12 / 05 / 2024

Burhan Aydemir

Burhan Aydemir

Ay Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım Anonim Şirketi, Halit Emre Aydın, Burhan Aydemir tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 6 Ocak'ta Şişli, Fulya Mahallesi, Ortaklar Caddesi'nde kuruldu

Burhan Şener Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burhan Şener Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Şener ve Pınar Çıtırık tarafından kuruldu.

TÜİK Eski Başkanı Aydemir: ‘Geriye dönük 3-4 senenin düzeltilip çalışan kesimin aylığına yansıtılması lazım’

TÜİK’in açıkladığı düşük enflasyonun halkı yoksullaştırdığını belirten Birol Aydemir, “Geriye dönük 3-4 senenin düzeltilip çalışan kesimin aylığına yansıtılması lazım” dedi. Aydemir, ekonominin bir senede yoluna girebileceğini söyledi.

Aydemir Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydemir Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Ertuğ Aydemir ve Selahattin Berk ortaklığında kuruldu.

Aydemir Otel Turizm İthalat İhracat Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydemir Otel Turizm İthalat İhracat Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Emin Aydemir tarafından kuruldu.

Birol Aydemir'den esnaf kira yardımına ilişkin açıklama!

DEVA Partisi Sektörel Politikalar Başkanı Birol Aydemir, esnaflara yapılan kira desteğinin büyük illerde 2.500 TL'ye çıkarılmasını ve kira stopajının da alınmamasını önerdi.

Burhan Morkoç İnşaat Emlak Ve Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burhan Morkoç İnşaat Emlak Ve Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Morkoç tarafından kuruldu.

Burhan Ersoy'dan Ekrem İmamoğlu'na Gezi Parkı yanıtı!

Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy, Taksim Gezi Parkı'nın mülkiyetinin Sultan Beyazıt Hanı Veli Hazretleri Vakfı'na geçmesine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy: Kira gelirimizi çoğaltmak istiyoruz!

Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy yaptığı açıklamada kurumun "akar" ve "hayrat" olmak üzere iki ayak üzerinde durduğunu dile getirerek, "Akarlarımızı artırıp kira gelirimizi çoğaltmak istiyoruz." diye konuştu.

Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy'dan Galata Kulesi açıklaması!

Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy, Galata Kulesi'nin restorasyonu sırasında orijinal duvarlarının yıkıldığı iddialarına ilişkin açıklama yaptı.

Aydemir Akbaş yeni ev arıyor!

Nişantaşı’nda görüntülenen ünlü oyuncu Aydemir Akbaş, giriş katı, düz ayak bir ev aradığını söyledi.

Burhan Ersoy'dan Nasrullah Cami açıklaması!

514 yıllık tarihe sahip Nasrullah Camii'nde restorasyon yerine badana yapıldığı iddialarını cevaplayan Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy, "Tüm hatlar, konumları ne olursa olsun sadece temizlenmiş ve özgün haliyle bırakılmış olup mevcut hiçbir hat yazısı kaldırılmamıştır" diye konuştu.

Burhan Felek Atletizm Stadı açıldı!

Yenilenme çalışmaları tamamlanan Burhan Felek Stadı'ı bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımıyla açıldı…

Burhan Felek Stadı bugün açılıyor!

Yenilenme çalışmaları tamamlanan Burhan Felek Stadı'nın bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımıyla açılması planlanıyor.

Burhan Aydemir Haberi

Burhan Aydemir

Ay Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım Anonim Şirketi, Halit Emre Aydın, Burhan Aydemir tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 6 Ocak'ta kuruldu. 


Ay Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım Anonim Şirketi iş konusu;  alım satım karı ve kira geliri elde etmek maksadıyla, ofis konut iş merkezleri çarşı kültür merkezlari ..satın alabilir satabilir kiralayabilir..ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Ay Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım Anonim Şirketi adres: Şişli, Fulya Mahallesi, Ortaklar Caddesi, Yönet Apartmanı, No:27...