08 / 05 / 2024

Burdur TOKİ Çavdır Konutları başvuru

Burdur TOKİ Çavdır Konutları başvuru

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Burdur Çavdır 2.Etap Toplu Konut uygulaması kapsamında 64 adet konut satışa sunuldu. TOKİ Burdur Çavdır son başvuru tarihi 11 Ağustos olarak belirlendi.Burdur TOKİ Çavdır Konutları başvuruları bugün bitiyor.

Lezzeti ve raf ömrüyle öne çıkan Burdur’da yetişen yayla domatesi yurt dışında yoğun talep görüyor!

Burdur ilinin Çavdır ve Gölhisar ilçelerinde seralarda üretilen, raf ömrünün uzun olması ve lezzetiyle beğeni toplayan yayla domatesi, Balkanlar başta olmak üzere birçok ülkeye ihraç ediliyor. Çiftçiler gece gündüz çalışarak Romanya'ya, Yunanistan'a mal yetiştirdiklerini anlattı. İşte detaylar…

Burdur Kültür Merkezi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Kültür Merkezi alanında incelemelerde bulundu. Özçelik “Geçtiğimiz hafta Kültür Merkezimizin inşaatı için 2020 yılı için ödenek ayrıldığı ile ilgili açıklama da bulunmuştuk'' şeklinde konuştu.

TOKİ Burdur orta gelir grubu başvuruları 30 Eylül'de sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Burdur Çavdır projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi 30 Eylül'de sona eriyor.

TOKİ Burdur Çavdır projesinin ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Burdur Çavdır'da hayata geçireceği 104 konutun ihalesi yapıldı.

TOKİ Burdur 104 konut ihalesi yarın!

Burdur İli Çavdır İlçesi Pazar Mevki 3.Etap 104 Adet Konut, 1 Adet Sosyal Tesis İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Burdur Çavdır'a konut müjdesi!

Burdur'un Çavdır ilçesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığının (TOKİ) konut projesine başlayacağı açıklandı. 

TOKİ Burdur Çavdır 2. Etap 2017 son başvuru!

Burdur Çavdır 2. Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 2 adet konut için başvurular sürüyor. Peki, TOKİ Burdur Çavdır 2. Etap 2017 son başvuru ne zaman?

TOKİ Burdur Çavdır 2. etap başvuruları başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Burdur Çavdır 2. Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 2 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunulacak.

Burdur Çavdır 2. Etap TOKİ son başvuru ne zaman?

15 adet konutun kurasız olarak açık satışa sunulduğu TOKİ Burdur Çavdır 2. Etap projesinde başvurular devam ediyor. Peki, Burdur Çavdır 2. Etap TOKİ son başvuru ne zaman?

TOKİ Burdur Çavdır 2. Etap 2016 son başvuru!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Burdur Çavdır 2. Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamında 15 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile satışa çıkıyor.

TOKİ Burdur Çavdır 2. Etap son başvuru 2016!

15 adet dairenin açık satış sürecinde olduğu TOKİ Burdur Çavdır 2. Etap'ta son başvurular için geri sayım başladı. İşte, TOKİ Burdur Çavdır 2. Etap son başvuru 2016..

TOKİ Burdur Çavdır 2.Etap başvuru!

TOKİ Burdur Çavdır 2.Etap başvuru işlemleri 8 Ağustos'ta başladı. Projede daireler 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

Burdur Çavdır 2.Etap TOKİ başvuruları!

TOKİ Burdur Çavdır 2.Etap projesinde 15 adet konut açık satış yöntemiyle satışta. İşte Burdur Çavdır 2.Etap TOKİ başvuruları...

Burdur TOKİ Çavdır Konutları başvuru Haberi

Burdur TOKİ Çavdır Konutları başvuru

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Burdur Çavdır 2.Etap Toplu Konut uygulaması kapsamında 64 adet konut Kura Yöntemi ile satışa sunulacak. 


Proje kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C Ziraat Bankası A.Ş. Çavdır Şubesi tarafından 31 Temmuz – 11 Ağustos 2014 tarihleri arasında kabul edilecek.


TOKİ Burdur Çavdır Konutları'nda en düşük daire fiyatı 78 bin 325 lira olarak belirlendi.


İlanın detayı için