06 / 05 / 2024

Bursa Demirkapıdaki kentsel dönüşüm başlıyor

Bursa Demirkapıdaki kentsel dönüşüm başlıyor

İmza attığı önemli projelerle şehri baştan aşağı yenileyen Osmangazi Belediyesi, Uludağ'ın ihtişamını ortaya çıkaracak Demirkapı Kentsel Dönüşüm Projesi'ni hayata geçirmek için gün sayıyor.

Bursa Osmangazi'de kentsel dönüşüm mağduriyeti: Hak sahiplerine borçlar çıktı!

Bursa Osmangazi'de, Gaziakdemir Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çerçevesinde mağdur olduklarını belirten mahalleliler duruma tepki gösterdi ve açıklama yaptı. 

Kentsel dönüşüm de TOKİ projeleri de tam gaz: 20-30 katlı binalar olmayacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa'daki kentsel dönüşüm ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu ve çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü belirtti. İşte Aktaş'ın o açıklamaları...

İBB'nin Avcılar'daki kentsel dönüşüm başvurusu bir yıldır bekletiliyor!

Çevre şehirlerdeki depremlerde bile hasar gören Avcılar'daki kentsel dönüşüm başvurusunun bir yıldır bekletildiği gündeme geldi. İBB Genel Sekreter Yardımcısı Gürkan Akgün, açıklamalarda bulundu ve duruma tepki gösterdi. 

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Aktaş’tan kentsel dönüşüm açıklaması! ‘Kentsel dönüşüme ihtiyaç var’

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Gaziakdemir Kentsel Dönüşüm Projesi’nde çalışmaların şeffaf ve herkese açık bir şekilde devam ettiğine vurgu yaptı. Başkan Aktaş, “Bursa’nın kentsel dönüşüm çalışmalarına ihtiyacı var. Kırmadan, dökmeden ve büyük bir anlaşmayla geldiğimiz bir nokta var

Bursa'daki kentsel dönüşüm projelerinde son durum ne?

Olay Gazetesi Yazarı İhsan Aydın yazısında Bursa’daki kentsel dönüşüm projelerini kaleme aldı. Peki Bursa'daki kentsel dönüşüm projelerinde son durum ne?

Bursa 1050 Konutlar Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yıkımlar tamamlandı!

Bursa'da hayata geçirilecek olan 1050 Konutlar Kentsel Dönüşüm Projesinde "çürük" binaların yıkımları tamamlandı. Verilen detaylara göre yıkılan binalardaki beton eksikliği ve demirdeki kalitesizlik hem yüklenici firma yetkililerini hem de mülk sahiplerini şaşırttı.

Kentsel dönüşümde yeni formül: Bakan Özhaseki, İstanbul'daki dönüşüm 50+1 formülü hayata geçecek!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, İstanbul'daki kentsel dönüşüme ilişkin bilgi verdi. Bakan Özhaseki, "İstanbul'da kentsel dönüşümün yüzde 50+1 olarak yapılmasından yanayım" dedi. İşte detaylar...

Bursa Osmangazi'de kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! 

Bursa Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar Osmangazi bölgesi genelinde gerçekleştirilen kentsel dönüşüm projeleri hakkında açıklamalar yaptı.

Bursa İstanbul Caddesi kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından İstanbul Caddesi'nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinde inşaat çalışmaları aralıksız devam ediyor. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, çalışmalardaki son durum hakkında bilgi verdi. 

Mustafa Bozbey'den Bursa'daki kentsel dönüşüm çalışmalarına eleştiri!

CHP Bursa Büyükşehir Belediye başkan adayı Mustafa Bozbey, Bursa'da devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarına yönelik eleştiride bulundu. 

Bursa'daki kentsel dönüşüm projelerinde son durum ne?

Hürriyet gazetesi yazarlarından Dr. Hüseyin H. Serdar bugünkü yazısında kentsel dönüşüm projelerini kaleme aldı. İşte Dr. Hüseyin H. Serdar'ın o yazısı...

Bursa Yıldırım'daki imar barışı kentsel dönüşümü nasıl etkiledi?

İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şube Başkanı Mehmet Albayrak, Bursa'nın Yıldırım ilçesindeki kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Albayrak, "Yıldırım'daki kentsel dönüşüm çalışmalarına en büyük darbeyi imar barışı vurdu" dedi.

Bursa Sıcaksu kentsel dönüşüm ihalesi 9 Eylül'de!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, şehrin merkezinde atıl olarak bulunan Sıcaksu'da kentsel dönüşüm projesi için ihaleye çıkıyor. Projenin ihalesi 9 Eylül'de gerçekleşecek. 

Bursa Demirkapıdaki kentsel dönüşüm başlıyor Haberi

Bursa Demirkapıdaki kentsel dönüşüm başlıyor

Daha modern ve yaşanabilir bir Osmangazi oluşturmak adına kentsel dönüşüm alanında Türkiye'ye örnek çalışmalar yürüten Osmangazi Belediyesi, Demirkapı Kentsel Dönüşüm Projesi'ne hız kazandırdı. Uludağ eteklerinde toplam 68 bin 929 metrekarelik alanda gerçekleştirilecek olan Demirkapı Kentsel Dönüşüm Projesi, konutları, ticari alanları, yeşil ve sosyal donatı alanları ile Türkiye'ye rol model olacak. Bölgenin coğrafi ve kültürel yapısına uygun olarak hazırlanan projede, 102 blok, 234 adet 2+1,28 adet ise 3+1 olmak üzere Demirkapı'ya mimarisiyle fark yaratan toplam 262 konut yapılacak. Konutların yanı sıra projede 8 adet ticari alan olacak. Yeşil alanlarıyla ön plana çıkacak olan Demirkapı Kentsel Dönüşüm Projesinde 55'i kapalı ve 70'i açık olmak üzere, toplam 125 araçlık otopark yapılacak. 


SADECE ONAY BEKLİYORUZ


Demirkapı Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili hazırlıkların tamamlandığını söyleyen Osmangazi...