03 / 05 / 2024

Burhan Ayaz

Burhan Ayaz

BRHN İnşaat Malzemeleri Nakliyat Matbaa Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Burhan Ayaz tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 11 Mayıs 2015 tarihinde Bayrampaşa'da kuruldu.

Yasin Ayaz kimdir? THY’de hangi alanlarda çalıştı? GÜBRETAŞ’ta ne iş yapıyor?

Yasin Ayaz kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Yasin Ayaz’ın hayatı...

Burhan Şener Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burhan Şener Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Şener ve Pınar Çıtırık tarafından kuruldu.

Ayaz Ali Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayaz Ali Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Karakuş tarafından kuruldu.

Ayaz Group Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ayaz Group Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Bayram Ayaz tarafından kuruldu.

Süreyya Ayaz, SA RİVA ile sektörün öncü markalarını buluşturacak!

Daha önce sektörün dev markaları; Ant Yapı ve Sabancı Grubu ortaklığını Riva'ya taşıyan Süreyya Ayaz, birikim ve deneyimlerini SA Riva İnşaat ve Danışmanlık A.Ş. çatısı altında topluyor. Süreyya Ayaz, SA RİVA ile sektörün öncü markalarını buluşturacak...

Burhan Morkoç İnşaat Emlak Ve Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burhan Morkoç İnşaat Emlak Ve Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Morkoç tarafından kuruldu.

Burhan Ersoy'dan Ekrem İmamoğlu'na Gezi Parkı yanıtı!

Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy, Taksim Gezi Parkı'nın mülkiyetinin Sultan Beyazıt Hanı Veli Hazretleri Vakfı'na geçmesine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Ayaz Promosyon Reklam İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayaz Promosyon Reklam İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Ayaz tarafından kuruldu.

Ayaz Toplu Konut Elektrik Mekanik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ayaz Toplu Konut Elektrik Mekanik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Ayaz tarafından kuruldu.

Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy: Kira gelirimizi çoğaltmak istiyoruz!

Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy yaptığı açıklamada kurumun "akar" ve "hayrat" olmak üzere iki ayak üzerinde durduğunu dile getirerek, "Akarlarımızı artırıp kira gelirimizi çoğaltmak istiyoruz." diye konuştu.

Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy'dan Galata Kulesi açıklaması!

Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy, Galata Kulesi'nin restorasyonu sırasında orijinal duvarlarının yıkıldığı iddialarına ilişkin açıklama yaptı.

Burhan Ersoy'dan Nasrullah Cami açıklaması!

514 yıllık tarihe sahip Nasrullah Camii'nde restorasyon yerine badana yapıldığı iddialarını cevaplayan Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy, "Tüm hatlar, konumları ne olursa olsun sadece temizlenmiş ve özgün haliyle bırakılmış olup mevcut hiçbir hat yazısı kaldırılmamıştır" diye konuştu.

Burhan Felek Atletizm Stadı açıldı!

Yenilenme çalışmaları tamamlanan Burhan Felek Stadı'ı bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımıyla açıldı…

Burhan Ayaz Haberi

Burhan Ayaz

BRHN İnşaat Malzemeleri Nakliyat Matbaa Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Burhan Ayaz tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 11 Mayıs'ta kuruldu. 


BRHN İnşaat Malzemeleri Nakliyat Matbaa Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a-)  Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut,işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından...