14 / 05 / 2024

burs veren kurumlar 2022

burs veren kurumlar 2022

Madencilik bölümünü seçen öğrencilere asgari ücret kadar burs müjdesi geldi. TİM Kurulu, YÖK ile işbirliğine gitti. Üniversitede madencilik bölümünü seçen ve YKS'de ilk 100 bine giren öğrencilere asgari ücret oranında burs verileceği duyuruldu.

Mühendis olmayı seçenlere 5 bin 500 TL burs verilecek! YKS sonuçları açıklandı, burslar belli oldu! 

Türk Moda Endüstrisi, daha katma değerli ihracat için Tekstil Mühendisliği’ni tercih eden başarılı gençlere karşılıksız burs ve iş garantisi sağlıyor. Peki tekstil Mühendisliği bölümünü seçenlere ne kadar burs verilecek? İşte merak edilen o ayrıntılar...

Milyonlarca öğrenciye 3 bin TL burs verilecek! Ortaokul, lise, üniversite burs başvuruları onaylanan hemen faydalanacak!

Okulların açılmasıyla birlikte 2023-2024 eğitim öğretin yılı başladı. Bu kapsamda milyonlarca öğrenci okullarında eğitim görmeye başladı. Okulların açılmasıyla burs veren kurumlar da merak konusu oldu.

Temmuz İOKBS burs parası ne zaman yatacak, bursluluk sınavları ne zaman yapılacak?

Milli Eğitim Bakanlığı, İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS) kapsamında sınavda başarılı puan alan öğrencilere burs veriyor. Peki, İOKBS burs parası ne zaman yatacak? İşte detaylar...

PTT tek tuşla verecek. 10 bin TL'yi hemen alacaksınız

PTT de kredi veren kurumlar arasına katıldı. PTT'den kredinizi tek bir tuşla alabileceksiniz. İşte detaylar...

TEV’den öğrencilere karşılıksız burs! Peki kim ne kadar alacak? İşte 21 Eylül 2022 itibariyle TEV burs miktarları

Okullar açıldı. Kitap, kırtasiye, gıda, barınma derken ihtiyaçlar dağ gibi arttı. Kurulduğu 1967 yılında 119 öğrenciye burs veren TEV bugün 269 bin mesleki öğretim, üniversite yüksek lisans, doktora ve üstün başarı bursu veriyor. Peki burs miktarları ve şartları neler? İşte yanıtı

Öğrencilere müjde! Karşılıksız olarak 3 bin lira verilecek! Sakın tarihleri kaçırmayın

Üniversite yerleştirmelerinin tamamlanması ile birlikte bazı burs veren kurumların aradığı kriterler ve burs miktarları ortaya çıktı. İşte detaylar…

Öğrencilere karşılıksız 13.000 TL'ye varan ödeme! İşte başvuru şartları ve tarihleri

YKS yerleştirme sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte en çok merak edilenlerden biri öğrencilerin alabilecekleri burs imkanları oldu. işte burs veren yerler...

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan 400 öğrenciye burs!

Geçen yıl 330'u lisans olmak üzere 500'den fazla öğrenciye burs veren TUÇEV’in bu yılki başvuruları başladı. TUÇEV tarafından 400 lisans öğrencisine aylık 400 lira burs verilecek.

Artsam Eğitim Kurumları, Kastamonu'da lise açtı!

2013 yılında ilk olarak anasınıfı, ilkokul ve ortaokul olarak eğitim öğretim veren Türkiye'nin ilk butik koleji olarak ün yapan Artsam Eğitim Kurumları, Kastamonu'ya verdiği sözü tutarak 5 yıldızı hak eden özel lisesinin kapılarını açtı..

Eyüboğlu Eğitim Kurumları Ataşehir'de kampüs açacak!

İstanbul'da 7 farklı noktada anaokulundan fen lisesine 12 okuluyla binlerce öğrenciye eğitim veren Eyüboğlu Eğitim Kurumları, yeni eğitim yılına dev bir kampüsle girecek.

TMMOB: Kamu kurumlarının kiralamaları kaynak israfı!

TMMOB Şehir Plancıları Odası Ankara Şubesi, kiralık binalarda hizmet veren kamu kurumlarını araştırdı. TMMOB Şehir Plancıları Odası kiralamaların kaynak israfı olduğunu belirtti..

Tapu sigortası nedir?

Ödemelerde bir sorunla karşılaşılması durumunda, kredi veren kurumlar gayrimenkul üzerine konan ipoteğin biran önce nakde çevrilmesini sağlamak zorunda kalıyor. Peki, tapu sigortası nedir?

Evin tamamına konut kredisi veren bankalar!

18.12.2010 tarih ve 27789 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu Kararı gereğince, evin tamamına kredi verilmiyor. Peki, evin tamamına konut kredisi veren banka var mı?

Evin tamamına kredi veren banka var mı?

Ev sahibi olmak isteyen kimseler, bankaların sunduğu konut kredisi olanaklarından faydalanabiliyor. Böylece uzun vadede düşük faiz oranları ile evin yüzde 75'ine kredi veriliyor. Peki, evin tamamına kredi veren banka var mı?

burs veren kurumlar 2022 Haberi

burs veren kurumlar 2022

Türkiye İhracatçılar Meclisi Maden Sektör Kurulu ve Yükseköğretim Kurulu (YÖK) iş birliği ile üniversitede madencilik ile ilgili bölümleri seçen ve 2022 YKS'de başarı sıralamasında ilk 100 bin arasında olan öğrencilere burs desteği verilecek.

Milyonlarca üniversite öğrencisi, burs veren kurumları araştırıyor. Kurumlar, YKS sonuçlarının açıklanmasının ardından verecekleri birsları tek tek açıklamaya başladı. Maden, Jeoloji, Jeofizik ve Cevher Hazırlama Mühendisliklerinin algısını yükseltmek, sektörün ihtiyaç duyduğu insan gücünü yetiştirmek amacıyla uygulamaya alınan Cevherimiz Sensin' projesi 3. yılında da sürecek. 

Peki Madencilik bölümünü seçen öğrencilere kaç lira burs verilecek? İşte o bursa ilişkin merak edilen tüm detaylar... 

Burs kapsamında, 2022 YKS başarı sıralamasında ilk 65 binde yer alan ve İstanbul ile Ankara'da bulunan üniversitelerin Maden Mühendisliği, Jeoloji Mühendisliği, Jeofizik Mühendisliği veya Cevher Hazırlama Mühendisliği bölümlerinden birini...