18 / 05 / 2024

Burhan siliden turizm sezon değerlendirmesi

Burhan siliden turizm sezon değerlendirmesi

Alanya Turistik İşletmeciler Demeği (ALTİD) Başkam Burhan Sili, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney'i makamında ziyaret etti.

Sad Ticaret Turizm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sad Ticaret Turizm İnşaat Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Burhan Dönmez tarafından kuruldu.

Tanaş İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tanaş İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Burhan Tanaş tarafından kuruldu.

Roca Tekstil Turizm Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Roca Tekstil Turizm Dış Ticaret Anonim Şirketi Güngören'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Şahintürk tarafından kuruldu.

Yzg Otelcilik İnşaat Turizm Tekstil Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Yzg Otelcilik İnşaat Turizm Tekstil Otomotiv Limited Şirketi Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Burhan İnanç tarafından kuruldu.

Konçoğlu Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Konçoğlu Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da Emre Aydın ve Burhan Aydın ortaklığında kuruldu.

Velsa Turizm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Velsa Turizm İnşaat Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Oral tarafından kuruldu.

Newturk Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Newturk Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Canca ve Serhat Kurt tarafından kuruldu...

Pra Turizm Seyahat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pra Turizm Seyahat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Beltek tarafından kuruldu. 

Sophıa Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sophıa Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sameh Bsharat ve Burhan Awwaınat ortaklığında kuruldu. 

Global Health Sağlık Hizmetleri Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Health Sağlık Hizmetleri Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Altuok, Veysi Anılır ve Buket Ölçgen ortaklığında kuruldu.

Köymen Turizm Otelcilik Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köymen Turizm Otelcilik Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 30 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Köymen tarafından kuruldu.

Rainbow Uluslararası Turizm Ve Konaklama Anonim Şirketi kuruldu!

Rainbow Uluslararası Turizm Ve Konaklama Anonim Şirketi Burhan Aydemir tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Gençler Gayrimenkul Turizm İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Gençler Gayrimenkul Turizm İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi 300 bin TL sermaye ile bugün Burhan Aydoğdu imzasıyla kuruldu.

Burhan siliden turizm sezon değerlendirmesi Haberi

Burhan siliden turizm sezon değerlendirmesi

Nezaket ziyaretinde Altid heyeti, yeni turizm sezonunda beklentiler, yaptıkları çalışmalar ve büyükşehirden beklentileri konusunda Güneyle görüş alış verişinde bulundu. Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, büyükşehirin sorumluluk alanları içinde olan yerlerde çalışmaların aralıksız sürdüğünü belirterek "Alanya'da turizm sezonunda bir sorun yaşanmaması için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. yaptığımız çalışmalarda sivil toplum örgütlerinin de görüşlerini alarak hareket ediyoruz. Bu konudaki işbirliğimiz sürecek' dedi. 


Alanya Postası...