01 / 05 / 2024

Bursa 2015 turizm

Bursa 2015 turizm

Bursa SKAL Kulübü Başkanı Vehbi Varlık, "Bursa'da geçen yıl, ilgili bakanlıktan belgeli otellerin rakamlarına göre 1 milyon 334 bin 979 turist konakladı" dedi..

Akfen Holding, Bursa'da gayrimenkul ve turizm yatırımı hazırlığında!

Çalışmalarına son sürat devam eden Akfen Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, 2022 yılında Bursa’da gayrimenkul ve turizm sektörüne yatırım hazırlığında olduklarını duyurdu.

Bursa'daki dev turizm projesine ihale oyunu mu engel oluyor?

Bursa’da, işadamı Celal Gökçen’in hayata geçirmek istediği dev turizm projesine, CHP’li bir belediye meclis üyesi ve mafya işbirliği ile yapılan ihale oyununın engel olduğu iddia edildi...

Bursa'nın turizm master planı çıkarılacak!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA ) ile kentin turizm master planı için önemli bir karar aldıklarını ifade etti.

Bursa, Termal Turizm Şehir ihalesi 20 Haziran'da!

Bursa'da kaplıca merkezi olmak için harekete geçildi. Bursa, Termal Turizm Şehir projesinde ilk etap ihalesi 20 Haziran 2017 Salı günü gerçekleşecek.

Bursa, Termal Turizm Şehir Projesi ile şifa merkezi olacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi Türkiye'nin termal şifa merkezi haline gelmek için düğmeye bastı. Sıcaksu – Tabakhaneler Bölgesi'n, termal turizm merkezine dönüştürecek proje hazır. Proje kapsamında hayata geçirilecek Termal Turizm Şehir Projesi 4 etaptan oluşuyor.

Bursa Gölyazı Köyü’ne turizm yatırımları geliyor!

Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Gölyazı Köyü’nün sadece Bursa için değil Türkiye içinde çok önemli bir turizmi merkezi olduğunu belirtti. Bozbey, bölgede turizm alanındaki projelerin hayata geçeceğini belirtti.

Bursa Orhaneli turizm yatırımı için cazip bölge!

Bursa Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu, Çalımlıoğlu Gayrimenkul'ün sahibi Harun Çalımlıoğlu'nu ağırladı. Tatlıoğlu, bölgenin turizm yatırımı için çok cazip bir yer olduğunu söyledi.

Türkiye Mimarlık Yıllığı 2015 Sergisi Bursa'da açıldı!

Türkiye Mimarlık Yıllığı 2015' Sergisi, Bursa'da ikinci olarak Uludağ Üniversitesi Mimarlık Fakültesinde açıldı. Sergi 20 gün boyunca Uludağ Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nde izlenebilecek.

Eskişehir’e gelen turist sayısı azaldı!

Eskişehir’in 2015 turizm sezonunun başarılı geçirdiğine dikkat çeken Şaban Billor, 2016 yılının ilk çeyreğinin ise geçmiş yıllara oranla daha az turist sayısıyla tamamlandığını belirtti ve çeşitli önerilerde bulundu.

Gayrimenkul sektöründe hareketli günler yaklaşıyor!

Gerek yerli gerekse de yabancılara gerçekleştirilen konut satışlarında Bursa 2015 yılını verimli geçirdi. Emlak Müşavirleri Odası Başkanı Erdal Çelebi, Mart ayı itibariyle 2016 yılının daha yoğun geçmesini beklediklerini dile getirdi.

TOKİ Bursa Nilüfer emekli başvuru 2015!

TOKİ Bursa Nilüfer'de 1.200 tane daire satışa çıkarılıyor. Projede yüzde 12 peşinatta, 180 ay vade imkanı sağlanıyor. İşte TOKİ Bursa Nilüfer emekli başvuru 2015 detayları...

Turizm sektörü 2015 yılını yüzde 10 düşüş ile kapatacak!

Rus turist sayısındaki azalma ve kurlardaki yükselişle birlikte turizm sektörü 2015 yılını yüzde 10’luk küçülmeyle kapatmaya hazırlanıyor. 2016 için sektörün gidişatını yabancı turistlerle, Antalya-Dalaman hattı belirleyecek.

Bursa Keles 2. Etap TOKİ başvuru 2015!

TOKİ Bursa Keles 2. Etap'ta 2+1 ve 3+1 daireler satışa çıkarılıyor. Projede yüzde 12 peşinatta, kalan bedel 120 ay vadelendiriliyor. İşte Bursa Keles 2. Etap TOKİ başvuru 2015 detayları...

Bursa 2015 turizm Haberi

Bursa 2015 turizm

Bursa SKAL Kulübü Başkanı Vehbi Varlık, "Bursa'da geçen yıl, ilgili bakanlıktan belgeli otellerin rakamlarına göre 1 milyon 334 bin 979 turist konakladı" dedi. Varlık, turistlerin 538 bin 193'ünün yabancı, 796 bin 786'sının ise yerli turist olduğunu söyledi. Geçen yıl Bursa'daki otellerin yüzde 41.58'lik ortalama doluluk oranlarıyla sezonu kapattığını aktaran Varlık, doluluk oranının ağustos ayında ise yüzde 66,82'ye ulaştığını...