22 / 05 / 2024

bursa büyükada seferleri

bursa büyükada seferleri

Bursa Deniz Otobüsleri İşletmesi'nin (BUDO) İstanbul'dan satın aldığı 'Hamdi Karahasan' gemisi, 1 Haziran'dan itibaren Mudanya – İstanbul Büyükada turlarına başlıyor. Mudanya - Büyükada arasında 1-22 Haziran tarihleri arasında kampanya başlatıldı.

Bursa Büyükşehir'den 153.8 milyon TL'ye satılık 6 arsa!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Nilüfer İlçesi, Başköy Mahallesi'ndeki 6 arsayı ihale ile satıyor. İhale 20 Kasım'da gerçekleşecek..

Bursa Büyükşehir'den yeni gençlik merkezi müjdesi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Görükle Gençlik Merkezi, törenle hizmete açıldı. 

Büyükada'daki tarihi Rum Yetimhanesi restorasyonu bekliyor!

Dünyanın en büyük ikinci, Avrupa’nın ise en büyük ahşap yapısı olma özelliğine sahip Büyükada’daki Rum Yetimhanesi'nde restorasyon çalışmalarının bu yaz başlaması bekleniyor...

Büyükada Rum Yetimhanesi restorasyona giriyor! 

1964 yılından bu yana kapalı olan Büyükada Prinkipo Rum Yetimhanesi restorasyona giriyor. Maliyetin yaklaşık 50 milyon dolar olması bekleniyor...

Bursa Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği yürürlükte!

Bursa Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği bugün Resmi Gazete'de yayımlandı. Yürürlükte Arsalara İlişkin Hükümler, Yapılaşmaya İlişkin Hükümler, Yapılara İlişkin Hükümler yer aldı. 

Bursa Büyükşehir'den 53 milyon TL'ye satılık 5 arsa!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Nilüfer İlçesi'ne bağlı Başköy Mahallesi'ndeki 5 arsayı ihale ile satıyor. İhale 15 Mayıs'ta yapılacak..

Bursa Büyükşehir'den satılık 4 gayrimenkul! 56,2 milyon TL'ye!

Bursa Osmangazi'de yer alan 4 gayrimenkul Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından satışa sunuluyor. Gayrimenkullerin toplam tahmini bedeli 56 milyon 21 bin 649 TL olarak belirlendi.

Büyükada eski Rum Yetimhanesi'nin onarılmasının önü açıldı!

Büyükada eski Rum Yetimhanesi, tehlike altındaki 7 kültürel miras alanından birisi olarak seçildi. Harabe olan yetimhanenin yeniden onarılmasının önü açılmış oldu..

Bursa Büyükşehir'den 83.7 milyon TL'ye satılık 6 arsa!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Nilüfer İlçesi'ndeki 6 arsayı ihale ile satıyor. Arsaların ihalesi 27 Mart'ta gerçekleşecek..

Andrea Agnelli gözünü Büyükada'daki tarihi köşke dikti!

Juventus'un Başkanı Andrea Agnelli, Türk güzel Deniz Akalın ile yaşadığı ilişki nedeniyle Türkiye'ye yakınlaştı. Bodrum'da tatil yapan ve Türkiye'yi çok seven Agnelli'nin Büyükada'dan tarihi köşk alacağı konuşuluyor...

Bursa Büyükşehir'den 26.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Osmangazi'deki arsasının ihale ile satıyor. İhale 13 Mart'ta yapılacak..

Büyükada Denizcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Büyükada Denizcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Adalar’da Güher Öcal ve Zeynep Yazgan Cavıldak ortaklığında 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Bursa Büyükşehir Stadyumu'nun eksikleri tamamlanacak!

Bursa protokolü, Bursa Büyükşehir Stadyumu’nda toplantı yaparak, stadyumun eksikliklerinin tamamlanması yönünde öncelikleri belirledi. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, stadın hak ettiği değere kavuşacağını söyledi.

bursa büyükada seferleri Haberi

bursa büyükada seferleri


İstanbul - Bursa arasında deniz otobüsü seferleri düzenleyen BUDO, hizmet ağına pazar günleri yapılacak İstanbul Büyükada turlarını da ekledi. Burulaş’ın İstanbul Şehir Hatları Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş.’den satın aldığı, 'Hamdi Karahasan' yolcu gemisi, Mudanya iskelesine demirledi. 1980 yılında Haliç Tersanesi'nde inşa edilen, 56 metre uzunluğunda, 10.5 metre genişliğindeki 1500 yolcu taşıma kapasitesine sahip gemi, uzun yıllar İstanbul şehir hatlarında görev yaptıktan sonra rotayı şimdi Mudanya - Büyükada hattına çevirdi.


Mudanya - Büyükada arasındaki ilk seferine 1 Haziran Pazar günü başlayacak olan 'Hamdi Karahasan gemisi', saat 08.30’da Mudanya BUDO iskelesinden kalkıp Büyükada’ya demirleyecek. Günü Büyükada’da geçirme imkanı bulacak vatandaşlar saat 18.30’da da Büyükada’dan Mudanya’ya dönecek. Mudanya - Büyükada arasında 1-22 Haziran tarihleri arasında kampanya başlatan Burulaş, bu tarihler arasında gidiş-dönüş...