02 / 05 / 2024

Bursa Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Eyüp Gül

Bursa Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Eyüp Gül

İnegöl Müteahhitler Derneği'nde düzenlenen toplantıda Bursa Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Gül tarafından müteahhitlere bilgi verildi. Gül, Kentsel Dönüşüm Kanununun asıl gayesinin vatandaşın can güvenliğini sağlamak olduğunu söyledi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığından doğal sit-nitelikli doğal koruma alanı ilanı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Bursa Nilüfer'deki Balat Kent Ormanı, "doğal sit-nitelikli doğal koruma alanı" olarak tescillendi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Bursa'daki 22 konut ve 22 iş yerini satışa çıkardı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Bursa Osmangazi'de yer alan 22 adet konut ve 22 adet iş yerini satışa çıkardı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Bursa'daki konutlarının 3'te biri satıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Bursa- Osmangazi’ deki Botanik 224, Atış Premium ve Yükselen Park projelerine talep yağıyor. Gayrimenkullerin üçte biri sahiplerini buldu.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Bursa'daki 388 gayrimenkulü satışta!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Bursa'daki 351'i konut, 37'si işyeri olmak üzere toplam 388 gayrimenkulü Turyap aracılığı ile satışa çıktı..

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Bursa'daki konutlarını Turyap satıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Bursa’daki Botanik 224, Yükselen Park, Atış Premium konutlarını Turyap aracılığı ile satıyor. 

Çevre ve Şehircilik Bursa İl Müdürlüğü binası yıkıldı!

Çevre ve Şehircilik Bursa İl Müdürlüğü'nün binası 7 milyon liraya yeniden inşa ediliyor. 50 yılı aşkın süredir kullanılan Bayındırlık binası, 10 günde özel ekiplerce yıkıldı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Bursa İl Müdürlüğü yeniden inşa edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bursa İl Müdürlüğü'nün binası 7 milyon liraya yeniden inşa ediliyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından aynı yerde iki katı yer altında olmak üzere 5 katlı olarak inşa edilecek yeni binanın 1.5 yıl içerisinde teslim edilmesi plan

Çevre ve Şehircilik Bursa İl Müdürlüğü’nde dönüşüm başladı!

Çevre ve Şehircilik Bursa İl Müdürlüğü’nde dönüşüm başladı. Stadyum Caddesi’ndeki mevcut binalarının yıkımı sessiz sedasız sürerken, planlara göre yeni binalar zemin+4 kat olarak yapılacak.

Çevre ve Şehircilik'ten beş yapı denetim firması hakkında duyuru!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü tarafından İzmir, Bursa, İstanbul, Balıkesir ve Kırklareli'de beş denetçi firma ile ilgili dava kararları bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

Bursa Sosyal Hizmet Merkezi ve İl Müdürlüğü Hizmet Binası ihalesi 16 Ocak'ta!

Bursa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından, Bursa Sosyal Hizmet Merkezi ve İl Müdürlüğü Hizmet Binası yapım işi 16 Ocak 2015 Cuma günü ihale ediliyor...

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nda toplu açılış töreni yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris GÜLLÜCE’nin katılımıyla Bursa Tapu ve Kadastro IV. Bölge Müdürlüğü Hizmet Binası ile İzmir Kadastro Müdürlüğü ve Bornova Tapu Müdürlüğü Hizmet Binalarının açılış töreni yapıldı...

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 6 ilde yeni SİT alanlarını belirledi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Muğla'da 197, Bursa'da 88, Kocaeli'inde 28, Sakarya'da 11, Düzce'de 6, Yalova'da 3 yeni Sit alanını devreye sokacak. Yeni sistemle yatırım yapılacak arazinin Sit alanı olup olmadığı internetten sorgulanabilecek...

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 400 bin konutu yıkmayı hedefliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, kentsel dönüşüm projesi kapsamında 2013 ve 2014 yılında toplam 400 bin konutu yıkmayı hedefliyor...

Bursa Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Eyüp Gül Haberi

Bursa Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Eyüp Gül

İnegöl Müteahhitler Derneği'nde düzenlenen toplantıda Bursa Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Eyüp Gül tarafından müteahhitlere bilgi verildi. 

olan müdahil oluyoruz. Müteahhit ile vatandaş arasındaki ilişkiye göre bu süreç devam ediyor" dedi. 

Gül, Kentsel Dönüşüm Kanununun asıl gayesinin vatandaşın can güvenliğini sağlamak olduğunu söyledi. 

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin'in daveti üzerine İnegöl'e gelen Gül'e Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Şube Müdürü Bayram Okumuş da eşlik etti. Kentsel Dönüşüm Kanunu çıkalı iki yıldan fazla zaman olduğunu ifade eden Gül, "Memleketimizin yüzde 95'i deprem kuşağında. Kentsel dönüşüm konusunda vatandaşlarımız şuurlu. Bizden talep olduğu zaman ilçelere giderek gerekli bilgilendirmeleri yapıyoruz. 

Bursa'da kentsel dönüşüm ilk yıl planlamayla geçti. 

Mahalli seçimlerden sonra kentsel dönüşümde bir ilerleme kaydedilmeye başlandı. Bunda belediyelerin öncülüğü çok önemlidir. 

Çünkü, asıl gaye vatandaşın bilgilendirilmesidir. Vatandaş ne kadar...