06 / 05 / 2024

bursa Doğanköy şehir hastanesi

bursa Doğanköy şehir hastanesi

Recep Tayyip Erdoğan beyin katılımıyla imzalanan protokol kapsamında yapılacak olan 1.355 yataklı Bursa Entegre Sağlık Tesisinin yapılacağı Doğanköy 21 parsel numaralı taşınmaz konusunda altı ayrı dava devam ediyor...

2024 konut almak için doğru yıl mı? Fiyatlar ne zaman düşecek?

Emlak piyasasında durgunluk devam ederken, konut fiyatlarında da artış hızı yavaşladı. Broker İlker Şenocak, x sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, yatırımcılar için “2024 yılı konut almak için doğru yıl mı?” sorusunun cevabını verdi.

Bursa'da büyük dönüşüm başladı! Hem tarihi mirasa sahip çıkılıyor, hem de depreme karşı  konutlar yapılıyor!

İstanbul, Ankara ve İzmir'den sonra Türkiye'nin dördüncü büyük kenti olan Bursa'da büyük bir dönüşüm başladı. Bu kapsamda hem tarihi mirasa sahip çıkılırken hem de deprem riskine karşı dayanıklı konutlar inşa ediliyor.

Bursa Yıldırım’da kentsel dönüşüm hamlesi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa'nın Yıldırım ilçesinde kentsel dönüşüm projesine start verdi.

2022 gayrimenkul sektörü için yeniden doğuş yılı olacak!

Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu sektörle ilgili yaptığı önemli açıklamada 2022'nin gayrimenkul ve diğer sektörler için yeniden doğuş yılı olacağına inandığını söyledi.

Bursa'da büyük dönüşüm hız kesmiyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 600 bin konutun bulunduğu şehirde riskli 70 bin konut tespit edildiğini, şehrin geleceğini tehlikeye atmadan kentsel dönüşümü rantsal dönüşüme çevirmeden 6-7 mahallede acil 20 bin konutla ilgili çalışma başlattıklarını söyledi.

Bursa Ağaköy Mahalle Konağı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nce Gürsu’nun Ağaköy Mahallesi’ne kazandırılması planlanan Mahalle Konağı inşaatında çalışmalar tamamlanıyor.

Bursa'da 700 yıllık Alaeddin Bey Cami’nin restorasyonu tartışma yarattı! 

1326’da Bursa'da inşa edilen Alaeddin Bey Camii’nde 2 yıl önce yapılan restorasyon, krize neden oldu. Parlak led aydınlatma sistemleri takılan, girişi PVC doğramalarla kapatılan camiye takılan bakır kapı kebapçı kapısını benzetildi.

Bursa Yenişehir'de yıkılan okul binalarının yeniden yapılması mecliste!

Bursa'nın Yenişehir ilçesinde depreme dayanıklı olmadığı gerekçesiyle yıkılan okul binalarının yeniden yapılması çalışmaları ve kapatılan öğretmenevi binası meclis gündemine taşındı. CHP'li Kayışoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bursa’da büyük dönüşüm başlıyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve bu hafta da Ankara’da bakanlıklar düzeyinde gerçekleştirdiği görüşmelerin meyvelerini açıkladı.

Bursa'da 200 yıllık bina yeniden inşa ediliyor!

Bursa'da 19'uncu yüzyılda Osmanlı mimarisiyle inşa edilen ve 1994 yılında Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne bağışlanan 200 yıllık binanın restorasyon çalışmaları tamamlanıyor.

Halk GYO Bursa binası 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Bursa binası 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Bursa Demetevler mahallesinde yıkım tedirginliği!

Bursa'nın Yıldırım ilçesi Demetevler mahallesinde, yeni imar yapılanması gündeme geldi. Bölgede vatandaşların evlerinin yıkılacağı söyleniyor.

400 yıllık Bursa Mevlevihanesi küllerinden yeniden doğuyor!

Kaderine terk edilen 400 yıllık Bursa Mevlevihanesi, Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan yapım çalışmaları ile yeniden özgün kimliğine kavuşuyor.

bursa Doğanköy şehir hastanesi Haberi

bursa Doğanköy şehir hastanesi

Üstelik bu davalar nedeniyle Bursa Şehir Hastanesinin yapılacağı Doğanköy 21 parsel numaralı arsanın tapu kaydı üzerinde davalıdır şerhi halen mevcut.


Bursa 4., 5. ve 8. Asliye Hukuk Mahkemelerinde devam eden mülkiyete ilişkin yargılamalar dışında, kadimden beri mera vasfında olan taşınmazın  tapu dairesi  gecelere kadar açık tutularak bir gecede orman vasfına çevrilmesi karşısında yukarıda anılan davaların ilgilileri tarafından Bursa 1., 2. ve 3. İdare Mahkemelerinde üç ayrı yürütmeyi durdurma talepli iptal davası da açılmış durumda,

Tüm bu hukuki ihtilaflara rağmen Bursa Orman Bölge Müdürlüğü bu alana hastane yapılabilmesi için, arsanın Sağlık Bakanlığına tahsisi amacıyla ön izinde vermiş, Orman Bölge Müdürlüğünün verdiği bu ön izinde yargıya taşınmak üzere çünkü;


27 Mart 2007 tarih 26470 Sayılı Resmi Gazetede yayınlanan Orman Sayılan Alanlar Hakkında Verilecek izinler...