19 / 05 / 2024

bursa benzinlik arazileri

bursa benzinlik arazileri

Bursaspor yönetimi yeni benzinlik arazileri için görüşmeler yapıyor. Yönetim, Botanik Park karşısındaki Hizmet Birimleri binasının yanındaki arazi için Osmangazi Belediyesi'yle bir görüşme gerçekleştirdi.

Milli Emlak Bursa'daki arsa ve arazileri 8 taksitle satıyor! Satış gününü kaçırmayın! 

Bursa Mustafakemalpaşa Milli Emlak, Bursa ili, Mustafakemalpaşa ilçesinde yer alan 8 adet arazi ile 1 adet arsayı 8 taksitle satıyor. Peki Bursa Mustafakemalpaşa'daki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Şeker fabrikalarının arazileri satışa çıkarıldı! 61 bin metrekarelik arazi, üzerindeki lojmanlarla satılıyor!

Hazine ve Maliye Bakanlığı’na bağlı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı üzerinde lojman binalarının bulunduğu Muş Şeker Fabrikası arazisi ile Bursa’da depoların da yer aldığı arazileri satışa çıkardı.

Milli Emlak Bursa Nilüfer'de yüzde 20 indirimle arsa ve arazi satacak! 

Bursa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Ertuğrulgazi Emlak Müdürlüğü Bursa Nilüfer'de yer alan arsa ve arazileri satışa çıkardı.

İznik'te son beş yılda statüsü değiştirilen tarım arazileri mecliste!

Bursa'nın İznik ilçesinde on beş dönümlük tarım arazisinin imara açılması ve ilde son beş yılda statüsü değiştirilen tarım arazileri meclis gündemine taşındı. CHP'li Sarıbal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bursa Büyükşehir tarım arazilerini satışa çıkardı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, otoparklar ve işletmelerin yanı sıra Belediye’ye ait tarım arazilerini de satıyor. Belediyeye ait tarım arazileri imara açılarak parsel parsel satışa çıkarıldı.

Bursaspor yönetimi yeni benzinlik arazileri arıyor!

Bursaspor yönetimi yeni benzinlik arazileri için görüşmeler yapıyor. Yönetim, Botanik Park karşısındaki Hizmet Birimleri binasının yanındaki arazi için Osmangazi Belediyesi'yle bir görüşme gerçekleştirdi.

Bursa İsmetiye Köyü'nün arazileri imara mı açılıyor?

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, İsmetiye Köyü tarım ve orman alanlarının imara açılması konusunda herhangi bir çalışmalarının bulunmadığını, böyle bir gündemlerinin hiç olmadığını açıkladı.

Bursa'daki Sifaş ve Polylen fabrikalarının arazileri satışa çıkıyor!

Bursa'da yatırımcıların gözünü diktiği eski Sifaş ve Polylen fabrikalannın arazilerine, ticari büro, rezidans, sağlık ve eğitim alanı imarı geliyor.

Bursa'nın arazileri yatırımcılar tarafından yoğun ilgi görüyor!

Gerek ulaşım, gerekse sanayileşme açısından İstanbul ile bir bütün olma yolunda ilerleyen Bursa'nın batıya doğru hızla büyümesi yatırımcıların dikkatini çekiyor.Şehirde araziler yoğun ilgi görüyor.

Bursa'nın arazileri kapışılıyor!

Gerek ulaşım, gerekse sanayileşme açısından İstanbul ile bir bütün olma yolunda ilerleyen Bursa'nın batıya doğru hızla büyümesi yatırımcıların dikkatini çekiyor.Yatırımcılar, Bursa'daki arazileri adeta kapışıyor.

Bursa'ya 2-B müjdesi!

Bursa'nın Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, kamuoyunda 2-B olarak bilinen hazineye kayıtlı orman vasfını kaybetmiş arazileri satın alarak, köylünün istifadesine sunmak için çalışma başlattıklarını söyledi.

Nissan, OYAK'ın gösterdiği arazileri inceleyecek!

Renault-Nissan Dünya Başkanı ve CEO 'su Carlos Ghosn, düğmeye basmak için Türkiye 'ye geliyor. Ghosn, Bursa ve İstanbul 'da temaslarda bulunduktan sonra İskenderun 'a gidip Oyak Grubu 'nun Nissan yatırımı için önerdiği arazileri inceleyecek

TOKİ Bursa-Hamitler 2.Etap'ta 69 bin TL'ye!

Toplu Konut İdaresi Bursa - Hamitler 2.Etap'ta Alt Gelir Grubu'nda 48 adet konut satacak

bursa benzinlik arazileri Haberi

bursa benzinlik arazileri

Bursaspor'da Ali Ay yönetimi yeni benzinlik arazileri için görüşmelerini sürdürüyor. Şehrin belirli noktalarında 3-4 yer tespit eden yeşil beyazlı yönetim, Botanik Park karşısındaki Hizmet Birimleri binasının yanındaki arazi için Osmangazi Belediyesi'yle bir görüşme gerçekleştirdi. Boş araziyi satın alarak kulübe kazandırmak isteyen Başkan Ali Ay'ın burayı benzinlik olarak kullanmak istediği fakat şu ana kadar Osmangazi Belediyesi nden herhangi bir yanıt gelmediği öğrenildi. Osmangazi Belediyesi'nin ise burayı kentsel dönüşüm alanı içerisinde kullanabileceği konuşuluyor. 


Olay...