03 / 05 / 2024

burdur millet bahçes

burdur millet bahçes

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen Burdur mitinginde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Salda Gölü'nün çevresine millet bahçesi yapılacağının müjdesini verdi.

Burdur Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Burdur Merkez Bahçelievler Mahallesi'nde yapılacak olan millet bahçesinin ihalesini gerçekleştirdi. 

Burdur Millet Bahçesi 26 Temmuz'da ihaleye çıkıyor!

Türkiye'nin 81 ilinde yeni millet bahçeleri inşa eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Burdur Millet Bahçesi'ni 26 Temmuz'da ihaleye çıkaracak.

Salda Gölü'nde yapılacak millet bahçesinde son durum ne?

Burdur Yeşilova’daki doğa harikası Salda Gölü çevresinde Millet Bahçesi çalışmalarında sona geliniyor. 9 adet bungalov tipi yapı, gölün çevresine yerleştirildi.

Salda Gölü Millet Bahçesi projesi başladı!

Burdur, Yeşilova ilçesindeki  Salda Gölü'nde yapılması planlanan 300 bin metrekarelik Millet Bahçesi  çalışmaları başlandı. İhaleyi alan şirket tarafından Salda Gölü çevresine konteynerlar getirildi, beyaz çizgilerle bazı alanlar belirlendi...

Salda Gölü'ne yapılacak millet bahçesinin projesi onaylandı!

Burdur Yeşilova'daki beyaz kumsalı ve turkuaz suyunun güzelliğiyle 'Türkiye'nin Maldivleri' olarak ünlenen Salda Gölü yakınına yapılacak millet bahçesinin projesi onaylandı... 

Salda Gölü Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Burdur ili, Yeşilova ilçesi, Salda Gölü Millet Bahçesi ile Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

Salda Millet Bahçesi 31 Temmuz'da ihaleye çıkıyor!

Burdur Yeşilova'da yer alan Salda Gölü’nün kenarında yapılacak olan Millet Bahçesi’nin ihalesi 31 Temmuz 2019 tarihinde yapılacak.

Salda Gölü Millet Bahçesi ihalesi 31 Temmuz'da!

Burdur ili, Yeşilova ilçesi, Salda Gölü Millet Bahçesi ile Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 31 Temmuz 2019 tarihinde saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

Salda Gölü Millet Bahçesi ihalesi 29 Temmuz'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Burdur'un Yeşilova ilçesinde yer alan Salda Gölü Millet Bahçesi projesinin ihalesi 29 Temmuz'da gerçekleştirilecek...

Burdur Salda Gölü'ne 300 bin metrekarelik millet bahçesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen Burdur mitinginde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Salda Gölü'nün çevresine millet bahçesi yapılacağının müjdesini verdi.

Murat Kurum: 52 Millet Bahçesi çalışmalarımızı sürdürüyoruz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "Her ile en az bir Millet Bahçesi yapma hedefiyle yola çıktık. '2'nci 100 Günlük Eylem Planı' kapsamında 28 ilde 25 milyon metrekare alanda 52 Millet Bahçesi çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi...

Şubat'ta 7 millet bahçesinin ihalesi yapılacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla hükümetin icraat programı kapsamında yürütülen millet bahçesi projeleri hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda şubat ayında 7 millet bahçesinin ihalesi yapılacak...

Trabzon Millet Bahçesi ihalesi 26 Şubat'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon Millet Bahçesi projesinin ihalesini 26 Şubat 2019 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirecek.

burdur millet bahçes Haberi

burdur millet bahçes

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen Burdur mitinginde önemli açıklamalarda bulundu.

300 bin metrekarelik millet bahçesi

Vatan Gazetesi'nde yer alan habere göre, Salda Gölü'nün çevresine millet bahçesi yapılacağının müjdesini veren Erdoğan, ''Şimdi size çok farklı bir müjde veriyorum. Salda Gölü'nü çevre koruma bölgesi olarak ilan ediyor, kıyısında da 300 bin metrekarelik millet bahçesi oluşturuyoruz'' dedi.

Erdoğan, ''TOKİ ile Burdur Bozkurt Mahallesinin kentsel dönüşüm projesinin ihalesi yapıldı, Nisan'da inşaate başlıyoruz. Burdur'da 14 baraj ve 1 gölet inşa ettik, laf değil iş yapıyoruz. Sulama projeleriyle 238 bin dekar araziyi sulamaya açtık, 32 bin dekar alanı daha açacağız'' diye...