03 / 05 / 2024

burç halife kulesi

burç halife kulesi

İran'da olan depremin hissedildiği Dubai, Katar ve Suudi Arabistan'daki gökdelenler boşaltıldı...

Cidde Kulesi'nin inşaatı 2020'de başlayacak!

Suudi Arabistan'da 2020 yılında inşa edilecek Cidde Kulesi'nin animasyon görüntüleri ortaya çıktı. Kule Dubai'deki Burç Halife kulesinden yaklaşık 170 metre daha uzun olacak .

Dubai'ye 1.828 metrelik gökdelen!

Dubai'ye yapılması planlanan yeni gökdelen Burç Halife'den daha yüksek olacak. İsviçreli mimarlar tarafından tasarlanan bin 828 metrelik yapının 2020'den önce tamamlanması planlanıyor.

Dubai'de lüks otelde yangın paniği!

Dubai'de dünyanın en yüksek binası olan Burç Halife’nin yanındaki 63 katlı otelde, yılbaşı kutlamalarında yangın çıktı. 302 metre yüksekliğindeki otelde yangının hızla büyümesi endişe yarattı.

Dünyanın en yüksek ikinci binası Çin'de!

Birleşik Arap Emirlikleri'ndeki 828 metrelik Burç Halife'den sonra en yüksek ikinci bina olacak Çin'in Şanghay kentindeki bina, önümüzdeki günlerde açılacak.

İsveç Yeni Karolinska Hastanesi 2016'da açılacak!

İsveç'in başkenti Stockholm’ün Solna bölgesinde inşaatı süren Yeni Karolinska Hastanesi’nin (NKS) maliyeti, Dubai’de Ocak 2010 tarihinde inşası tamamlanan dünyanın en yüksek gökdeleni Burç Halife’yi neredeyse ikiye katlayacak.

Kingdom Tower 2018 yılında tamamlanacak!

Cidde'de inşa edilen Kingdom Tower 1 kilometrelik yüksekliğiyle Burç Halife'nin rekorunu kıracak. İnşaat 2018'de bitecek. DÜNYANIN en yüksek binası olma özelliği taşıyan Dubai'deki Burç Halife'nin rekoru kırılmak üzere.

Cidde'de 1 kilometrelik gökdelen inşa ediliyor!

Cidde'de inşa edilen Kingdom Tower 1 kilometrelik yüksekliğiyle Burç Halife'nin rekorunu kıracak. İnşaat 2018'de bitecek. Dünyanın en yüksek binası olma özelliği taşıyan Dubai'deki Burç Halife'nin rekoru kırılmak üzere.

Burç Halife'nin 148. katında gözlemevi açıldı!

Dünyanın en yüksek binası olan Burç Halife yeni bir rekora daha imza attı. 828 metre yüksekliğindeki binanın 148'inci katına tüm Dubai manzarasını görebilmek için gözlemevi açıldı...

Çin'de 632 metrelik Şangay Merkez Kulesi'nin inşası tamamlandı!

Duai'de yer alan Burj El Halife'nin ardından dünyanın en yüksek binası olacak Çin'in Şangay kentindeki Şangay Merkez Kulesi'nin inşası tamamlandı. 632 metrelik binanın çatı kısmını oluşturan son kolonlar yerine yerleştirildi.

Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi İnşaatı 24 Temmuz'da ihale edilecek!

İstanbul'da anten kirliliği sona eriyor. İstanbul'da radyo ve televizyon vericilerinin oluşturduğu görüntü kirliliğinin önüne geçilmesi amacıyla yapılacak Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi İnşaatı 24 Temmuz'da ihale edilecek.

1933 yılında Galata Kulesi'nin dibine park yapılacakmış!

2 Kasım 1933 tarihli Akşam Gazetesi'nde yer alan habere göre Galata Kulesi turistlerin uğrak mekanıymış. Belediye, kule dibindeki harap binaları istimlak ederek burayı park yapacakmış.

Burçin Cem Arabacıoğlu kimdir?

Mimar Burçin Cem Arabacıoğlu kimdir? Mimar Burçin Cem Arabacıoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Doç. Burçin Cem Arabacıoğlu, bugün hangi alanda çalışmalarına devam ediyor?

Folkart Towers'ın B Kulesi Ağustos'ta teslim edilecek!

İzmir'in yeni kent merkezinde yükselen Folkart Towers'ın A Kulesi'nde yaşam sürerken, B Kule'de ise teslimat yaklaştı. Ağustos sonunda gerçekleşecek teslimat için çalışmalar son hızla sürüyor.

burç halife kulesi Haberi

burç halife kulesi
Dün İran'da olan depremin hissedildiği Dubai, Katar ve Suudi Arabistan'daki gökdelenler boşaltıldı. 828 metre uzunluğundaki Burç Halife'de boşaltılarak tahliye...