28 / 04 / 2024

Burhan Sili

Burhan Sili

Alanya'da Turizm Haftası ve Aşçılar Bayramı etkinlikleri başladı. ALTİD Başkanı Burhan Sili, yaptığı konuşmasında, “2020’lerde dünya ziyaretçi girişi sıralamasında ülke olarak ilk 5 arasında bulunacağımızı öngörmek mümkün” dedi.

ALTİD turizm sezonunu değerlendirdi!

Alanya Turistik İşletmeciler Demeği (ALTİD) Başkam Burhan Sili, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney'i makamında ziyaret etti.

Turizm çalışanları örgütleniyor!

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği’ni ziyaret eden AYİY-DER Başkanı Deniz Kanar, “Turizm sektöründe yer alan yiyecek ve içecek departmanındaki iş fırsatlarının geçici olarak görülmesinin önüne geçerek meslek algısı oluşturacağız” dedi.

Başbakan Davutoğlu turizme yakıt desteği müjdesi verdi!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, turist taşıyan yolcu uçaklarına 6 bin dolar yakıt desteği verileceğini açıkladı. TÜROFED Yönetim Kurulu Üyesi ve ALTİD Başkanı Burhan Sili, “Bu kararda rolümüz büyük” dedi.

Bisiklet Turizmi Atağı Projesi'ne Alanyalı turizmcilerden destek geldi!

TÜRSAB Alanya BYK Başkanı Suat Çavuşoğlu, bisiklet takımlarının konaklama anlamında hareket sağlayacağını söyledi. Cartier Tour'un Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı destekli Akdeniz'de Bisiklet Turizmi Atağı Projesi'ne Alanyalı turizmcilerden destek geldi

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği toplantı yaptı!

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Yönetim Kurulu üyeleri, Burhan Sili başkanlığında toplandı. Toplantıda gündem maddelerinin görüşüldü. Turizm sektörü için hazırlanan özel bankacılık ürünleri hakkında bilgiler de verdi.

Ziraat Bankası turizm sektörünü destekliyor!

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTID) Yönetim Kurulu üyeleri, Burhan Sili başkanlığında toplandı. Ziraat Bankası Alanya Şubesi Müdürü Abdullah Torun turizmle işbirliğindeki sektörlere yönelik hazırlanan 'Turizm Destek Paketi'nin önemini vurguladı.

Antalya'da turizm sektöründeki sorunlar tartışıldı!

Antalya'nın Alanya ilçesinde turizmle bağlantılı oda ve dernek başkanlarının bir araya geldiği ve turizm sektöründeki sorunların tartışıldığı ikinci toplantı, Alanya Turistik İşletmeciler Derneği'nde (ALTİD) yapıldı.

Burhan Sili: Her şeye rağmen sezon iyi geçti!

Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Yönetim Kurulu Üyesi ve Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkanı Burhan Sili, gelen turist sayısındaki artış nedeniyle tüm olumsuzluklara rağmen kötü bir sezon geçmediğini söyledi.

Burhan Sili: Alanya'da resort oteller kışı zor geçiriyor!

Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED ) Yönetim Kurulu Üyesi ve Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkanı Burhan Sili, resort otellerin kış sezonunu zor geçirdiğini belirtti...

Burhan Sili: 2014'te turizm zor süreç geçirdi!

Türkiye Otelciler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkanı Burhan Sili’nin kış dönemindeki kapalı/açık otel sayıları, sezon değerlendirmesi ve hedefler hakkında kamuoyuna açıklama yaptı.

Alanya'daki turizmciler 2015 turizm sezondan endişeli!

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde turizmciler, Suriye'deki çatışmaların sürmesi halinde, 2015 turizm sezonunda erken rezervasyonların azalmasından endişeli olduklarını söyledi. Ayrıca kış rezervasyonlarında da azalma yaşandığını ifade ettiler.

Burhan Sili: Ekim turizmi iyi görünmüyor!

2014 turizm sezonunu değerlendiren ALTİ D Başkanı Burhan Sili, "Eylül'de yüzde 90 doluluk yaşadık. Analizlere göre Ekim'i, yüzde 70-75'lerle kapatacağız gibi görünüyor" diye konuştu..

Burhan Sili: Alanya Doğa Sporlarını Geliştirme Projesi ile turizmi çeşitlendireceğiz!

