04 / 05 / 2024

Burak Keleş

Burak Keleş

BCK Turizm Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Caner Özer ve Burak Keleş ortaklığıyla 100 bin TL sermaye 9 Temmuz'da Beyoğlu, Şahkulu Mahallesi' nde kuruldu.

Buyapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Buyapı İnşaat Limited Şirketi, Burak Keleş tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 14 Kasım'da Maltepe, Cevizlik Mahallesi, Orhangazi Caddesi, Deniz Apartmanı, C Blok'ta kuruldu

Sedaret İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sedaret İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Burak Keleş tarafından kuruldu.

Sonar İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sonar İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 30 bin TL sermaye bedel ile Burak Keleş tarafından kuruldu.

BCK Turizm Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BCK Turizm Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Caner Özer ve Burak Keleş ortaklığıyla 100 bin TL sermaye 9 Temmuz'da Beyoğlu, Şahkulu Mahallesi' nde kuruldu.

Keleşoğlu İnşaat 2015'te 1 milyar dolarlık yatırım yapacak!

Avrupa yakasında yer alacak projelerinde 1 milyon 150 bin metrekare satılabilir alan inşa edeceklerini söyleyen Mustafa Keleş, 2015'te Küçükçekmece ve Fikirtepe'nin dışında 3 proje daha planladıklarını söyledi.

Keleşoğlu İnşaat Fikirtepe'de kentsel dönüşüm projesine başlayacak!

Üzerinde çalıştığı,3 karma projeye 2 milyar liralık yatırım yapacak Keleşoğlu, bir yandan da ve Fikirtepe'deki kentsel dönüşüm projesini hayata geçirecek..

Keleşoğlu İnşaat Fikirtepe projesine yıl içinde başlanacak!

Kentsel dönüşüm kapsamında Kadıköy Fikirtepe 'de yeni projeye başlamayı hedefleyen Keleşoğlu İnşaat, 2 adadan birinde yüzde 96 ve diğerinde ise yüzde 55 anlaşmaya ulaştı...

Keleş Teknik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keleş Teknik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 5 Şubat 2015'te, 249 bin TL sermaye ile, Bakırköy 'de, Serdal Keleş Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Burak Pekoğlu kimdir?

Mimar Burak Pekoğlu kimdir? Mimar Burak Pekoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Burak Pekoğlu, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Burak Pekoğlu...

Burak Atay ABD'de 4 milyon dolarlık ekmek fabrikası kuruyor!

ABD’de simit üretip satarak 4 milyon dolar ciroya ulaşan Burak Atay, New Jersey’de 4 milyon dolarlık bir ekmek fabrikası kuruyor...

Burak Turan Turizm ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burak Turan Turizm ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Burak Şahin, Kamil Çoşkun Turan tarafından Sarıyer, Reşitpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Ahmet Keleşoğlu kimdir?

Selçuklu Turizm ve İnşaat A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ahmet Keleşoğlu, 14 Ocak 2015 günü hayatını kaybetti. Peki, Ahmet Keleşoğlu kimdir? Ahmet Keleşoğlu hayatı boyunca hangi işlere imza attı?

Selçuklu İnşaat'ın acı günü! Ahmet Keleşoğlu vefat etti!

Selçuklu Turizm ve İnşaat A.Ş Şirketinin kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ahmet Keleşoğlu 14 Ocak 2015 günü hayatını kaybetti.

Rüstem Keleş: Sakarya'da 6 yeni arıtma tesisi inşa edilecek!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sıı ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, yeni yılla birlikte içmesuyu yatırımlarının aralıksız devam edeceğini ve şehre 6 yeni içmesuyu arıtma tesisi kazandıracaklarını ifade etti.

Burak Keleş Haberi

Burak Keleş

BCK Turizm Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Caner Özer ve Burak Keleş ortaklığıyla 100 bin TL sermaye 9 Temmuz'da Beyoğlu, Şahkulu Mahallesi'nde kuruldu.


BCK Turizm Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-) TURİZM  a-Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. b-Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. c-Uçak, otobüs gemi gibi  tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. ç-Turizm hizmetleri ile ilgili her türlü turistik tesisler kurmak, otel,,motel,tatil köyü,kamp, kamping,plaj ve benzeri tesisler inşa etmek ve bunların işletmeciliğini yapmak, bu tesisleri kiralamak ve kiraya vermek. ithalatını ve ihracatını...