29 / 04 / 2024

Bursa daire fiyatları

Bursa daire fiyatları

Osmangazi Köprüsü ile Bursa’da konut fiyatları uçtu. Bursa Emlakçılar Odası Başkan Erdal Çelebi “Son 3 yılda Bazı ilçelerde yüzde 100, bazısında yüzde 200 değer artışları yaşandı” dedi.

Bursa'da en pahalı evler Osmangazi'de!

Bursa'da konut fiyatları 2016'nın ilk yarısında yüzde 2 artarak 25 bine ulaştı. 2015'te 50 bin konutun satıldığı kentte bu yılın ilk altı ayında da 25 bin konut satışı yapıldı.

Bursa Downtown fiyatları!

Bursa Downtown fiyatları daire alanlarına ve kat planlarına göre değişiklik gösteriyor. Bursa'nın Osmangazi ilçesinde hayata geçirilen projede 668 özgün yaşam alanı yer alıyor. 

Alpiş Aden House Bursa'da fiyatlar 300 bin TL'den başlıyor!

Alpiş İnşaat imzasını taşıyan Alpiş Aden House Bursa projesi 690 daire ve 2 bin metrekare ticaret alanından meydana geliyor. Alpiş Aden House Bursa'da fiyatlar 300 bin TL'den başlıyor.

Prestij Hayat Bursa daire fiyatları!

Toplam 1.518 bağımsız üniteden meydana gelen Prestij Hayat Bursa daire fiyatları 199 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Proje teslimler 30 Nisan 2019 yılında yapılacak.

Orange City Bursa daire fiyatları!

Orange City Bursa daire fiyatları 410 bin TL'den başlıyor. Orange City Bursa'da 60 ay sıfır faizle taksitli ödemeler yapılıyor...

Tuana Evleri Bursa daire fiyatları!

Tuana Evleri Bursa daire fiyatları 270 bin TL'den başlayarak değişiyor. Alpiş İnşaat'ın projesi Tuana Evleri Bursa'da teslimler bu yıl Aralık ayında yapılacak...

Selam Rezidans Bursa daire fiyatları!

Selam Rezidans Bursa daire fiyatları 350 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Murat Özer İnşaat'ın projesi Selam Rezidans Bursa'da daireler Aralık 2017 yılında teslim ediliyor...

Orange City Bursa ev fiyatları!

Özdilek Holding'in projesi Orange City Bursa'da fiyatlar 437 bin TL'den başlıyor. Orange City Bursa projesinde daire teslimlerinin bu yıl sonunda yapılması hedefleniyor...

Nilüfer Meteor Balart daire fiyatları!

Nilüfer Meteor Balart daire fiyatları 289 bin TL'den başlayarak değişiyor. Bursa'da yer alan Meteor Balart Evleri projesi bu yıl ekim ayında teslim edilecek...

Bursa Keles 2. Etap TOKİ daire fiyatları!

Bursa Keles 2. Etap TOKİ daire fiyatları konum ve alanlarına bağlı olarak değişiyor. Talep örgütlemesi yöntemiyle geliştirilen projede 120 ay vade seçeneği yer alıyor.

Bak Yapı Prestij Elit Bursa daire fiyatları!

Bak Yapı Prestij Elit Bursa daire fiyatları 320 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Toplam arsa alanı 60 bin metrekare olarak belirlenen projede yüzde 25 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Bursa Panayır Evleri daire fiyatları!

280 daireden oluşan ve Emiroğulları İnşaat imzası ile yükselen Panayır Evleri 5 bin 950 metrekare inşaat alanında inşa ediliyor. Bursa Panayır Evleri daire fiyatları haberimizde yer alıyor.

İnallar Hayat Bursa daire fiyatları!

İnallar Yapı tarafından hayata geçirilen İnallar Hayat Bursa projesi toplam 20 bin metrekare alanda yükseliyor. 10 metrekare yeşil alan için ayrılan proje 12 blok şeklinde yükseliyor. İnallar Hayat Bursa daire fiyatları haberimizde yer alıyor.

Bursa Aura Kent Evleri daire fiyatları!

Bursa Aura Kent Evleri 10 katlı olarak inşa ediliyor. Aura Kent Evleri Efe Group imzası ile hayata geçiriliyor. Bursa Aura Kent Evleri daire fiyatları haberimizde yer alıyor.

Bursa daire fiyatları Haberi

Bursa daire fiyatları

Osmangazi Köprüsü, İstanbul-Bursa arası özellikle Anadolu Yakası’ndan 1.5 saate düştü. Bir anlamda Bursa, İstanbul Anadolu Yakası’nın en uçtaki ilçesi konumuna geldi. İstanbul’da yaşayan pek çok beyaz yakalı da şehir içinde çalışıyormuş gibi Osmangazi Köprüsü’nü kullanarak Bursa’da faaliyet gösteren firmalarda işe başladı. Bunu fırsat bilen inşaat sektörü de, arsa fiyatları İstanbul’dan ortalama 3 kat daha ucuz olan Bursa’da yatırım yapmaya başladı. 


3+1 DAİRE 500 BİN TL

Osmangazi Köprüsü’nden sonra konut fiyatları yüzde 100 ila 200 arasında arttı.Köprü sonrasında birbiri ardına lüks konut projeleri inşa edildi.Bursa’da metroya yakın, merkezdeki lüks bir sitede yeni yapılan 2+1 dairenin fiyatı 410 bin TL iken, 3+1 ise 500 bin TL’den alıcı buluyor. İstanbul’da ise aynı özelliklere sahip 2+1 daire ilçesine göre 700 bin ile 2 milyon TL,...