Burhan Sili turizmi çeşitlendirme çalışmaları kapsamında çok önemli bir projeye imza attıklarını söyledi. Sili "Alanya Doğa Sporlarını Geliştirme Projesi, BAKA'nın 2014 mali destek programı kapsamında hibe desteği kazanmıştır.

Burhan Şener Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burhan Şener Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Şener ve Pınar Çıtırık tarafından kuruldu.

Burhan Morkoç İnşaat Emlak Ve Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burhan Morkoç İnşaat Emlak Ve Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Morkoç tarafından kuruldu.

Burhan Ersoy'dan Ekrem İmamoğlu'na Gezi Parkı yanıtı!

Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy, Taksim Gezi Parkı'nın mülkiyetinin Sultan Beyazıt Hanı Veli Hazretleri Vakfı'na geçmesine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy: Kira gelirimizi çoğaltmak istiyoruz!

Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy yaptığı açıklamada kurumun "akar" ve "hayrat" olmak üzere iki ayak üzerinde durduğunu dile getirerek, "Akarlarımızı artırıp kira gelirimizi çoğaltmak istiyoruz." diye konuştu.

Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy'dan Galata Kulesi açıklaması!

Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy, Galata Kulesi'nin restorasyonu sırasında orijinal duvarlarının yıkıldığı iddialarına ilişkin açıklama yaptı.

Burhan Ersoy'dan Nasrullah Cami açıklaması!

514 yıllık tarihe sahip Nasrullah Camii'nde restorasyon yerine badana yapıldığı iddialarını cevaplayan Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy, "Tüm hatlar, konumları ne olursa olsun sadece temizlenmiş ve özgün haliyle bırakılmış olup mevcut hiçbir hat yazısı kaldırılmamıştır" diye konuştu.

Burhan Felek Atletizm Stadı açıldı!

Yenilenme çalışmaları tamamlanan Burhan Felek Stadı'ı bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımıyla açıldı…

Burhan Felek Stadı bugün açılıyor!

Yenilenme çalışmaları tamamlanan Burhan Felek Stadı'nın bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımıyla açılması planlanıyor.

Burhan Felek Atletizm Stadı kapılarını açıyor!

Yenilenme çalışmaları tamamlanan ve yeniden Türk sporuna kazandırılan Burhan Felek Atletizm Stadı'nın açılışı yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla yapılacak.

Burhan Felek Atletizm Stadı cumartesi günü açılıyor!

Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu, Burhan Felek Atletizm Stadı’nın 7 gün 24 saat yaşayan bir spor kompleksi olacağını belirterek, cumartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılacağı törenle hizmete açılacağını açıkladı.

Kiralık tatil evleri otellerin yerine geçecek!

Tatil evlerinin kontrolsüz gelişiminden korktuklarını söyleyen ALTİD Başkanı Burhan Sili, sahil kesiminde turistlerin talep gösterdiği bölgelerde ikinci konutların hızlı şekilde geliştiğini söyledi.

Burhan Sakallı kimdir?

Burhan Sakallı, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti'den Eskişehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Burhan Sakallı kimdir? Burhan Sakallı, hangi işlerde görev aldı?

Mimar Aysun Çardak gazeteci Burhan Akdağ ile evlendi!

Gazeteci Burhan Akdağ, mimar Aysun Çardak ile dünya evine girdi. Çiftin nikah töreni 14 Şubat Sevgililer Günü'nde gerçekleşti.

Burhan Sili Haberi

Burhan Sili

Atatürk Anıtı önünde sabah saatlerinde başlayan Turizm Haftası kutlama programına Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Yönetim Kurulu Üyesi ve Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkanı Burhan Sili, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Alanya Bölgesel Yürütme Kurulu (BYK) Başkanı Suat Çavuşoğlu, Altınkepçe Aşçılar Derneği üyeleri, diğer kurum amirleri, öğrenciler, vatandaşlar ve turistler katıldı. Kutlamalar ve etkinlikler 15-22 Nisan tarihleri arasında sürecek.



“HEDEF: İLK 5 ÜLKE ARASINDA OLMAK”

Turizmde bir birimlik talep artışının ekonomiyi 2 birim canlandırdığını söyleyen ALTİD Başkanı Sili, “Turizm sektörü, başta gıda, yeme, içme, ulaştırma gibi 54 sektörü doğrudan etkiliyor. Bu durumda turizm deyince sosyal gelişme, toplumsal ilişkiler, tanıtım, istihdam, uluslararası ilişkiler bileşenleri karşımıza...