20 / 05 / 2024

Bursa 2. tramvay hattı sözleşmesi

Bursa 2. tramvay hattı sözleşmesi

Bursa Uluslararası ve Şehirlerarası Otobüs Terminali ile kent meydanını bağlayacak “T2 Tramvay Hattı İhalesi”ni kazanan şirket ile sözleşme imzalandı.

İznik Gölü’ndeki imar planı değişikliğine mahkemeden dur kararı!

Bursa 2'nci İdare Mahkemesi, Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi’nde 25 Şubat 2020 tarihinde kabul edilen İznik Gölü Nazım İmar Planı’nın yürütmesinin durdurulması kararını verdi.

Bursa T2 tramvay hattında çalışmalar hızlandı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin raylı sistem projesi olan T2 tramvay hattında, ihaleyi kazanan firmaya yer teslimi yapılmasından sonra çalışmalar başladı.

Bursa 2. Sulh Hukuk Mahkemesi, Nilüfer'de 7.2 milyon TL'ye arsa satıyor!

Bursa 2. Sulh Hukuk Mahkemesi, Bursa ili, Nilüfer ilçesi, Demirci Mahallesi, 3354 ada 7 parseldeki 4 bin 802,64 metrekare büyüklüğündeki arsayı 7 milyon 203 bin 960 TL'ye satıyor...

Proje aşamasında olan 2 tramvay hattında son durum!

İstanbul'a rahat ve hızlı ulaşım imkanı sunmayı amaçlayan Metro İstanbul projelerine hızla devam ediyor. İşte proje aşamasında Esenler-Davutpaşa Tramvay Hattı ve T5 Eyüp-Bayrampaşa Bağlantı Hattı'nda son durum...

Bursa T2 tramvay hattı raylı sistemlerle entegre olacak!

Bursa Büyükşehir Başkanı Alinur Aktaş yaptığı açıklamada T2 hattının kent meydanına doğru 1.200 metresinde yerin altına girilmesi kararı aldıklarını ve T2’nin hattının normal sisteme entegre edilmesi gerektiğini belirtti.

Bursa T2 tramvay hattında son durum!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, inşaat çalışmaları durma noktasında devam eden T2 tramvay hattında 3 aylık son bir süre belirlediklerini dile getirerek “Bana sorarsanız, yetişmez. Sonucu ne olur derseniz, sonucuna katlanırlar” diye konuştu.

Bursa T2 Tramvay Hattı ne zaman bitecek?

İstanbul Yolu'na inşa edilen Bursa T2 Tramvay Hattı'nda çalışmalar sürüyor. Haziran 2018'de teslim edilmesi planlanan projenin inşaatı hala devam ediyor.

Bursa T2 Tramvay hattı Ağustos 2018'de tamamlanacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, T2 Tramvay hattında devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Bursa 2. Rising City Gayrimenkul Fuarı ve 15. İnşaat Fuarı açıldı!

Bursa 2. Rising City Gayrimenkul Fuarı ve 15. İnşaat Fuarı açıldı. TÜYAP Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'ndeki fuarların açılış töreninde, BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, konuşma yaptı.

Bursa Abdal Kültür Evi’nin kiralama ihalesi durduruldu!

Bursa 2. İdare Mahkemesi, Abdal Kültür Evi’nin kiralanması için açılan ihaleyle ilgili CHP Osmangazi İlçe Başkanı İsmet Karaca’nın talebi doğrultusunda yürütmeyi durdurma kararı verdi.

Bursa Nilüfer'de 4.4 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

T.C. Bursa 2. Sulh Hukuk Mah. Satış Memeurluğu, Bursa Nilüfer'in Çalı Mahallesi'nde bulunan gayrimenkulü satışa çıkardı. İhalesi 30 Kasım 2016 tarihinde gerçekleşecek gayrimenkulün satış bedeli 4 milyon 405 bin 976 TL olarak belirlendi.

Bursa T2 Tramvay Hattı inşaatında son durum!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Kent Meydanı ile Terminal arasını raylarla birbirine bağlayacak T2 Tramvay Hattı projesi, hukuki süreç nedeniyle yaşanan yaklaşık 4 aylık gecikmenin ardından kaldığı yerden hızla devam ediyor.

Bursa'da tramvay istasyonu üst geçitlerini vatandaş seçecek!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, İstanbul Caddesi’nin çehresini tamamen değiştirecek 9 tramvay istasyonuna yapılacak üst geçitlerin seçimini vatandaşın belirlemesi için anket başlattı.

Bursa 2. tramvay hattı sözleşmesi Haberi

Bursa 2. tramvay hattı sözleşmesi

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Mudanya Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde, kentin ulaşılabilir olması yolunda önemli bir adım daha attıklarını söyledi.


9,5 KİLOMETRE UZUNLUK

T1 hattı ve merkez hatlarla entegre olacak T2 tramvay hattı için ihaleye en uygun teklifi veren Ultra Teknoloji firmasıyla anlaştıklarını belirten Altepe, “Yaklaşık 9,5 kilometre hat uzunluğuna sahip bu projeyle Ovaakça ve terminal bölgesi de merkeze bağlanmış olacak. İşin süresi, 800 gün olarak görülüyor ancak refüjden gidecek bir çalışma olacak. Daha kısa zamanda, hatta 1,5 yıl içinde tamamlanmasını hedefliyoruz” dedi.


300 MİLYONLUK YATIRIM

Yeni hatta kullanılacak tramvayların üretimlerinin devam ettiğini anlatan Altepe, “İkisinin üretimi tamamlandı ve testleri sürüyor. İnşallah kısa zamanda diğerlerinin de üretimi tamamlanacak. Böylelikle zaman kaybı da yaşamamış olacağız. İstanbul yolu ile buluşacak 158 milyon liralık raylı...