05 / 05 / 2024

Burcu Şendir kimdir

Burcu Şendir kimdir

Cemiyet hayatının sevilen isimlerinden Burcu Şendir, oğlu ve kızı ile birlikte yaşadığı Sarıyer’deki evinin kapılarını açtı. 

Ekrem Burcu kimdir? Hangi okuldan mezun oldu? Hangi dilleri biliyor? 

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üye'liği yapan Ekrem Burcu kimdir? Kaç yaşında? Ekrem Burcu daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ekrem Burcu'nun eğitim hayatı nasıldı?

Burcu Şendir, Seba Taşevler Yalıkavak'tan yeni villa aldı!

Magazin dünyasının ünlü isimlerinden Burcu Şendir, Seba Taşevleri’nden yeni bir ev aldı. Şendir, müstakil havuzu ve beş odası bulunan villa için 1 milyon dolar ödedi.

Ekrem Burcu kimdir?

Reysaş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Burcu kimdir? Ekrem Burcu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ekrem Burcu'nun biyografisi...

Burcu Şendir iki ev birden aldı!

Cemiyet hayatının tanınan ismi Burcu Şendir kazancını gayrimenkule yatırdı. Şendir iki ev birden aldı.

Burcu Şendir Sarıyer’deki evinin kapısını açtı!

Cemiyet hayatının sevilen isimlerinden Burcu Şendir, oğlu ve kızı ile birlikte yaşadığı Sarıyer’deki evinin kapılarını açtı. 

Burcu Serdar Köknar kimdir?

2014-2015 Eğitim yılından itibaren MEF Üniversitesi Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi, Mimarlık Bölümü’nde öğretim üyesi olarak çalışan Mimar Burcu Serdar Köknar kimdir?

Burcu Yücetaş Ural kimdir?

Mimar Burcu Yücetaş Ural kimdir? Burcu Yücetaş Ural, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Burcu Yücetaş Ural, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Burcu Yücetaş Ural...

Burcu Hakan Ekol kimdir?

Eva Gayrimenkul Değerleme Departmanı Müdürü Burcu Hakan Ekol kimdir? Burcu Hakan Ekol, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Değerleme Departmanı Müdürü Burcu Hakan Ekol'ün biyografisi..

Burcu Özen Kundak kimdir?

Mimar Burcu Özen Kundak kimdir? Mimar Burcu Özen Kundak, bugüne kadar hangi projelerde görev aldı? Burcu Özen Kundak, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor?

Murat Karayalçın kimdir?

Ankara’da Batıkent projesini gerçekleştiren Kent-Koop’un 11 yıl boyunca Genel Başkanlığı’nı yapan Murat Karayalçın kimdir? Murat Karayalçın bugüne kadar başka hangi görevlerde bulundu? Murat Karayalçın bugün hangi görevde?

Ömer İsvan kimdir?

Servotel Yönetim Kurulu Başkanı olan Ömer İsvan kimdir? Ömer İsvan Servotel Corporation'ı ne zaman ve nasıl kurdu? Ömer İsvan bugüne kadar hangi görevlerde bulundu? İşte Ömer İsvan'ın biyografisi...

Emre Baki kimdir?

Rönesans Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Rönesans Holding’in Mali İşlerden Sorumlu Grup Başkanı Emre Baki kimdir? Emre Baki bugüne kadar hangi görevlerde bulundu?

Murat Özgümüş kimdir?

Rönesans Holding İcra Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Rönesans AVM Yatırım Yönetim Kurulu Üyesi olan Murat Özgümüş kimdir? Murat Özgümüş ne zamandan beri Rönesans Gayrimenkul'de?

Burcu Şendir kimdir Haberi

Burcu Şendir kimdir


Posta Gazetesi'nde yer alan habere göre, cemiyet hayatının konuşulan ve sevilen isimleri arasında yer alan  Burcu Şendir, Hello Decor’a kızı Duru ve oğlu Furkan  ile yaşadığı Sarıyer’deki evinin kapısını açtı.

Burcu Şendir'in iki salon, 7 odalı evinin en büyük özelliği denize nazır bahçesinn olması. Dekorasyonda rahatlık ve sadeliği ön planda tutan Burcu Şendir “Evde çocuklarımla vakit geçirmekten keyif alıyorum. Bir ev çocuklarla çok daha değerli oluyor” diye açıklama yaptı.