17 / 05 / 2024

Bursa 13. Uluslararası İnşaat Fuarı ne zaman

Bursa 13. Uluslararası İnşaat Fuarı ne zaman

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) öncülüğünde düzenlenecek olan Bursa İnşaat Fuan, 9-12 Nisan tarihleri arasında yapılacak. Körfez ülkelerinden inşaat ve gayrimenkul yatırımcıları Bursa'ya geliyor.

Bursa 13. Uluslararası İnşaat Fuarı 9-12 Nisan'da!

9-12 Nisan 2015 tarihleri arasında gerçekleşecek olan 13. Uluslar arası Yapı, İnşaat Malzemeleri, Tesisat, Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Doğalgaz ve Teknolojileri Fuarı'na sayılı günler kaldı.

Milli Emlak satış: Edirne ve Bursa'daki 13 adet arsa ve arazi yüzde 20 indirimle satılıyor!

Milli Emlak, Edirne ve Bursa'da yer alan 13 adet gayrimenkulü yüze 20 indirim fırsatıyla satıyor. Peki Edirne ve Bursa'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

İki ildeki 13 adet konut satılıyor! Ev alacaklar hemen bu tarihlere bakın!

Balıkesir'de ve Bursa'da 13 adet konut satılıyor. Peki iki ilde satışa sunulan konutların fiyatları ne kadar? İhaleleri ne zaman? 

4 ildeki 13 adet turizm imarlı arazi 373.2 milyon TL'ye satılıyor!

TOKİ, Adana, Aydın, Bursa ve İzmir'de yer alan 13 adet turizm imarlı araziyi 373.2 milyon TL toplam bedelle satıyor. İşte ayrıntılar... 

Bursa Uludağ Üniversitesi 13 büro personeli alımı yapacak! Personel olma şartları bakın neler?

Bursa Uludağ Üniversitesi büro personel alımı yapacağını duyurdu. Son tarihi  15 Haziran olan bu ilana ilgili kişilerin başvuruları bekleniyor. Bursa Uludağ Üniversitesi, büro personel alımı için gerekli şartları detaylı olarak paylaştı. 

Son bir yılda uluslararası doğrudan yatırımlar 13.5 milyar dolara ulaştı!

Merkez Bankası 2023 Mart ayına ait Uluslararası Doğrudan Yatırım rakamlarını açıkladı. Buna göre, 2023 yılının ilk 3 ayında Türkiye’ye gelen UDY tutarı, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 23 artış gösterdi.

Euro, dolar karşısında giderek güçleniyor! Euro/dolar paritesi son 13 ayın zirvesinde!

ABD Merkez Bankası Fed’in enflasyondaki yavaşlamaya paralel faiz artırımlarını sonlandıracağına ilişkin beklentilerin kuvvetlenmesi uluslararası piyasalarda euroya yaradı. Euro/dolar paritesi 1,1076 dolara kadar tırmanarak son 13 ayın rekorunu kırdı.

Bugün brent petrol ne kadar? Brent petrol varil fiyatı düştü mü? 13 Ekim 2022 brent petrol fiyatı

Uluslararası piyasalarda brent petrol fiyatlarında son durum merak ediliyor. Dün 95,17 dolara yükselen brent petrol bugün ne kadar? Brent petrol varil fiyatı kaç dolar? İşte 13 Ekim 2022 brent petrol varil fiyatı...

Bursa'da yüzde 20 indirim ve 8 taksit imkanıyla apartman, arsa, çalılık ve tarla sahibi olma fırsatı!

Bursa Uludağ ve Ertuğrtulgazi Emlak Müdürlükleri, Bursa ili, Yıldırım, Nilüfer ve Osmangazi ilçelerinde yer alan apartman, arsa, çalılık, tarlalarında bulunduğu 13 gayrimenkulü yüzde 20 indirim ve 8 taksit imkanıyla satıyor....

Milli Emlak Bursa'da tarla satıyor! Bu fiyatı duyan inanamıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Bursa ili Keles ilçesi, Pınarcık Mahallesi'nde yer alan imarlı tarlayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen ihale 28 Temmuz 2022 tarihinde saat 13:30'da yapılacak.

22. Uluslararası İran Yapı-İnşaat Fuarı 13-16 Ağustos'ta! 

22. Uluslararası İran Yapı-İnşaat Fuarı 13-16 Ağustos 2022 tarihleri arasında Tahran'da IRAN CONFAIR'de gerçekleştirilecek. 

Bursa'da 13.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Bursa İli Yıldırım Belediye Başkanlığı, Bursa Kazım Karabekir Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 13 milyon 200 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Bursa Nilüfer'de 13.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Bursa İli Nilüfer Belediye Başkanlığı, Bursa Nilüfer'de yer alan arsayı 13 milyon 550 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Gemlik'te 13.7 milyon TL'ye satılık 12 gayrimenkul!

T.C. Gemlik Kaymakamlığı, Bursa ili, Gemlik ilçesinde yer alan 12 gayrimenkulü 13 milyon 700 bin TL'ye satıyor...

Bursa 13. Uluslararası İnşaat Fuarı ne zaman Haberi

Bursa 13. Uluslararası İnşaat Fuarı ne zaman

Fuar için Suudi Arabistan Prensi Saud Bin Abdulaziz Bin Mohammed Al Faisal Al Saudun da Bursa'ya gelmesi bekleniyor. BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, "Bursla gayrimenkul ve inşaat alanında önemli bir potansiyel var. Bursa'yı fuarcılığın merkezi haline getirmeyi ve yabancıları Bursa'ya çekmeyi hedefliyoruz" dedi. 

Yeni...