02 / 05 / 2024

bursa açıkhava tiyatrosu

bursa açıkhava tiyatrosu

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, sürekli gelişen ve değişen Bursa'ya kazandırılacak olan yeni açık hava tiyatrosunun modern yüzüyle kente değer katacağını söyledi.

Bursa'ya açık hava tiyatrosu yapılacak!

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, sürekli gelişen ve değişen Bursa’ya kazandırılacak olan yeni ‘Açıkhava Tiyatrosu’nun modern yüzüyle kente değer katacağını söyledi.

Bursa’ya Açıkhava Tiyatrosu inşa edilecek!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Hilton Otel’de gerçekleştirilen ‘Yeni Açıkhava Tiyatrosu’ lansman toplantısına katıldı. Altepe yaptığı açıklamada Açıkhava Tiyatrosu’nun modern yüzüyle kente değer katacağını söyledi.

Bursa'ya koza şeklinde açıkhava tiyatrosu yapılacak!

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, sürekli gelişen ve değişen Bursa’ya kazandırılacak olan yeni ‘Açıkhava Tiyatrosu’nun modern yüzüyle kente değer katacağını söyledi.

Deprem uzmanından son dakika Bursa açıklaması: Bursa fay zonu 3-5 milyon yıldır orada! 7.3'lük deprem olur mu?

Marmara Denizi'nde peş peşe meydana gelen depremler tedirginlik yaratırken, Bursa'da 7.3'lük deprem üretebilecek aktif bir fay olduğu gündeme geldi. Paleosismolog Dr. Ramazan Demirtaş, X sosyal medya hesabından konuyu değerlendirdi. İşte o paylaşım...

Harbiye Konserleri başlıyor! Tan Taşçı ve Başkanlar Korosu'nun bilet fiyatları ne kadar?  İşte tam liste...

N Kolay Harbiye Açıkhava Konserleri başlıyor. Birçok sanatçının sahne alacağı konser serisinde Tan Taşçı da birkaç konser birden verecek. Peki Tan Taşçı'yı canlı olarak seyretmek ve dinlemek isteyenler kaç TL ödeyecek. İşte Tan Taşçı ve Başkanlar Korosu bilet fiyatları...

Bursa Ağaköy Mahalle Konağı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nce Gürsu’nun Ağaköy Mahallesi’ne kazandırılması planlanan Mahalle Konağı inşaatında çalışmalar tamamlanıyor.

Kibariye Bodrum’daki evini mi sattı?

Harbiye Açıkhava’da verdiği konser çıkışı konuşan Bodrum’daki 3 milyon liralık evinin borçları yüzünden 1 milyon liraya sattığı sorulan  Kibariye, “Yok öyle bir şey. Benim ağzımdan çıkmayan hiçbir şeye inanmayın” dedi.

Kestel Açık Hava Tiyatrosu 3 ay sonra açılıyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Kestel Açık Hava Tiyatrosu’nda yürütülen çalışmaları inceledi. Merkez 3 ay sonra hizmete açılacak.

Tuzla Marina Arena 13 Mayıs'ta açılıyor!

Türkiye’nin en büyük açıkhava konser ve event alanı Marina Arena, 13 Mayıs'ta kapılarını açıyor. Marina, 450 metrekare alan üzerine kuruldu.

Harbiye Açıkhava Tiyatrosu yıkılmayacak!

Yıkılacağı iddia edilen Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nu yenileme projesi için hazırlıklar başladı. Projenin mimarı Tuncer Çakmaklı, açıkhava tiyatrosunun kesinlikle yıkılmayacağını, üzerine açılır-kapanır tavan yapılacağını söyledi.

Bursa Kestel Açıkhava Tiyatrosu yaza hazır!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan ve inşaatı hızla devam eden Kestel Açık Hava Tiyatrosu’nun Mayıs ayı sonunda hizmete açılması hedefleniyor.

Bursa İznik Roma Tiyatrosu restore edilecek!

İznik'teki 2 bin yıllık antik Roma Tiyatrosu, Bursa Büyükşehir Belediyesince yapılacak kazı ve restorasyon çalışmalarıyla özgün kimliğine kavuşacak.

Şehrin kalbindeki değişim şeffaf olmalı!

Cumhuriyet Gazetesi köşe yazarı olan Ceren kumbasar buıgünkü yazısında Cengiz Semercioğlu'nun gündeme getirdiği Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'yla ilgili görüşlerini paylaştı. İşte Kumbasar'ın o yazısı...

Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nun tescillenmesi için başvuruldu!

Harbiye Açıkhava Tiyatrosu için hazırlanan tavan projesi, tiyatronun yıkılacağı söylentilerini gündeme getirdi. Bunun üzerine CHP’li vekiller Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Müdürlüğü’ne verdikleri dilekçe ile tiyatronun tescilli eser olmasını istedi.

Cengiz Semercioğlu'ndan Harbiye Açıkhava Tiyatrosu açıklaması!

HARBİYE Açık Hava sahnesinin yıkılacağı iddiaları üzerine İstanbul Büyükşehir Belediyesi yazılı açıklama yaptı. Bu iddialara karşı Cengiz Semercioğlu da Twitter adresinden açıklama yaptı...

İBB'den Harbiye Açıkhava Tiyatrosu açıklaması!

İBB Harbiye Açık Hava sahnesinin yıkılacağı iddiaları üzerine yazılı açıklamada bulundu. Belediye'den yapılan açıklamada "Harbiye Açık Hava sahnesinin tamamen yıkılıp yeniden yapılması söz konusu değildir." ifadesi yer aldı.

bursa açıkhava tiyatrosu Haberi

bursa açıkhava tiyatrosu

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, sürekli gelişen ve değişen Bursa'ya kazandırılacak olan yeni açık hava tiyatrosunun modern yüzüyle kente değer katacağını söyledi. 


Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı (BKSTV) organizasyonuyla bir otelde gerçekleştirilen yeni açık hava tiyatrosu lansman toplantısında konuşan Altepe. Bursa'nın her alanda öncü olduğunu ifade etti. 

Kent merkezindeki Reşat Oyal Kültürparkı'nda faaliyet gösteren mevcut açık hava tiyatrosunun yapıldığı dönemsel şartlara değinen Altepe. "Açık hava tiyatrosu. Bursa'nın en önemli buluşma ve etkinlik noktalarındandır. Bu tür mekanlar kentin prestiji, dünyaya açılan kapısıdır. Mevcut açık hava tiyatromuz 3 bin 500 koltuk seyirci kapasitesine sahipti" dedi, Altepe. 1983 yılından beri hizmet veren açık hava tiyatrosunun Bursa'nın önemli etkinlik alanlarından biri olarak yerli ve yabancı birçok ismi ağırladığını belirterek, "Bursa'nın bu alandaki eksikliğini gideren...