06 / 05 / 2024

burdur bucak kıyı kenar çizgisi

burdur bucak kıyı kenar çizgisi

26 Ocak 2015 tarihinde askıya çıkarılan Burdur Bucak İlçesi Karacaören1 Baraj Gölü ve Yeşilova İlçesi, Salda Gölü kıyı kesimlerine ait kıyı kenar çizgileri yarın askıdan iniyor.

Salda Gölü'nde kıyıdan 500 metre geriye ahşap üniteler yerleştirildi!

Burdur'da "Türkiye'nin Maldivleri" olarak anılan Salda Gölü'nde, ziyaretçilerin günlük ihtiyaçları için yapılan ahşap üniteler, doğal dokuya zarar verilmemesi amacıyla kıyıdan yaklaşık olarak 500 metre geriye yerleştirildi.

Salda Gölü kıyısındaki kaçak ve depreme dayanıksız tesis yıkıldı!

Burdur'un Yeşilova ilçesinde, beyaz kumsalı ve turkuaz suyuyla ''Türkiye'nin Maldivleri'' olarak ünlenen Salda Gölü kıyısındaki kaçak ve depreme dayanıksız tesis yıkıldı...

Bucak Kültür Kompleksi'nin inşaatı için bakandan yardım talebi!

Burdur Bucak'ta 2013 yılında yapımına başlanan Bucak Belediyesi Kapalı Pazar ve Kültür Kompleksi'nin kültür kompleksi inşaatı bir türlü tamamlanamadı. Merkezin tamamlanması için Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy'dan yardım istenecek.

Burdur Bucak TOKİ'de sözleşme dönemi başlıyor!

Burdur Bucak Belediyesi ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın ortaklaşa yürüttüğü Burdur Bucak TOKİ'de sözleşme dönemi başlıyor.

Burdur Bucak'ta arsa fiyatları arttı!

Burdur Bucak'ta Emlakçılık yapan Hüseyin Sayar, bölgede kış aylarında inşaat alanında durgunluk yaşandığını belirtti. Sayar, merkezde fazla arsa kalmadığını ve sebeple arsa fiyatlarının arttığını söyledi.

Burdur Bucak'ta emlak sektörü hareketlendi!

Burdur Bucak'ta yaz aylarında ev değiştirme işi, kış aylarına oranla daha çok yapılıyor. Yaz aylarınca yurt genelinde düğünlerde de artış gözleniyor. Bu durum da haliyle emlak piyasasını ve kiralık ev fiyatlarını etkiliyor.

Burdur Bucak Sağlık Yüksekokulu'nun ihalesi 14 Haziran'da!

Burdur Bucak ilçesine yeni bir Meslek Yüksekokulu kazandırılıyor. Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Bucak Sağlık Yüksekokulu'nun yapım ihalesi 14 Haziran 2016 tarihinde yapılacak.

MAKÜ Bucak Sağlık Yüksekokulu binasının inşaat protokolü yapıldı!

Burdur’un Bucak ilçesine yaklaşık iki yıl önce açılan ve bina olmadığı için bir türlü eğitime geçemeyen Sağlık Yüksekokul binası için imza protokolü yapıldı.

Burdur'daki Yazıköy ve Yarıköy Türkiye'nin ilk deprem köyleri ilan edildi!

Burdur'da 1971 yılında yaşanan depremde zarar gören Yazıköy ve Yarıköy, Deprem Fayında Yürüyüş ve Farkındalık" etkinliğine katılan Vali Hasan Kürklü tarafından "deprem köyü" ilan edildi.

Burdur Bucak kıyı kenar çizgileri yarın askıdan iniyor!

26 Ocak 2015 tarihinde askıya çıkarılan Burdur Bucak İlçesi Karacaören1 Baraj Gölü ve Yeşilova İlçesi, Salda Gölü kıyı kesimlerine ait kıyı kenar çizgileri yarın askıdan iniyor.

Öztürk Sarıca, Burdur 'da Asteriks köyü kurdu!

Veteriner Öztürk Sarıca, köy köy gezip hasta hayvanlara bakarak elde ettiği mütevazı birikimiyle minik ama örnek bir köy kurdu. Beş yıllık uğraştan sonra doğaya dost yöntemleri kullandığı ve yaban hayvanlarını tedavi ettiği köyü ziyarete açtı

TOKİ, Burdur Bucak'ta 101 bin 682 TL'ye!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Burdur - Bucak Toplu Konut Uygulaması kapsamında 39 konut ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak

İstanbul'un ilk kent müzesi Kadıköy'de kuruluyor!

Kadıköy Belediyesi, İstanbul'un ilk kent müzesini Kadıköy'de kurmaya hazırlanıyor

burdur bucak kıyı kenar çizgisi Haberi

burdur bucak kıyı kenar çizgisi


3621 sayılı Kıyı Kanunu ve Uygulama Yönetmeliği doğrultusunda hazırlanan, Burdur Bucak İlçesi Karacaören1 Baraj Gölü ve Yeşilova İlçesi, Salda Gölü kıyı kesimlerine ait kıyı kenar çizgileri,  Burdur Valili Kıyı Kenar Çizgisi Tespit Komisyonu'nca tespit edilerek, onaylandı.


Onaylı kıyı kenar çizgisi 3621 sayılı Kıyı Kanununun Uygulanmasına Dair Yönetmeliğin 9. maddesi gereğince 26 Ocak 2015 tarihinde askıya çıkarıldı. Kıyı kenar çizgisi raporu yarın askıdan indirilecek. 



Ek dosya için