29 / 04 / 2024

burdur valisi kim

burdur valisi kim

Burdur Valisi Nurettin Yılmaz kimdir? Burdur Valisi Nurettin Yılmaz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Nurettin Yılmaz, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor? İşte Nurettin Yılmaz..

Hasan Şıldak: Salda'ya bir çivi bile çaktırmıyoruz!

Salda Gölü hakkında açıklama yapan Burdur Valisi Hasan Şıldak, "Salda'ya el sürenin elini kırarlar. Bunu ilin valisi olarak söylüyorum. Salda'ya bir çivi bile çaktırmıyoruz." diye konuştu.

Salda Turizm Merkezi'nin iptaline yönelik karar!

Burdur Valisi Hasan Şıldak yaptığı açıklamada "Geçtiğimiz hafta Salda Turizm Merkezi'nin iptaliyle ilgili Cumhurbaşkanlığı kararı yayımlandı. Bunun Salda'daki koruma çalışmalarıyla hiçbir ilgisi yoktur." şeklinde konuştu.

Salda Gölü'ne teleferik geliyor!

Burdur Valisi Hasan Şıldak, Salda Gölü'nün kenarından başlayıp kayak merkezine kadar ilerleyen bir teleferik projenin peşinde olduklarını söyledi...

Burdur Bucak'ta park yatırımları devam ediyor!

Burdur Valisi Hasan Kürklü, Bucak ilçesini ziyaret ederek ilçedeki yatırımları inceledi, belediye tarafından yapılan parkın açılışını gerçekleştirdi.

Yeni İstanbul Valisi kim oldu?

15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/ 6780 sayılı Kararname gereğince, bazı illerin valilerinde değişiklikler yapıldı. Peki Yeni İstanbul Valisi kim oldu? İstanbul'un yeni valisi kimdir?

Hasan Kürklü Gölhisar ve Altınyayla İlçelerinde incelemelerde bulundu!

Burdur Valisi Hasan Kürklü, Gölhisar ve Altınyayla ilçelerinde gezi ve incelemelerde bulundu. Vali Kürklü, Gölhisar'ı ziyaretinde Kaymakam Yasin Kırcıdan ilçenin ekonomik ve sosyal yapısı hakkında bilgi aldı.

Tapu masraflarını kim öder 2014?

Gayrimenkul alım satım işlemlerinde gerekli olan birtakım belgelerin temin edilerek, tapu dairesine gidilmesi ve hesaplanan tapu masraflarının ödenmesi gerekiyor. Peki, tapu masraflarını kim öder 2014?

Burdur'da toplu konutlar için proje ihalesi 30 Mayıs'ta yapılacak!

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Deprem evleri bölgesinde bulunan Memurevleri'nin daha önce yıkıldığını, molozların belediye ekipleri tarafından kaldırıldığını hatırlattı. Toplu konutlar için proje ihalesi 30 Mayıs'ta yapılacak...

Hasan Kürklü kimdir?

Avcılar Kaymakamı Hasan Kürklü, 23 Mayıs 2014 tarihinde 29008 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile Burdur Valiliği'ne atandı. Peki, yeni Burdur Valisi Hasan Kürklü kimdir? İşte Hasan Kürklü..

31 ili kapsayan vali atamalarında 12 ilin valisi merkeze alındı!

Vali atamaları hakkında karar Resmi Gazete'de yayımlandı. 31 il valiliğini kapsayan kararla 12 ilin valisi merkeze alındı. Burdur, Bartın, Batman, Edirne, Gümüşhane, Hakkari, Kars, Manisa, Mardin, Ordu, Rize, Siirt valilileri merkeze alındı...

Burdur Belediyesi Toplu Konut Proje ihalesi 30 Mayıs'ta!

Burdur Belediyesi Toplu Konut Proje ihalesi 30 Mayıs'ta gerçekleştirilecek. Ali Orkun Ercengiz, Depremevleri bölgesinde bulunan Memurevleri'nin daha önce yıkıldığını, molozların belediye ekipleri tarafından kaldırıldığını hatırlattı

Apartman işletme projesini kim hazırlar?

Apartman işletme projesi Kat Mülkiyeti Birliği‘nin bütçesi olarak tanımlanıyor. Kat malikleri kurulunca kabul edilmiş işletme projesi yoksa, apartman işletme projesini kim hazırlar? İşte sorunuzun yanıtı...

Apartmanın boyasını kim öder?

Kanunda yer alan madde 19 gereğince kat maliklerinin beşte dördünün olur vermesi ile birlikte apartmanın ortak alanlarında inşaat ve onarım gibi işler yapılabiliyor. Peki apartmanın boyasını kim öder?

burdur valisi kim Haberi

burdur valisi kim

Nurettin Yılmaz kimdir?

1959 yılında Tokat merkeze bağlı Akbelen beldesinde doğdu.İlkokulu babası Uzman Çavuş olmasından dolayı Siirt Eruh, Bolu ve Düzce'de, 1973 yılında öğrenime Bolu'da başladığı Öğretmen Okulu'nu ise, 1977 yılında Tokat'da tamamladı. 


Yüksek öğrenimini Ankara'da Siyasal Bilgiler Fakültesi'nde tamamladı. İkizdere Kaymakamı olarak mülki idare amirliği görevine başladı.


Sırasıyla; 

Eskişehir Mihalıççık, Batman Beşiri, Balıkesir Dursunbey, Uşak Sivaslı, Trabzon Of, Afyon Dinar Kaymakamı,

Kahramanmaraş Vali Yardımcısı,

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdür Yardımcısı,

İçişleri Bakanlığı Hukuk Müşaviri ve

Bitlis Valisi olarak olarak görev yaptı.

1 Ağustos 2012 tarihinde Resmi Gazete de yayınlanan kararnameyle Burdur Valisi olarak...