06 / 05 / 2024

bursa belediyesi 30 güne 300 milyonluk yatırım sığdırdı

bursa belediyesi 30 güne 300 milyonluk yatırım sığdırdı

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Demirtaş kavşağı, ilçelere arıtma tesisleri, yeni belediye binası, restorasyonlar, kırsal kalkınma projeleri başta olmak üzere 30 güne 300 milyonluk yatırım sığdırdı.

Bolu Belediyesi 30 milyon TL'ye iş yeri satacak!

Bolu Belediye Başkanlığı, Bolu Büyükcami Mahallesi'nde yer alan iş yerini satışa çıkardı. Söz konusu iş yeri 1.834 metrekare alana sahip.

Büyükşehir Belediyesi 30 adet konutu satışa çıkardı! 4+1, 3+1 ve 2+1 Ankara'da hemen bakın!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı'ndan Çankaya İlçesinde yer alan Güneypark 1 ve Güneypark 2 Sitesinde konumlanan 30 adet konut ve 1 adet dükkan satışı yapacağını ilan edildi.

Arsa alıp yatırım yapmak isteyenlere fırsat! İnegöl Belediyesi Bursa'da 12 arsayı satıyor! 

İnegöl Belediyesi, Bursa ili, Nilüfer ve İnegöl ilçelerinde yer alan 12 arsayı 3 milyon TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Antalya Büyükşehir Belediyesi Hali'nin 30 Mart 2022 hal fiyatları belli oldu! İşte 30 Mart 2022 fiyat listesi! 

Antalya Büyükşehir Hali Belediyesi Hali'nin güncel fiyat listesi açıklandı. Peki hangi sebze meyve fiyatlarında değişiklik oldu? İşte 30 Mart 2022 Antalya Büyükşehir Belediyesi Hal fiyat listesi...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 30 Mart 2022 hal fiyatları belli oldu! İşte fiyat listesi! 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Hali'nin 30 Mart 2022 güncel fiyat listesi yayımlandı. Peki hangi ürünlerin fiyatları değişti? İşte 30 Mart 2022 İstanbul Büyükşehir Hali fiyat listesi...

Diyarbakır Kayapınar Belediyesi 30 bin 340 metrekare arsa satıyor! 105.4 milyon TL'ye!

Diyarbakır Kayapınar Belediyesi, Diyarbakır ili, Kayapınar ilçesi, Talaytepe Mahallesi, 1492 ada 1 parselde yer alan arsayı 105 milyon 433 bin 98,50 TL'ye satıyor...

Bursa'da kentsel dönüşüm projesindeki 30 bin tapu hak sahiplerine verilecek!

Bursa'nın Yıldırım ilçesindeki kentsel dönüşüm projesi hız kesmeden sürdürülüyor. Proje kapsamında 30 bin konut inşa edilecek.

Bursa Büyükşehir Belediyesi raylı sistem hatlarında çalışmalarını hızlandırdı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, kentte inşası devam eden T2 hattında çalışmalarını hızlandırdı. Şehrin en önemli projelerinden biri olan T2 hattında test sürüşleri Mayıs 2022'de başlayacak.

Bursa Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm yatırımlarını artıracak!

2022 senesi için yapılacak yatırımlarını açıklayan Bursa Büyükşehir Belediyesi, gelecek sene kentsel dönüşümde de yatırımlarını hızlandıracaklarını dile getirdi.

İzmir'de Büyükşehir Belediye binası için çalışmalar başladı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 30 Ekim tarihinde hasar alan ana hizmet binası için çalışmalara başladı. Bina için danışma kurulu oluşturuldu. 

İzmir'de 5 bin 800 binanın dönüşümü için onay bekleniyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi 30 Ekim'den sonra hasar gören, binaların dönüşümü için Dünya Bankası’yla 340 milyon dolarlık anlaşma sağladı. Proje için şu anda Cumhurbaşkanlığı'ndan onay bekleniyor. 

Bursa Osmangazi Belediyesi kaçak yapıları ortadan kaldırıyor!

Bursa'ya bağlı Osmangazi Belediyesi ilçe genelinde kaçak yapıları ortadan kaldırmaya devam ediyor. Belediye ekipleri son olarak ilçede bir kaçak yapının daha yıkımını gerçekleştirdi.

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi'nden 30.1 milyon TL'ye satılık 5 gayrimenkul!

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi, Eskişehir ili, Tepebaşı ilçesi, Muttalip Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulleri 30 milyon 108 bin 110 TL'ye satıyor...

bursa belediyesi 30 güne 300 milyonluk yatırım sığdırdı Haberi

bursa belediyesi 30 güne 300 milyonluk yatırım sığdırdı

Büyükşehir Belediyesi, hizmet üretmede adeta kendi rekorunu kırdı. Bütünşehir uygulamasının ardından merkeze yeni bağlanan 10 ilçede de 1.5 yıl önce altyapı ve kırsal kalkınma başta olmak üzere yatırım hamlesi başlatan Büyükşehir Belediyesi, yatırımların meyvesini toplamaya başladı. Yeni ilçelere yapılan arıtma tesisleri, sulama göletleri ve hizmet binaları birer birer hizmete girerken kent merkezinde de Demirtaş Köprülü Kavşağı ve yeni Belediye Binası gibi dev bütçeli yatırımlar da kullanıma açıldı. Büyükşehir Belediyesi, 30 günde yaklaşık 300 milyon lirayı bulan hizmetlerin açılış ve temel atmasını sığdırdı. 


ULAŞIM SORUNU AŞILDI 

Her yıl yatırım bütçesinin yüzde 70'inden fazlasını ulaşıma ayıran Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinde trafiğin önemli düğüm noktalarından biri olan yakın doğu çevre yolunun Demirtaş çöplüğü kavşağındaki sorunu da yaklaşık 40 milyon liralık yatırımla çözdü. Yaklaşık 80...