01 / 05 / 2024

bursa altyapı sorunları

bursa altyapı sorunları

Türkiye’nin önemli kayak merkezlerinden Uludağ, yeni sezona altyapı sorunlarıyla giriyor. Otellere su bağlantısı sağlanamadı, otopark sorunu çözülemedi. Uludağ’ı doğalgaza kavuşturmayı planlayan Bursagaz’ın projesi ise rafa kalktı

Karacabey'in altyapı sorunları masaya yatırıldı!

Bursa'da temaslarda bulunan Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile bir araya geldi. BUSKİ yetkilileri ile de görüşen Başkan Özkan, su ve kanalizasyon ile ilgili konuları masaya yatırdı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi ulaşımdan altyapıya her alanda yatırımlarına son gaz devam ediyor!

Bursa Büyükşehir Beldiyesi, Bursa'nın 17 ilçesi ile daha yaşanabilir bir kent haline gelmesi için ilçelerde de ulaşımdan altyapıya, çevreden sosyal tesislere kadar her alanda yatırımlarına devam ediyor.

İnşaat sektöründe proje, imar ve altyapı sorunlarına çözüm bekleniyor!

Adana Ticaret Odası’nda inşaat sektörü ile ilgili değerlendirmelerde bulunan meslek grupları, sektörün her damarından kan aktığını dile getirdi ve proje, imar, altyapı gibi sıkıntılara çözüm beklediklerinin altını çizdi. İşte ayrıntılar...

Tokat Havalimanı kapılarını uçuşlara açtı! İşte Tokat Havalimanı'nın özellikleri ve maliyeti

2017 yılında pist ve altyapı sorunları kapsamında, uçuş güvenliği gerekçesiyle hava trafiğine kapatılan Tokat Havalimanı, yenilenen pisti, modern sistemlerle donatılmış terminal binası ve kulesiyle bugün hizmete açıldı.

Mersin Akdeniz'de altyapı sorununun çözümü kentsel dönüşüm!

Mersin'de Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, ilçedeki imar ve altyapı sorunlarının kentsel dönüşüm ile çözüleceğini dile getirdi. 

Olimpos'un yeni imar planları bölgeye nefes aldıracak!

Antalya'daki Olimpos Turizm Merkezi'ni altyapı sorunlarından kurtarmak için Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından hazırlanan Koruma Amaçlı İmar Planı bölgeye nefes aldıracak.

Adana'da afet bölgesinde 2 bin konutluk kentsel dönüşüm!

AKP Sözcüsü Ömer Çelik pazartesi gününden beri selle mücadele eden Adana'da inceleme yaptı, selden etkilenen alanları ziyaret etti. Çelik, bölgedeki zararların en kısa sürede giderileceğini, altyapı sorunlarının da çözüleceğini söyledi...

Bursa'nın en önemli sorunlarından biri kentsel dönüşüm!

Bursa'nın en büyük sorunlarından birinin kentsel dönüşüm olduğunu söyleyen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş,  Bursa’nın en önemli değeri olan çarşı bölgesinin parlatılması gerektiğini söyledi.

Ahmet Misbah Demircan: Beyoğlu kimliğini yeniden inşa ettik!

Beyoğlu Belediye Başkanı Misbah Demircan, altyapı sorunları aşıldığı için beklentilerin değiştiğini, insanların estetik kaygılarının arttığını, huzurlu ve yatay şehirlerde yaşamak istediklerini söylüyor.

Bitlis'te atıl durumdaki 326 konut yıkılıyor!

Bitlis'te merkeze bağlı köylerde 11 yıl önce evleri doğal afetlerden hasar gören vatandaşların barınma ihtiyacını karşılamak adına yaptırılan ancak altyapı sorunlarından dolayı kullanılmayan 326 konutun yıkımına başlandı.

Adana Mobilyacılar Sitesi'ne 274 bin metrekare yol!

Adana Büyükşehir Belediyesi, yol ve altyapı sorunlarıyla boğuşan binlerce KOBİ’nin yer aldığı Mobilyacılar Sitesi'ne 274 bin metrekarelik yol kazandırdı.

Hatay'ın altyapı sorunları çözüme kavuşuyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri Altınözü ilçesinde ihtiyaç doğrultusunda altyapı ve üstyapı çalışmalarına başladı!

Küçükçekmece'nin altyapısı masaya yatırıldı!

Küçükçekmece Belediyesi’nin çatısı altında gerçekleştirilen alt yapı toplantısında, Küçükçekmece'nin altyapı sorunları masaya yatırıldı

Manisa Kula'nın altyapı sorunları çözüldü!

MASKİ Genel Müdürlüğü ve Kula Belediyesi işbirliği ile Ayvatlar Mahallesi’ndeki kanalizasyon çalışmalarına son noktanın konmasının ardından, mahallenin eski içme suyu şebekesinin yerine de yeni hat inşa ediliyor.

bursa altyapı sorunları Haberi

bursa altyapı sorunları


Türkiye’nin önemli kayak merkezlerinden Uludağ, yeni sezona altyapı sorunlarıyla giriyor. Otellere su bağlantısı sağlanamadı, otopark sorunu çözülemedi. Uludağ’ı doğalgaza kavuşturmayı planlayan Bursagaz’ın projesi ise rafa kalktı


Karın bu yıl erken yağması kış turizminden faydalanmak isteyenleri heyecanlandırsa da otorite karmaşası nedeniyle uzun yıllardır hizmet almada sorun yaşayan Uludağ, yeni sezonda da altyapı sorunlarıyla karşı karşıya kalacak. Depoların yapılmaması nedeniyle otellere su bağlanamazken, dolgu alanları tamamlanmadığı için otopark sorunu da tam anlamıyla çözülemedi. 2015’te Uludağ’ı doğalgaza kavuşturmayı planlayan Bursagaz’ın projesi ise rafa kalktı. Bölgeye yapılacak arıtma tesisi de henüz proje aşamasında. Öte yandan Uludağ’da kar yağışları aralıklarla devam ederken, 22 özel konaklama tesisinde yaklaşık 6 bin yatak kapasitesine sahip bölgede rezervasyonlar da şimdiden başladı. Yılbaşına doğru doluluk oranının yüzde 100’e ulaşması bekleniyor....