24 / 07 / 2024

bursa çaybaşındaki spor kompleksi

bursa çaybaşındaki spor kompleksi

Bursa Büyükşehir Belediyesi, merkeze 33 kilometre uzaklıktaki Osmangazi’ye bağlı Çaybaşı Köyü İlköğretim Okulu'na afutbol, basketbol ve voleybol sahalarından oluşan bir spor kompleksi kazandırıyor...

Bursa depremi için süre doldu mu?

Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu, Bursa depremi ile ilgili olarak, Gemlik'in yanı ve Bursa ovasındaki hareket dikkat çekti. Bursa depremi için sürenin dolmuş olacağının altını çizdi...

Bursa Atatürk Spor Salonu’nun yıkımına başlandı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa Atatürk Spor Salonu’nun yıkım çalışmalarını yerinde inceledi.

Kastamonu'da spor salonu inşaatının çelik çatısında çökme!

Kastamonu Turhan Topçuoğlu Şehir Parkı yakınındaki spor salonu inşaatının çelik çatısında çökme meydana geldi.

Gençlik ve Spor Bakanlığından Bursa'ya 85 milyon liralık yatırım!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Bursa'ya 85 milyon liralık yatırım yapılacağını müjdeledi.

Bursa Osmangazi’ye spor kulübü ve muhtarlık binası inşa ediliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, Hamitler Mahallesi’nde Merkez Cami çevresindeki spor kulübü ve muhtarlık binasının yerine daha modern bir bina inşa ediyor. 

Bursa Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri şekilleniyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Yıldırım’da 225 dönüm alan üzerinde hayata geçirilen Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri, şekillenmeye başladı. 

Bursa Namık Kemal Spor Kulübü Hizmet Binası’nın temeli atıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Namık Kemal Spor Kulübü Hizmet Binası’nın temeli törenle atıldı.

Bursa'daki muhtarlık ve spor kulübü binası yenileniyor!

Bursa’da modern ve planlı şehirleşmenin yükseldiği Hamitler Mahallesi’nde yer alan eski muhtarlık ve spor kulübü binası, Osmangazi Belediyesi tarafından baştan aşağı yenileniyor.

Bursa Osmangazi'deki spor tesisi sayısı artıyor!

“Sporla Gelişen Bursa, Sağlıklı Yetişen Nesiller” anlayışıyla spor alanında önemli yatırımlar hayata geçiren Osmangazi Belediyesi, ilçedeki spor tesisi sayısını hızla artırıyor.

Bursa Yenidoğan Spor Tesisi açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Gürsu’ya kazandırılan ‘Yenidoğan Spor Tesisi’nin açılışını yaptı.

Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri Bursa'ya değer katacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Yıldırım’a kazandırdığı 225 bin metrekarelik Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri, Hüdavendigar Kent Parkı’nı aratmayacak. 

Bursa Ayyıldız Spor Tesisleri açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Yıldırım ilçesine 1 milyon 300 bin TL bedelle inşa edilen Ayyıldız Spor Tesisleri hizmete açıldı.

Bursa Yıldırım'a modern spor tesisi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Yıldırım bölgesi için yaptırdığı Artvin Kafkasspor Spor Tesisleri ve yönetim binası açıldı.

bursa çaybaşındaki spor kompleksi Haberi

bursa çaybaşındaki spor kompleksi


Bursa’nın spor kenti kimliğini öne çıkarmak, gençleri spora yönlendirerek daha sağlıklı nesillerin yetişmesine katkı sağlamak amacıyla bu dönem 100’ün üzerinde spor tesisini hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, Osmangazi İlçesi’ne bağlı Çaybaşı Köyü’ne de bir spor kompleksi kazandırmak amacıyla çalışmalara hız verdi.

Keles yolu üzerinde bölge okulu olarak hizmet veren Çaybaşı İlköğretim Okulu bahçesine yapılan suni çim futbol sahası, basketbol ve voleybol sahalarının bulunduğu alanda incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, spor tesislerin öğrencilerin yanı sıra bölge halkına hizmet vereceğini söyledi.


Altyapıdan spora, tarihi kültürel mirastan çevre yatırımlarına kadar Bursa’yı tüm ilçeleriyle ve köyleriyle bir bütün olarak ele aldıklarını ve kırsal kalkınmanın önünü açacak yatırımların da startını verdiklerini belirten Başkan Altepe, kısa zamanda tamamlanacak spor tesisleriyle bölge gençlerinin daha sağlıklı ortamda spor...