29 / 04 / 2024

Burdur Bucak toki

Burdur Bucak toki

Ak Parti Burdur Bucak İlçe Başkanı Kadir Yaman, ilçedeki sorunları anlattı. Yaman, “Bucak’ın yarım kalan projelerini tamamlayacağız'' dedi.

TOKİ Burdur ve Bursa kuralarında geri sayım başladı! Bu habere hemen bakın

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ'nın kura sonuçlarında sıra Bursa ve Burdur var. “İlk Evim, İlk İş Yerim” içeriği gereği bin 116 konutun yer alacağı Burdur için kura çekimi merakla sonuçlanması bekleniyor. www.toki.tv adresinden veya resmi YouTube kanalından canlı yayınlanacak

TOKİ Burdur Bucak'ta 2+1 evler 2 bin 280 TL taksitle!

TOKİ Sosyal konut projesinin tüm detayları açıklandı. Türkiye'nin heyecanla beklediği TOKİ 2022 sosyal konut projesinin detaylarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladı. TOKİ Burdur'da kaç konut yapılacak? TOKİ Burdur 2022 hangi ilçelerde yapılacak?

Bucak Kültür Kompleksi'nin inşaatı için bakandan yardım talebi!

Burdur Bucak'ta 2013 yılında yapımına başlanan Bucak Belediyesi Kapalı Pazar ve Kültür Kompleksi'nin kültür kompleksi inşaatı bir türlü tamamlanamadı. Merkezin tamamlanması için Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy'dan yardım istenecek.

Bucak’a 4’üncü etap TOKİ konutları geliyor!

Burdur'un Bucak ilçesinde inşa edilecek TOKİ konutlarının yapımı için ihaleyi alan firma ile sözleşme imzalandı ve yer teslimi yapıldı.

TOKİ Burdur 228 konut ihalesi 2 Temmuz'da!

Burdur İli, Bucak İlçesi 228 Adet Konut , 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 2 Temmuz 2019 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Burdur Bucak 228 konut ihalesi 2 Temmuz'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Burdur Bucak 228 konut ihalesini 2 Temmuz'da gerçekleştirecek.

TOKİ Burdur Bucak 226 konut ihalesi 25 Haziran'da!

TOKİ Burdur ili, Bucak ilçesi 226 adet konut, 1 adet ticaret merkezi ve 1 adet cami inşaatı ihalesi 25 Haziran'da yapılacak...

Bucak TOKİ 2019 detayları!

Bucak TOKİ 2019 detayları haberimizde yer alıyor. Projede 226 adet konut ve 1 adet ticaret merkezi bulunuyor.

TOKİ Burdur Bucak 2019 projesi!

TOKİ Burdur Bucak 2019 projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projenin ihalesi 25 Haziran 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Burdur Bucak'a 226 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Burdur Bucak projesinin ihalesini 25 Haziran 2019 tarihinde gerçekleştirecek. Projede 226 adet konut yer alacak.

Burdur Karamanlı TOKİ 2019 projesi!

Burdur Karamanlı TOKİ 2019 projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projede 385 adet daire bulunuyor.

Burdur Karamanlı TOKİ 385 konut ihalesi 30 Nisan'da!

Burdur Karamanlı 2.Etap 385 Adet Konut , 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 30 Nisan'da gerçekleştirilecek.

Burdur Karamanlı TOKİ 2019 projesi!

Burdur Karamanlı TOKİ 2019 projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projenin ihalesi 30 Nisan 2019 tarihinde yapılacak.

Burdur Bucak toki Haberi

Burdur Bucak toki

Ak Parti Bucak İlçe Başkanı Kadir Yaman, Ak Parti Bucak İlçe Başkan Yardımcıları Ertuğrul Gültekin, Ömer Öğdem ve Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Yıldız bir araya geldi. Yaman, Bucak’ın sorunlarına değindi. Yarım kalan projelerden de söz eden Başkan Yaman; “Bucak’ın yarım kalan projelerini takip ederek sonuca ulaştıracağız” dedi. 


“SİYASİ ZEDELENMEYİ AŞACAĞIZ”

Ak Parti Bucak İlçe Başkanı Kadir Yaman, Bucak’ta siyasi bir zedelenmenin olduğunu söyleyerek, Bucak’taki siyasi tansiyonu düşürmek için elimizden gelen bütün çabayı göstereceğiz. Bu yaşanan tahribatlar Bucak’ı zedeliyor. İnşallah tansiyonu düşürüp referanduma daha rahat girmeye çalışacağız. Teşkilatımız gerçekten iyi çalışıyor.”şeklinde konuştu.


“BUCAK’IN 50 YILLIK SU SORUNUNU ÇÖZMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”   

Bucak’ın su sorununu ele alana Başkan Yaman, “Bu siyasi boşlukta takip edilmesi gereken özellikle başlaması yapılıp da takip edilmesi gereken projeler var. En...