16 / 05 / 2024

Burçin Barkın Perçin

Burçin Barkın Perçin

Poyan Mühendislik Proje Danışmanlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Burçin Barkın Perçin tarafından 10 bin TL sermaye ile 9 Şubat'ta Ataşehir, Atatürk Mahallesi, Vedat Günyol Caddesi'nde kuruldu.

Kredi kartı faizleri artıyor mu?

Kredi kartı ile yapılan harcamaların artmaya devam etmesi yeni düzenlemeleri gündeme getirdi. Merkez Bankası’nın Perşembe günü açıklayacağı faiz kararıyla birlikte kredi kartı faizleriyle ilgili yeni bir düzenleme bekleniyor.

‘Yatırımcılar için kira gelirleri cazibesini yitirdi!’

Son zamanlarda konut satış sorununun arttığını söyleyen Aveb Proje Danışmanlık Kurucusu Burçin Bolgönül, Türkiye’nin lokomotifi olarak gösterilen konut sektörü için yapıcı adımların atılması gerektiğinin belirtti. Bolgönül, ayrıca, sektörde yaşanan problemleri de değerlendirdi.

1 dolar kaç TL? Bugün dolar ne kadar? 28 Ekim 2023 dolar kaç lira?

Merkez Bankası faiz kararını perşembe günü açıkladı. 500 baz puan artış yapılan kararın ardından faizler yüzde 35'ye yükseldi. Kararın hemen arından dolar kuru düşüşe geçti. Peki bugün dolar ne kadar? 1 dolar bugün kaç TL? 28 Ekim 2023 dolar/TL kuru...

Küresel piyasalar Avrupa Merkez Bankası’nın faiz kararına kilitlendi!

Jeopolitik gelişmelere paralel olarak geçtiğimiz haftayı negatif tamamlayan küresel piyasalar, Avrupa Merkez Bankası’nın perşembe günü açıklanacak faiz kararını bekliyor.

Burçağ Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burçağ Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de  milyon TL sermaye bedeli ile Atilla Burak Karataş ve Çağhan Oğuz Karataş ortaklığında kuruldu.

Investınhouse Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Investınhouse Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Barkın Eren tarafından kuruldu.  

Kredi oranlarında sert yükseliş kapıda!

Merkez Bankası'nın Perşembe günü açıklayacağı politika faizi öncesinde ihtiyaç kredisi faiz oranları yükselişine hız vererek 20 yılın zirvesine yükseltildi. Taşıt kredisi ve konut kredisi oranları da yükseliyor. Oranların TCMB'nin kararı sonrasında bir kez daha değişmesi beklenmekte.

Dr. Burçin Gözlüklü kimdir? Nereden mezundur?

Yeni Gimat GYO'nun bağımsız üyesi Dr. Burçin Gözlüklü kimdir? Burçin Gözlüklü nereden mezundur? İşte yanıtı...

Burçin Girit kimdir? 

Koç Holding Kurumsal İletişim ve Dış İlişkiler Direktörü Burçin Girit kimdir? Burçin Girit daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Burçin Girit`in biyografisi...

Bu hafta A101 marketlere gelecek olan 14 teknolojik ürün ve 2 Şubat 2023 fiyat listesi...

A101, 2 Şubat 2023 Perşembe günü marketlerine getireceği uygun fiyatlı teknolojik ürünler için bir katalog yayımladı. Televizyondan beyaz eşyaya kadar 14 teknolojik ürün perşembe gününden itibaren raflardaki yerini alacak. İşte detaylar...

Altında rüzgar yine tersine döndü! Gram altında kritik rakamlar peş peşe verildi! Herkes şimdi baksın! 

Bu hafta rekor üstüne rekora imza atan altın fiyatlarının yönü perşembe günü resmen değişti. Altında rüzgar yine tersine döndü! Gram altında kritik rakamlar peş peşe verildi! Herkes şimdi baksın!

Kan kaybeden altın için yeni zirve açıklaması geldi! Yatırımcılar tam duvara tosladım derken işin rengi değişti

Altın fiyatları perşembe günü rekor kırarken dün ABD büyüme rakamlarının açıklanmasının ardından düşüşe geçti. Yatırımcılar tam duvara tosladım derken işin rengi değişti! Kan kaybeden altın için yeni zirve açıklaması geldi!

Gözler Perşembe gününde! Merkez Bankası'nın kararı ne olacak ve piyasayı nasıl etkileyecek?

Piyasaların gözü kulağı Merkez Bankası'nın perşembe günü saat 14.00'te açıklayacağı faiz kararında. Kararın ne yönde olacağına dair yapılan anketin tahmini yüzde 9 oldu.

Burçin Barkın Perçin Haberi

Burçin Barkın Perçin

Poyan Mühendislik Proje Danışmanlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Burçin Barkın Perçin tarafından 10 bin TL sermaye ile 9 Şubat'ta Ataşehir, Atatürk Mahallesi, Vedat Günyol Caddesi'nde kuruldu. 


Poyan Mühendislik Proje Danışmanlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt ,işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.inşaat malzemeleri almak, satmak ve üretimi yapmak  b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa...