30 / 04 / 2024

burj khalife

burj khalife

Dünyada ses getiren birçok projeye imza atan ünlü mimar Zeynep Fadıllıoğlu'nun tasarımlarına Körfez'den talep yağıyor. Bahreyn'den Suudi Arabistan'a kadar pek çok ülkede camilere Fadıllıoğlu'nun imzası atılacak

Burj Khalifa'yı inşa eden şirket iflasını istedi!

Birleşik Arap Emirlikleri'nin (BAE) dünyaca ünlü gökdelen projesi Burc Halife'yi inşa eden şirket iflasını istedi...

Emaar'dan Türkiye ve Azerbaycan yerine Ermenistan’a jest!

Ortadoğu’nun en büyük gayrimenkul şirketlerinden biri Emaar, 21 Eylül’de Burj Khalifa’yı Ermenistan bayrağı ile renklendirdi. Şirket, Türkiye ve Azerbaycan'ı ise es geçti.

Burj Al Babas ikinci kez konkordato başvurusu yaptı!

Bolu Mudurnu'da yalnızca Arap müşterilere satışı gerçekleşen ve şatolara benzeyen mimari yapısıyla gündeme oturan 'Burj Al Babas' projesinin sahibi şirket, yeniden konkordato başvurusu yaptı.

Sarot Grup, yeniden konkordato başvurusu yaptı!

Bolu'nun Mudurnu ilçesinde, sadece Arap müşterilere satışı yapılan ve şatoları andıran mimari yapısıyla gündeme gelen 'Burj Al Babas' projesinin sahibi şirket, yeniden konkordato başvurusu yaptı.

Burj Said Turizm ve İnşaat İthalat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burj Said Turizm ve İnşaat İthalat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Nemat Abasov tarafından kuruldu.

Burj Khalifa'nın gözlem kulesi satılıyor!

828 metre yüksekliği ile dünyanın en uzun binası olan Burj Khalifa'nın gözlem kulesi satılıyor. Emaar'ın proje için 1 milyar dolar istediği belirtiliyor.

Sarot Grup’un iflas kararı kaldırıldı!

Bolu’da inşaatı başladığından beri gündem yaratan Burj El Babas’la ilgili yeni bir gelişme yaşandı. ''Şato'' müteahhidinin iflas kararı kaldırıldı.

Burj İstanbul Turizm Taşımacılık ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Burj İstanbul  Turizm Taşımacılık ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Dünyanın en uzun gökdelenleri!

Dünyanın en uzun gökdelenleri listesi inşaatları devam eden kulelerin tamamlanmasının ardından güncellendi. Dünyanın en uzun gökdelenleri listesinde bu yılda Burj Khalıfa birinci sırada yer aldı.

Al Burj İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Burj İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Lo`Ay M.Y.Aref    Rabıeh tarafından kuruldu. 

Burj Al Babas projesinde devir iddiası!

Bolu'nun Mudurnu ilçesinde şato tipi mimarisiyle tepki çeken, Burj Al Babas projesinin Katarlı bir firmaya sermaye devrinin yapılmak üzere olduğu iddia edildi.

Burj Al Babas alacaklıları 'projeye devam' dedi!

Çoğunluğu Kuveytlilere satılan ve şato tipi mimarisiyle bilinen Burj Al Babas isimli villa projesinin iflasının ardından alacaklılar toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda iflasına karar verilen şirketin projeyi tamamlaması için faaliyet izni verilmesi kararı alındı.

Burj Al Babas'ın müteahhidi Sarot faaliyete devam edecek!

Bolu'da hayata geçirilen ve sosyal medyada tartışma konusu olan Burj Al Babas adlı projeyi hayata geçiren şirket için mahkeme iflasına karar verdi. Bugün ise şirketin, iflasına karar verilen otel ve devremülkleriyle ilgili, alacaklılar bir toplantı düzenlendi. 

burj khalife Haberi

burj khalife

ZF Desing'in sahibi, ünlü tasarımcı ve mimar Zeynep Fadıllıoğlu SABAH yazarı Şelale Kadak'ın aHaber'de yayınlanan İş'te Hayat programına konuk oldu. Başta İstanbul olmak üzere, Berlin, Londra, Kuveyt, St.Tropez, Delhi gibi dünyanın çeşitli yerlerinde, konut, restoran, kulüp, otel, mağaza ve özel etkinlikleri de içeren 50'nin üzerinde projeye imza atan Fadıllıoğlu, İstanbul Anadolu Yakası'nda yaptığı Şakirin Camisi'yle dikkatleri üzerine çekti. Şakirin Camisi'nden sonra Katar'da iki cami projesi çizdiğini anlatan Fadıllıoğlu, "Şu anda da Bahreyn Kralı'na çalışıyoruz ve bir mescit ve bir cami çiziyoruz" dedi. Suudi Arabistan'dan da üçüncü teklifi aldığını dile getiren Fadıllıoğlu, "Dubai'deki dünyanın en büyük yapısı olan Burj Khalife'nin açılışı bizim çizdiğimiz Mihrap'la yapıldı. Ondan sonra cami çizmemiz istendi" dedi. Körfez ülkelerinin mimari yapıya çok fazla önem verdiğini anlatan...