem heyeti başvuru sınırı 2019...

Yeni moda e-devlet dolandırıcılığına dikkat!

Gün geçmiyor ki yeni bir dolandırıcılık vakası olmasın, emek hırsızları, kolay yoldan para kazanmak isteyenler şimdi de milletin e-devlet şifrelerine göz dikmiş durumda maalesef. Harita Yüksek Mühendisi Uğur Örs, E-devlet dolandırıcılığı konusunda uyardı...

Kocaeli Bağçeşme’ye itfaiye binası inşa ediliyor!

Yeni projeler hayata geçirmeye devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Bağçeşme'ye itfaiye binası inşa ediyor.

İmar barışına e devletten nasıl başvuru yapılır?

İmar barışına e devletten ya da Bakanlığın yetkilendirdiği kurum veya kuruluşlar aracılığı ile başvuru yapılabiliyor. Peki, imar barışına e devletten nasıl başvuru yapılır?

Baştaş Turizm Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Baştaş Turizm Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Bşataş tarafından kuruldu. 

Burak Başeğmezler jeneratör alımı Haberi

Burak Başeğmezler jeneratör alımı

Dijitalleşmenin etkisi ile kesintisiz enerjiye duyulan ihtiyaç her geçen gün artarken jeneratör kullanımı da yaygınlaşıyor. Büyük sanayi kuruluşlarından hastanelere, fabrikalardan alışveriş merkezlerine, okullardan konutlara, inşaat ve alt yapı projelerine kadar birçok yerde kullanılan jeneratörler hayatın normal ritminde devam etmesinde büyük önem taşıyor. Acil durumlarda enerji ihtiyacını karşılamakta kullanılan jeneratörlerin seçimi ise dikkat istiyor. Sağlık, bankacılık ve finans, telekomünikasyon, ulaşım ve havalimanları gibi enerji kesintisine tahammülü olmayan kritik sektörlerde jeneratörün sorunsuz ve yüksek performansla çalışması beklenir. Herhangi bir arıza durumunda soruna hızla müdahale edebilecek teknik servis ve uzman ekibin de hazır olması gerekir. Teksan Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Burak Başeğmezler doğru jeneratör seçmenin ipuçlarını verdi. Başeğmezler’e göre karar verirken ilk kriter ‘fiyat’ olmamalı.


İnsanların yaşam standartlarının kalitesinin kullandıkları...