02 / 05 / 2024

burakcan inşaat izmir projesi

burakcan inşaat izmir projesi

Pekintaş Yapı-Burakcan İnşaat İş Ortaklığı'nın emlak Konut güvencesiyle İzmir Konak'ta inşa edeceği projesi başlıyor. İş Ortaklığı'nın Yönetim Kurulu Üyesi Peker, “Merkezde erişilebilir bir yaşam ortamı oluşturmayı hedefliyoruz” dedi

Emlak Konut Konak 2. Etap'ı Pekintaş Yapı-Burakcan İnşaat kazandı!

Emlak Konut Konak 2.Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 2. oturumu yapıldı. 78 bin 558 metrekarelik arsayı Pekintaş Yapı-Burakcan İnşaat İş Ortaklığı 726 milyon TL teklifle kazandı...

İzmir Karaburun'da sit alanına yapılan inşaat yarın yıkılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un talimatıyla, İzmir Karaburun'da birinci derece doğal sit alanında Karaburun Belediyesinin mühürlemesine rağmen inşaatı devam eden yapının Yapı Kayıt Belgesi iptal edildi, inşaat yarın yıkılacak.

İzmir Karaburun’da inşaat krizi!

İzmir'in Karaburun ilçesinde Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile SİT alanı olarak açıklanan Hasseki mahallesinde, üstelik belediyenin mühürlemesine karşı inşaat çalışmaları devam ediyor.

İzmir'de 6.6 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat ihalesi!

İzmir Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü Milli Emlak Daire Başkanlığı 6 milyon 580 bin 95 TL bedelle arsa karşılığı inşaat yaptıracak.

İzmir'de yüksekten düşen inşaat işçisi hayatını kaybetti!

İzmir Karşıyaka Yalı Mahallesi'nde inşaatı devam eden bir AVM inşaatında çalışırken henüz belirlenemeyen bir nedenle düşen Şuayb Akkoç hayatını kaybetti...

Şehit Fethi Sekin Külliyesi’nin inşaatını İzmir Büyükşehir Belediyesi tamamlayacak! 

Elazığ'da inşaatı yarım kalan Şehit Fethi Sekin Külliyesi'ni CHP'li İzmir Büyükşehir Belediyesi tamamlayacak. Çalışmalar yasal süreç tamamlandıktan başlayacak. 

İzmir'de metro inşaatında iş kazası: 1 ölü!

İzmir Narlıdere'de metro inşaatında iş kazası sonucu yaralanan kişi, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

İzmir'de 12.5 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat ihalesi!

İstanbul Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı arsa karşılığı inşaat ihalesi düzenliyor. İhale 29 Ağustos 2019 tarihinde gerçekleşecek.

İzmir Tire'de 5.2 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat ihalesi!

Tire Belediye Başkanlığı kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İhalenin muhammen bedeli 5 milyon 193 bin 625 TL olarak belirlendi.

Büyük inşaat firmaları rotayı İzmir'e çevirdi!

Büyük inşaat firmalarının rotayı İzmir'e çevirdiğini ifade eden TÜGEM İzmir Yönetim Kurul Üyesi İnşaat Yüksek Mühendisi Hakan Akıncı, "Otobanın hizmete açılması, İzmir’in cazibesini artıracak" dedi...

İzmir Ulu Cami'nin inşaatı Temmuz'da tamamlanacak! 

Ege Bölgesi'nin en büyük camisi olma özelliğini taşıyan Ulu Cami'nin kaba inşaatında sona gelindi.İnşaatın temmuz ayı sonunda bitirilmesi hedefleniyor.

İzmir'de inşaatı devam eden statların durumu!

AK Parti İzmir İl Başkanı Sürekli, "Gençlik ve Spor Bakanlığı, Karşıyaka Stadı için inşaat ruhsatı alınmadan ihale yapmak istemiyor" dedi...

Gergül İnşaat İzmir Çiğli projesi geliyor! Yeni proje!

Gergül İnşaat, İzmir Çiğli'de 91 milyon 500 bin TL'lik yatırımla yeni bir proje inşa edecek. Projede 839 konut ve 255 ofis yer alacak.

İzmir'deki metro otopark inşaatındaki göçükte arama çalışmaları sürüyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından metro vagonları için bir firmaya yaptırılan ve inşaatı devam eden yer altı otoparkında meydana gelen göçük altında kalan 2 kişiden birinin cesedine ulaşıldı.

burakcan inşaat izmir projesi Haberi

burakcan inşaat izmir projesi

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) tarafından geçtiğimiz aylarda gerçekleştirilen  İzmir Konak 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesine en yüksek teklifi 726 milyon TL olarak Pekintaş Yapı-Burakcan İnşaat İş Ortaklığı  vermişti. Firmaya 18 Ağustos 2017 Cuma günü yer teslimi yapıldı.


Pekintaş Yapı-Burakcan İnşaat İş Ortaklığı Konak projesinin yaklaşık değeri 2 milyar 200 milyon TL. toplam arsa alanı 78 bin 558 metrekare olan proje Bayraklı ve Bornova’ya da yakın konumda, Halkapınar metro istasyonu ve Alsancak Garı’na yürüme mesafesinde bulunuyor. 


Pekintaş Yapı-Burakcan İnşaat İş Ortaklığı’nın Yönetim Kurulu Üyesi Özgür Peker, “Bu proje ferahlığı, yeşil alanları, aile yaşamını kolaylaştırıcı ve zenginleştirici, güvenli çevresi ve özel tesisleri ile İzmirliler’in özlediği ve merkezde eşi bulunmayan erişilebilir bir konut ve yaşam ortamı oluşturmayı hedefliyor”...