06 / 05 / 2024

Burak Süzülmüş kimdir

Burak Süzülmüş kimdir

Burak Süzülmüş, AK Parti Kırklareli Belediye Başkan Adayı oldu. Peki, Burak Süzülmüş kimdir? Burak Süzülmüş, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Şevket Aykan Sözüçetin kimdir?

Gıda sektöründe önde gelen bir isimlerinden olan Şevket Aykan Sözüçetin kimdir? Şevket Aykan Sözüçetin evli mi? İşte ayrıntılar...

Burak Çağlan Kızılhan kimdir? Görevi nedir? Başarıları nedir?

Fenerbahçe Futbol A.Ş  Genel Sekreter Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Burak Çağlan Kızılhan kimdir? Kaç yaşında? Burak Çağlan Kızılhan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Burak Çağlan Kızılhan'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Burak Çağlan Kızılhan'ın  hayatına dair merak edilenler.

Recep Süleyman Özdil kimdir?

Halkbank Yönetim Kurulu Başkanı ve Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Recep Süleyman Özdil kimdir? Recep Süleyman Özdil kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Burak Süzülmüş kimdir?

Burak Süzülmüş, AK Parti Kırklareli Belediye Başkan Adayı oldu. Peki, Burak Süzülmüş kimdir? Burak Süzülmüş, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Burak Kızılhan, beton binaları akıllandırdı!

Dünya Gazetesi Köşe Yazarı Volkan Akı bugünkü yazısında AE Arma-Elektropanç Yönetim Kurulu Üyesi Burak Kızılhan ile gerçekleştirdiği röportaja yer verdi. İşte, Volkan Akı'nın yazısı...

Bilge Beller Özçam kimdir?

TSKB Gayrimenkul Değerleme’de Şubeler Özel Projeler Departmanından Sorumlu Koordinatör Bilge Beller Özçam, Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı. Peki, Bilge Beller Özçam kimdir? İşte Bilge Beller Özçam..

Sıla Cılız İnanç kimdir?

Akfen GYO Genel Müdür Yardımcısı Sıla Cılız İnanç kimdir? Sıla Cılız İnanç, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Sıla Cılız İnanç, ne zamandan beri Akfen GYO Genel Müdür Yardımcısı olarak hizmet veriyor?

Mehmet Süleyman Kara kimdir?

Bolu Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mehmet Süleyman Kara kimdir? Mehmet Süleyman Kara, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehmet Süleyman Kara, ne zamandan beri Bolu Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü?

Martı Otel İşletmeleri yönetimde söz sahibi personellerini yayınladı!

Martı Otel İşletmeleri A.Ş tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre, yönetimde söz sahibi olan personeller yayınlandı.

Süleyman Akkaş kimdir?

Mimar Süleyman Akkaş kimdir? Süleyman Akkaş, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Süleyman Akkaş, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Süleyman Akkaş...

Söz Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Söz Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 26 Şubat 2015'te, 20 bin TL sermaye bedeli ile Kadıköy'de, Sinan Özkan Müdürler Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.

Deniz Kızık kimdir?

Mimar Deniz Kızık kimdir? Mimar Deniz Kızık, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Deniz Kızık, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Deniz Kızık...

Şeffaflık Paketi'nin ertelenmesi söz konusu değil!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Şeffaflık Paketi'nin ertelenmesinin söz konusu olmadığını belirterek Türkiye'nin ihtiyacı olduğunu ve hükumetin bundan asla vazgeçmediğini söyledi.

Burak Süzülmüş kimdir Haberi

Burak Süzülmüş kimdir

Burak Süzülmüş, 32 yaşında.  Burak Süzülmüş özel sektörde hizmet veren Süzülmüş Kardeşler şirketinin yönetitim kurulu üyesidir.

Süzülmüş 9,5 yıl Kırklarelispor’da 2. Başkanlık görevini yürüttü.

Burak Süzülmüş, bölgenin tanınmış iş adamlarından olarak biliniyor.

Burak Süzülmüş, 2019 yerel seçimlerinde AK Parti Kırklareli Belediye Başkan Adayı olarak...