03 / 05 / 2024

burak turizm otel projesi

burak turizm otel projesi

Burak Turizm, Antalya Manavgat'ta 400 oda 800 yatak kapasiteli otel yapacak. 5 yıldızlı olacak otel, Ilıca Mahallesi Çeltek Mevkiide kurulacak..

Sonda Turizm Otel Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sonda Turizm Otel Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Dana Kırchnerova ve Soner Ünveren ortaklığında kuruldu.

Kirman Calyptus Resort - Spa Manavgat'ın oda sayısı artırıldı!

Burak Turizm Yatırım İşletmecilik Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.'e ait Kirman Calyptus Resort - Spa Manavgat'ın oda sayısı artırıldı. İşte ayrıntılar...

La Mia Suites Otel Turizm Limited Şirketi kuruldu!

La Mia Suites Otel Turizm Limited Şirketi bugün Bakırköy'de Ahmet Köprülü, Burak Zozik, Hasan Muhammed Karadağ ve Mert Zozik ortaklığında kuruldu.

Turizm ve otel piyasasının 2021 karnesi!

Vizyon Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mete Gülbaş, '2021 Yılı ve Sonrası Turizm (Otel) Piyasası Analizi' başlığıyla hazırladığı raporda, Türkiye'nin turizm sektörünü değerlendirdi. 

Özyeşilvadi Turizm Otel Eğlence Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özyeşilvadi Turizm Otel Eğlence Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Yasin Kiraz tarafından kuruldu.

Green Garden Turizm Otel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green Garden Turizm Otel Ticaret Limited Şirketi bugün Şile'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Kandemir tarafından kuruldu.

Kafkasya Turizm Otel İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kafkasya Turizm Otel İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 100 bin TL sermaye bedeli İle Hasan Hüseyin Akdaş tarafından kuruldu.

Ms Global Turizm Otel İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ms Global Turizm Otel İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli  ile İlhan Mustafa Selman  Ve Sıraç Altun tarafından  kuruldu.

Kıştan Turizm Otel Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kıştan Turizm Otel Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kıştan tarafından kuruldu.

Bade Turizm Otel İnşaat Mücevherat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bade Turizm Otel İnşaat Mücevherat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Suat Kaçhan tarafından kuruldu.

Maritim Otel Ve Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maritim Otel Ve Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Gülten Gül tarafından kuruldu.

Art House Turizm Ve Otel İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Art House Turizm Ve Otel İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Gülay Kulaksız tarafından kuruldu.

Golden Hill Turizm Ve Otel İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Golden Hill Turizm Ve Otel İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şakir Can tarafından kuruldu.

burak turizm otel projesi Haberi

burak turizm otel projesi

Burak Turizm, Antalya Manavgat'ta 5 yıldızlı otel inşa edecek. Ilıca Mahallesi Çeltek Mevkiide konumlandırılan otel projesi 92 milyon 174 bin TL'ye mal olacak.


400 oda 800 yatak kapasiteli olarak planlanan Burak Turizm Manavgat Oteli, 19 bin 336,84 metrekarelik alan üzerinde kurulacak.


Tesiste ayrıca 1 adet 400 kişilik toplantı salonu, 1 adet 150 kişilik fuaye, 700 kişilik lobby, 150 kişilik lobby terası, 1 adet lobby bar, 6 adet satış ünitesi 1 adet doktor odası- revir, 1 adet 150 kişilik disko, 1 adet 150 kişilik eğlence merkezi, 2 adet 120 kişilik alakart restoran 1 adet 1.500 kişilik ana restoran, 1 adet 250 klişilik restoran terası, 1 adet 200 kişilik kahvaltı salonu, 1 adet 120 kişilik pastane, hamam-sauna-buhar odası, 8 adet masaj odası, 1...