20 / 05 / 2024

Burdur Bucakın yeni imar planı

Burdur Bucakın yeni imar planı

Bucak Belediyesi tarafından ilk etapta Barbaros, Mimar Sinan ve Onaç Mahallelerini kapsayan imar revizyonu için düzenlenen referandumun sonuçları açıklandı.

TOKİ'den Burdur Bucak'a 226 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Burdur Bucak projesinin ihalesini 25 Haziran 2019 tarihinde gerçekleştirecek. Projede 226 adet konut yer alacak.

Burdur Bucak TOKİ'de teslim dönemi sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Burdur Bucak projesinde yer alan dairelerin teslim dönemi bugün itibariyle sona erecek.

TOKİ Burdur Bucak'ta teslimler başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Burdur Bucak projesinde yer alan konutların teslim dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Burdur Bucak TOKİ kura çekilişi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Burdur Bucak projesinin kura çekilişini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Burdur Bucak başvuruları bugün başladı!

2 oda 1 salon dairelere yer verilen TOKİ Burdur Bucak projesi için başvurular bugün itibariyle başladı.

Burdur Bucak TOKİ'de sözleşme dönemi başlıyor!

Burdur Bucak Belediyesi ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın ortaklaşa yürüttüğü Burdur Bucak TOKİ'de sözleşme dönemi başlıyor.

TOKİ Burdur Bucak kura sonucu isim isim kazananların listesi!

TOKİ Burdur Bucak kura sonucu isim isim kazananların listesi açıklandı. Kura çekilişi bu sabah gerçekleştirilen projede toplamda 153 daire yer alıyor. 

TOKİ Burdur Bucak kura çekilişi bugün!

TOKİ Burdur Bucak kura çekilişi bugün saat 11:00-13:00 saatleri arasında yapılacak. TOKİ Burdur Bucak kura sonuçları açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Adana'nın yeni stadı yıl sonunda tamamlanacak!

Yaklaşık 102 dönüm arazide 43 dönüm üzerine inşa edilen Adana'nın yeni stadı yıl sonunda tamamlanacak.

Kuveyt Havalimanı'nın yeni binasının temeli atıldı!

Kuveyt Uluslararası Havalimanı'nın yeni terminal binasının temeli atıldı. Tören, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Kuveyt Emiri Şeyh Sabah Ahmed Cabir el-Sabah'ın katılımıyla yapıldı.

Isparta'nın yeni otogarında son durum!

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Yeni Otogar Yaşam Alanı'nda incelemelerde bulundu. Günaydın, otogarda şantiye kurma çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğunu ve inşaata başlanacağını söyledi.

Alanya'nın yeni imar yolları hizmete giriyor!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Oba'nın yeni imar yollarını denetleyerek , yetkililerden bilgi aldı.

Burdur Bucak'ta arsa fiyatları arttı!

Burdur Bucak'ta Emlakçılık yapan Hüseyin Sayar, bölgede kış aylarında inşaat alanında durgunluk yaşandığını belirtti. Sayar, merkezde fazla arsa kalmadığını ve sebeple arsa fiyatlarının arttığını söyledi.

Burdur Bucakın yeni imar planı Haberi

Burdur Bucakın yeni imar planı

Bucak Belediyesi tarafından ilk etapta Barbaros, Mimar Sinan ve Onaç Mahallelerini kapsayan imar revizyonu için düzenlenen referandumun sonuçları açıklandı. Barbaros ortaokulunda gerçekleştirilen referandumda Onaç Mahallesi için kullanılan 137 oydan 112 evet, 25 hayır, Mimar Sinan Mahallesi için 74 oydan, 55 evet, 16 hayır, 3 geçersiz, Barbaros Mahallesi için 217 oydan 164 evet, 53 hayır olarak çıktı. 3 mahalle için kullanılan 428 oydan 331 evet, 94 hayır, 3 geçersiz çıktı. Referandum sonucu Barbaros, Onaç ve Mimar Sinan Mahallelerinin imar planı sınırları içerisinde kalan tapu sahipleri ve mahalle sakinleri imar değişikliğine evet dedi. 


Yapılan Referandum sonuçları ile ilgili açıklamalarda bulunan Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, "Mimar Sinan, Barbaros ve Onaç mahallelerinde İmar revizyon taslağımızı vatandaşlarımıza sunduk. Vatandaşlarımızda tapularıyla beraber gelerek hak kaybına...