29 / 04 / 2024

Burcu Şendir kim

Burcu Şendir kim

Magazin dünyasının ünlü isimlerinden Burcu Şendir, Seba Taşevleri’nden yeni bir ev aldı. Şendir, müstakil havuzu ve beş odası bulunan villa için 1 milyon dolar ödedi.

Burcu Şendir, Seba Taşevler Yalıkavak'tan yeni villa aldı!

Magazin dünyasının ünlü isimlerinden Burcu Şendir, Seba Taşevleri’nden yeni bir ev aldı. Şendir, müstakil havuzu ve beş odası bulunan villa için 1 milyon dolar ödedi.

Burcu Şendir iki ev birden aldı!

Cemiyet hayatının tanınan ismi Burcu Şendir kazancını gayrimenkule yatırdı. Şendir iki ev birden aldı.

Burcu Şendir Sarıyer’deki evinin kapısını açtı!

Cemiyet hayatının sevilen isimlerinden Burcu Şendir, oğlu ve kızı ile birlikte yaşadığı Sarıyer’deki evinin kapılarını açtı. 

Asmet İnşaat Hafriyat Taş Maden Nak.İş Mak.Al.Sat.Pet.ve Kim.Mad. Par.Tic.San.Ltd.Şti.Silivri Şubesi açıldı!

Asmet İnşaat Hafriyat Taş Maden Nak.İş Mak.Al.Sat.Pet.ve Kim.Mad. Par.Tic.San.Ltd.Şti.Silivri Şubesi, Burcu Sağayak Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 29 Temmuz'da Silivri, Büyük Kılıçlı Mahallesi'nde açıldı.

Ev satışında emlak vergisini kim öder?

Bir ev satın aldığınızı düşünelim. Taşınmaz malın mülkiyetini almanız ile birlikte birtakım vergisel sorumluluklarınız da başlıyor. Peki, ev satışında emlak vergisini kim öder? Vergi nasıl ödenir?

Dükkan stopaj vergisini kim öder?

Taşınmaz sermayeye konu olan mal ve hakları kiralayan Gelir Vergisi Kanununda sayılan kişi, kurum ve kuruluşlar stopaj ödemek zorunda oluyor.Peki dükkan stopaj vergisini kim öder?

Ayıplı maldan kim sorumludur?

Ayıplı malların niteliği ve ayıplı mallardan sorumluluğun kimde olduğu Yeni Tüketici Kanunu kapsamında düzenleniyor. Peki, ayıplı maldan kim sorumludur? Tüketicinin seçimlik hakları nelerdir? İşte yanıtı..

Apartman masraflarını kim öder?

Birden çok bağımsız bölümlerden oluşan yapılarda ödenmesi zorunlu olan ortak masraflar bulunuyor.Peki bu ortak masraflar nelerdir?Apartman masraflarını kim öder?işte apartman masraflarının ödenmesi..

Apartman görevlisinin kıdem tazminatını kim öder?

Ana gayrimenkulün bakımı, korunması,onarımı güvenliği,asansör bakımı gibi pek çok konuda görevli olan apartman görevlisinin kıdem tazminatı bulunuyor.Peki,apartman görevlisinin kıdem tazminatını kim öder?

Oturma ruhsatını kim verir?

Tüm inşaat çalışmaları bitirilen ve oturuma hazır hale getirilen taşınmaz malların yasal olarak inşaatının bittiğinin belirtilmesi ve içerisinde oturumun başlaması için oturma ruhsatının alınması gerekiyor. Peki, oturma ruhsatını kim verir?

Kira sözleşmelerinde damga vergisini kim öder?

Kira sözleşmeleri noterde yapılıyorsa damga vergisi ödeme zorunluluğu bulunuyor.Peki,kira sözleşmelerinde damga vergisini kim öder?Kira sözleşmesi damga vergisi nasıl ödenir?Kira sözleşmelerinde damga vergisi oranları nedir?

Kat mülkiyeti tapusunu kim alır?

Kat mülkiyeti kanununa göre inşaat çalışmaları tamamlanıp iskan izni alındığı zaman, bu bölüm "arsa" yerine "bina" olarak değiştirilerek kat mülkiyeti tapusu elde edilebiliyor.Peki, kat mülkiyeti tapusunu kim alır?

Burcu Esmersoy Maldivler’deki otelden devremülk alıyor!

Burcu Esmersoy “Her yıl birkaç kez mutlaka giderim, her zaman da aynı otelde kalırım. Ama otel bu yıl devre- mülk sistemine geçiyormuş. Ben de bir devremülk alacağım" dedi

Burcu Şendir kim Haberi

Burcu Şendir kim

Magazin dünyasının ünlü isimlerinden Burcu Şendir'in Gündoğan’daki yazlığını sattığı öğrenildi. 

Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre; Yalıkavak’ın popüler projeleri arasında bulunan Seba Taşevleri’nden yeni bir ev aldığı ortaya çıkan Şendir'in yeni evi Yalıkavak’ın en güzel yerinde konumlanıyor. Birçok ünlü ismin buradan ev aldığı iddia edildi.

Kendi yazdığı komedide oynayacak

Müstakil havuzu ve beş odası bulunan villa için 1 milyon dolar ödeyen Burcu Şendir’in, haziran ayında teslim edilmesi planlanan yeni evinin iç dekorasyonu yaptığı söyleniyor... 

Ünlülerden Kaş ve Kalkan'a villa...