06 / 07 / 2024

bursa Doğanköy

bursa Doğanköy

Nilüfer Belediyesi'nin Başkanı Mustafa Bozbey, Aydınlık'a şu bilgileri verdi. "Doğanköy sınırları içinde kalan bir köy arazisiydi. Biz Diyanet İşleri'nin hazırladığı projeye imar izni vererek destekledik...

2024 konut almak için doğru yıl mı? Fiyatlar ne zaman düşecek?

Emlak piyasasında durgunluk devam ederken, konut fiyatlarında da artış hızı yavaşladı. Broker İlker Şenocak, x sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, yatırımcılar için “2024 yılı konut almak için doğru yıl mı?” sorusunun cevabını verdi.

Bursa'da büyük dönüşüm başladı! Hem tarihi mirasa sahip çıkılıyor, hem de depreme karşı  konutlar yapılıyor!

İstanbul, Ankara ve İzmir'den sonra Türkiye'nin dördüncü büyük kenti olan Bursa'da büyük bir dönüşüm başladı. Bu kapsamda hem tarihi mirasa sahip çıkılırken hem de deprem riskine karşı dayanıklı konutlar inşa ediliyor.

Burcu Kara, Bursa'daki köy evini yeniledi!

Başarılı oyuncu Burcu Kara, Bursa İznik'teki köy evini baştan aşağı yeniledi...

Bursa Yıldırım'daki imar barışı kentsel dönüşümü nasıl etkiledi?

İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şube Başkanı Mehmet Albayrak, Bursa'nın Yıldırım ilçesindeki kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Albayrak, "Yıldırım'daki kentsel dönüşüm çalışmalarına en büyük darbeyi imar barışı vurdu" dedi.

2022 gayrimenkul sektörü için yeniden doğuş yılı olacak!

Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu sektörle ilgili yaptığı önemli açıklamada 2022'nin gayrimenkul ve diğer sektörler için yeniden doğuş yılı olacağına inandığını söyledi.

Bursa'da yıkım yapan ekskavatörle bina duvarı arasına sıkışan işçi yaşamını yitirdi!

Bursa Osmangazi'de yıkım yapan ekskavatörle bina duvarı arasına sıkışan işçi yaşamını yitirdi...

Bursa'da 10 yıllığına kiralık sosyal tesis!

Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörlüğü Bursa-Osmangazi-Kükürtlü Mahallesi'nde yer alan sosyal tesisi 10 yıllığına kiraya verecek.

Bursa Yıldırım'da nitelikli okul eksikliği mecliste!

Bursa'nın Yıldırım ilçesinin nitelikli okul eksikliği meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Erozan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bursa Yıldırım'da dönüşüm nasıl olacak?

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde dönüşüm hızlandı. Yıldırım ilçesi Mevlana Mahallesi'nde bitişik nizamlı ve ömrünü tamamlamış olan depreme dayanıksız evler yerine sosyal ve yeşil donatı alanlarının olduğu, modern, yepyeni, evler inşa edilecek.

Bursa Yıldırım 7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yıkımlar başlıyor!

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde devam eden 7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yıkım çalışmaları başlıyor.

Bursa'da satışa çıkarılan 600 yıllık kiliseye alıcı bulunamıyor!

Bursa'da 6 yıl önce 1 milyon dolara satışa çıkarılan Aziz Yuhanna (Saint John) kilisesine alıcı bulunamıyor. 600 yıllık bina, 6 senedir yeni sahibini bekliyor.

Bursa'da büyük dönüşüm hız kesmiyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 600 bin konutun bulunduğu şehirde riskli 70 bin konut tespit edildiğini, şehrin geleceğini tehlikeye atmadan kentsel dönüşümü rantsal dönüşüme çevirmeden 6-7 mahallede acil 20 bin konutla ilgili çalışma başlattıklarını söyledi.

Bursa Ağaköy Mahalle Konağı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nce Gürsu’nun Ağaköy Mahallesi’ne kazandırılması planlanan Mahalle Konağı inşaatında çalışmalar tamamlanıyor.

bursa Doğanköy Haberi

bursa Doğanköy

Nilüfer Belediyesinin DSP'li Başkanı Mustafa Bozbey, Aydınlık'a şu bilgileri verdi. "Doğanköy sınırları içinde kalan bir köy arazisiydi. Köy İhtiyarlar Heyeti, bu araziyi Diyanet İşlerine bağışlamış. Diyanet İşleri de proje hazırladı, biz de projeye imar izni vererek destekledik. 


Herhangi bir ayrım yapılmadan dinimizin öğretilmesi faydalıdır, dedik. Ulaşım için de yol talep ettiler, onu da yaptık. Yakın bir mesafeydi, ulaşım için bunu yaptık. Zaten belediye için imarlı arazilerin tümüne yolların yapılması gerek, talep vardı, yerine getirdik." 


Aydınlık...