29 / 04 / 2024

bursa doğancı barajı

bursa doğancı barajı

AK Parti Bursa Milletvekili Osman Mesten, yaptığı yazılı açıklama ile 'Doğancı Barajı Yol ve Tünel Yapım İşi' nin detaylarını açıkladı.

Yağan yağmurlar Bursa'ya yetmiyor!

Bursa'da şehrin su ihtiyacının yüzde 90'ını karşılayan Nilüfer ve Doğancı barajlarında doluluk oranı yağan yağmurlara rağmen değişmedi. Doğancı Barajı'nda doluluk oranı son yılların en düşük seviyelerine gerileyerek 24 olarak ölçüldü...

Doğuş Otomotiv, Bursa Osmangazi'deki arsa ve binasını satıyor! 

Doğuş Otomotiv tarafından Bursa Osmangazi'de yer alan gayrimenkulün satılması kararı alındı. İşte ayrıntılar...

O ilde 126 bin TL'den başlayan fiyatlarla 13 arazi satılıyor!

İzmir ili Bergama Belediye Başkanlığı, İzmir ili, Bergama ilçesi, Dağıstan, Doğancı, Farizler, Kadıköy, Zağnoz ve Kurfallı mahallelerinde yer alan 13 adet araziyi satıyor. İşte ayrıntılar...

Global Plus Investment Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Global Plus Investment Gayrimenkul Anonim Şirketi Sarıyer’de  4 milyon TL sermaye bedeli  ile Yasin Doğancı tarafından kuruldu.

Bursa Mustafakemalpaşa'ya mahalle konağı inşa ediliyor! 

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Mustafakemalpaşa ilçesine bağlı Doğancı Mahallesi'nde mahalle konağı inşaatı için çalışmalara başladı. 

Bursa Hocaköy Barajı inşaatının durma nedeni mecliste!

Bursa'nın İnegöl ilçesindeki Hocaköy Barajı inşaatının durma nedeni ve bitirileceği tarih meclis gündemine taşındı. CHP'li Kayışoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bursa'nın doğal afet planı var mı?

Bursa'da bulunan yapıların yüzde 60'ının kaçak olduğunun ortaya çıkmasından sonra Jeoloji Mühendisleri Odası Güney Marmara Şube Başkanı Engin Er, şimdi de Bursa'nın doğal afet planının olmadığını açıkladı.

DYC Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DYC Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çatalca'da 125 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Doğancı tarafından kuruldu.

Osmangazi Dağyenice Göleti’nin çevresindeki kaçak yapılar yıkıldı!

İlçedeki çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Osmangazi Belediyesi, Bursa’nın en önemli doğal güzellikleri arasında yer alan Dağyenice Göleti’nin Doğancı Mahallesi sınırları içerisindeki kaçak prefabrik yapıları yıktı.

Bursa Osmangazi'de kaçak inşaata zamanında müdahale!

Bursa Osmangazi Belediyesi, Doğancı Mahallesi’nde orman arazisi üzerine kaçak olarak belirlenen yapıyı yıktı.

Şile Doğancılı Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Şile İlçesi, Doğancılı Mahallesi, 765 ve 26 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı...

Alinur Aktaş: Bursa'yı doğru imar edelim!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Kente doğru yatırımlar yapılması gerektiğine işaret eden Aktaş, ''Bursa'yı doğru imar edelim'' şeklinde konuştu.

Bursa Osmangazi'deki kaçak yapı yıkıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, Doğancı Mahallesi’nde vatandaşların can ve mal güvenliğini tehdit eden metruk binayı yıktı.

Bursa Gölcek Barajı'nda inşaat çalışmaları sürüyor!

Bursa’nın Karacabey ilçesinde Orman ve Su İşleri Bakanlığı Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından inşa edilen Gölecik Barajı’nda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

bursa doğancı barajı Haberi

bursa doğancı barajı

AK Parti Bursa Milletvekili Osman Mesten, yaptığı yazılı açıklama ile 'Doğancı Barajı Yol ve Tünel Yapım İşi' nin detaylarını açıkladı. Mesten, açıklamasında, "Karayolları Bursa Bölge Müdürlüğünce ihale çalışması yürütülen Orhaneli-Keles Doğancı Barajı Varyantı Yapım İşi'nin ihale hazırlıkları Çevre ve Şehircilik Bakanlığının yayımlanan 2016 yılı rayiçlerini esas alan KGM birim fiyatlarıyla 6 Ocak 2017 de tamamlanmış ve 15 Şubat 2017 de ihale tarihi alınmıştı. Ancak; ihale tarihine kadar geçen süreçte yolun maliyetini etkileyen dövize endeksli temel girdilerde meydana gelen artışlar işin yapılabilirliğini olumsuz etkileyeceğinden ve ileride ihale sürecinde geri dönüşü olmayan hukuki süreçler yaratacağından dolayı, Yapım İşleri İhaleleri Uygulama Yönetmeliğinin 11. Maddesinin3. Bendinde;" Yaklaşık Maliyet Güncelliğini kaybetmesi halinde, ilk ilan ve davet tarihi güncellenir." Hükmüne göre sözkonusu işin yaklaşık maliyet...