18 / 05 / 2024

Burhan Özdemir 2023 hedeflerini açıkladı

Burhan Özdemir 2023 hedeflerini açıkladı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İnşaat Sektör Kurulu Başkanı Burhan Özdemir, yurtdışı müteahhitlik sektörüne devlet desteği sağlanması halinde 2023 yılı hedeflerine ulaşmanın zor olmadığını söyledi...

Evde bakım maaşı alanlara 2023 Temmuz ödemesinde son dakika! Maaşlar hesaplara yattı mı?

Evde bakım maaşı 2023 zammıyla beraber yükseltildi. Her ay düzenli bir şekilde gerçekleşen evde bakım ödemeleri yaşlı, engelli, bakıma muhtaç olanlar için yakınlarına veriliyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş ise konu ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Prava Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Prava Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Anonim Şirketi Bakırköy'de Burhan Özdemir tarafından kuruldu.

1915 Çanakkale Köprüsü 2023 yılından önce açılabilir!

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, 1915 Çanakkale Köprüsü'nün 2023 yılından önce açmayı planladıklarını açıkladı.

TOKİ eliyle dünyaya konut inşa etmeliyiz!

MÜSİAD İnşaat ve Çevre Sektör Kurulu Başkanı Burhan Özdemir, konut satışlarında rekora doğru gidildiğini belirterek , ‘Biz TOKİ eliyle dünya ülkelerinde de konutlar yapmalıyız’ dedi.

Konut satışları arttı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İnşaat Sektör Kurulu Başkanı Burhan Özdemir yaptığı açıklamada, 2014'ün üçüncü çeyreğinde konut satışlarının 2013'ün üçüncü çeyreğine göre arttığını bildirdi.

Türkiye yabancı yatırımcılar için güvenli liman!

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) İnşaat Sektör Kurulu Başkanı Burhan Özdemir, "Türkiye'deki konut talebi 2008'de dünyada yaşanan krizin ardından artışa geçti, yabancılar için ülkemiz güvenli yatırım limanı" dedi..

Burhan Özdemir: Konut satışlarında balon etkisi olmayacak!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği MÜSİAD, inşaat sektörü için bir rapor hazırladı. Raporu sunan MÜSİAD İnşaat ve Çevre Sektör Kurulu Başkanı Burhan Özdemir Türkiye’de konut satışlarında balon etkisinin olamayacağını söyledi.

Türkiye‘de konutta balon ihtimali yok!

MÜSİAD'ın hazırladığı rapora göre Türkiye'de konutta balon ihtimali yok. Burhan Özdemir "17-25 Aralık girişimleri olmasaydı 2014 konut satışında yeni bir rekor yılı olacaktı" dedi.

Burhan Özdemir: Yabancı yatırımcı için Türkiye güvenli bir yatırım limanı!

MÜSİAD İnşaat Sektör Kurulu Başkanı Burhan Özdemir, "Türkiye'deki konut talebi 2008 yılında dünya genelinde yaşanan krizin ardından artışa geçti, yabancılar için ülkemiz güvenli yatırım limanı haline geldi" dedi.

Türkiye'de konutta balon ihtimali yok!

MÜSİAD'ın hazırladığı rapora göre Türkiye'de konutta balon ihtimali yok. Burhan Özdemir " 17-25 Aralık girişimleri olmasaydı 2014 konut satışında yeni bir rekor yılı olacaktı " dedi.

MÜSİAD inşaat sektörü raporunu açıkladı!

Burhan Özdemir, konutta balon un olmadığım talebin reel olduğunu, mevcut siyasi iktidara olan güven in güçlü bir şekilde tazelenmesiyle birlikte konut satışında ciddi şekilde artışa neden olduğunu söyledi.

14. İnşaat ve Çevre Sektör Zirvesi yapıldı!

14. İnşaat ve Çevre Sektör Zirvesi yapıldı. Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İnşaat Sektör Kurulu Başkanı Burhan Özdemir "2014'ün üçüncü çeyreğinde konut satışları 2013'ün üçüncü çeyreğini geçti" dedi.

Türkiye‘de konutta balon ihtimali yok!

MÜSİAD'ın hazırladığı rapora göre Türkiye'de konutta balon ihtimali yok. Burhan Özdemir yaptığı açıklamada "17-25 Aralık girişimleri olmasaydı 2014 konut satışında yeni bir rekor yılı olacaktı" dedi.

Burhan Özdemir 2023 hedeflerini açıkladı Haberi

Burhan Özdemir 2023 hedeflerini açıkladı

MÜSİAD İnşaat Sektör Kurulu Başkanı Burhan Özdemir, yurtdışı müteahhitlik sektörüne devlet desteği sağlanması halinde 2023 yılı hedeflerine ulaşmanın zor olmadığını söyledi. 



İSTANBUL,AA Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İnşaat Sektör Kurulu Başkanı Burhan Özdemir, yurtdışı müteahhitlik sektörüne devlet desteği sağlanırsa 2023 yılı hedeflerine ulaşmanın zor olmadığını bildirdi. Özdemir, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye'nin yurtdışı müteahhitlik sektöründe son 10 yılda büyük başarılara imza attığını ve 1970'lerde Libya ile başlayan yurtdışı müteahhitlik serüveninin 2002'ye kadar toplam 46 milyar dolar hasüat elde ettiğini kaydetti. 


Burhan Özdemir, 2002'den itibaren sadece son 10 yılda elde edilen hasılatın 270 milyar doları aştığını vurgulayarak, son 10 yılda Türkiye'nin yurtdışı müteahhitlik alanında yıllık 25 milyar dolar hasılat ortalamasının üzerine çıktığını ifade etti. 

Global ekonomi değerlerine göre tüm dünyada yurtdışı müteahhitlik hizmetleri...