02 / 05 / 2024

burdur toki başvuruları 2022

burdur toki başvuruları 2022

TOKİ Burdur son başvuru tarihi 2022 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Burdur son başvuru tarihi 2022 ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Burdur Bozkurt başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Burdur Merkez Bozkurt Mahallesi projesinde yer alan 72 adet konut için başvurular bugün sona eriyor.

TOKİ Burdur Bucak başvuruları bugün başladı!

2 oda 1 salon dairelere yer verilen TOKİ Burdur Bucak projesi için başvurular bugün itibariyle başladı.

Karamanlı'da 2. Etap TOKİ başvuruları başladı!

Başkanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ),  Burdur'un Karamanlı ilçesinde 2. etap konutları için başvuruları almaya başladı. 

Burdur Tefenni 2. Etap TOKİ başvuruları 5 Eylül'de başlıyor!

Burdur Tefenni 2. Etap'ta yer alan 3 adet konut için başvurular 5 Eylül'de başlıyor. Projede yer alan konutlar için başvurular 29 Eylül 2017 tarihine kadar kabul edilecek.

Burdur Çavdır 2.Etap TOKİ başvuruları!

TOKİ Burdur Çavdır 2.Etap projesinde 15 adet konut açık satış yöntemiyle satışta. İşte Burdur Çavdır 2.Etap TOKİ başvuruları...

Çankırı Kurşunlu 2. Etap Toki başvuruları ne zaman bitecek?

TOKİ'nin Çankırı Kurşunlu 2. Etap projesinde yer alan 264 adet konut kurasız olarak başvuru önceliğine göre satışa çıkıyor. Peki, Çankırı Kurşunlu 2. Etap Toki başvuruları ne zaman bitecek?

TOKİ Burdur Tefenni başvuruları başladı!

Burdur Tefenni Belediyesi Toplu Konut Uygulaması projesinde yer alan 1 adet konut kurasız olarak satışa çıkıyor. TOKİ Burdur Tefenni başvuruları başladı...

Kırşehir Kaman alt gelir grubu Toki başvuruları!

Kırşehir Kaman'da alt gelir grubu için hayata geçirilecek olan 63 konut kuralı olarak satşa sunuluyor. İşte, Kırşehir Kaman alt gelir grubu Toki başvuruları...

Konya Sarayönü Ladik TOKİ başvuruları yarın başlıyor!

Aylık taksitlerin 320,69 TL'den başlangıç gösterdiği TOKİ Konya Sarayönü Evleri 'nde 38 konut açık satışa sunuluyor. Konya Sarayönü Ladik TOKİ başvuruları yarın başlıyor.

Bolu Kıbrıscık TOKİ başvuruları yarın başlıyor!

68 bin 494 TL 'den başlayan daire fiyatlarıyla satışa sunulan Bolu Kıbrıscık TOKİ Konutları'nda teslime hazır 2 konut satışa sunuluyor. Bolu Kıbrıscık TOKİ başvuruları yarın başlıyor.

Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ başvuruları başladı!

12 bin 048 TL peşinatla konut sahibi olmanın mümkün olduğu TOKİ Eskişehir Tepebaşı Evleri'nde 1 adet konut satılıyor.Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ başvuruları başladı.

Şırnak Beytüşşebap TOKİ başvuruları başladı!

Daire fiyatlarının 111 bin 859 TL'den başlangıç gösterdiği Şırnak Beytüşşebap TOKİ Konutları'nda toplam 5 adet konut satışa sunuluyor. Şırnak Beytüşşebap TOKİ başvuruları başladı.

Antalya Çıplaklı 1. etap TOKİ başvuruları başladı!

Antalya Çıplaklı 1. etap TOKİ Evleri'nde toplam 1 konut en az yüzde 40 engelli raporu bulunan vatandaşlara açık satışa sunuluyor. Antalya Çıplaklı 1. etap TOKİ başvuruları başladı.

burdur toki başvuruları 2022 Haberi

burdur toki başvuruları 2022

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Burdur Merkez projesi için başvurular bugün resmen başladı. Projede toplam 72 adet konut yer alıyor. 

2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut seçeneklerinin yer aldığı TOKİ Burdur Merkez projesi kuralı olarak satışa çıkarıldı.

TOKİ Burdur son başvuru tarihi 2022!
TOKİ Burdur son başvuru tarihi 2022 haberimizde yer alıyor. TOKİ Burdur son başvuru tarihi 2022 hakkında bilgi vermeden önce proje detayları hakkında bazı bilgiler verelim.

Burdurlu vatandaşların yüzünü güldüren TOKİ Burdur Merkez projesindeki konutların kura çekilişi 17 Şubat tarihinde gerçekleştirilecek.. Proje için başvurular Halk Bankası aracılığıyla alınıyor.

Peşinat oranının yüzde 10 ve yüzde 20 olarak belirlendiği TOKİ Burdur Merkez projesinde en düşük konut bedeli 276 bin TL, en yüksek konut bedeli 474 bin TL olarak...