03 / 05 / 2024

Bursa dükkan kavgası

Bursa dükkan kavgası

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde dükkan sahibi kiracısı tarafından silahla vurulup yaralandı. Yaralının hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Belediye o ildeki 4 adet arsa, 2 adet dükkan ile 1 adet 2+1 daireyi satıyor! Bu tarihe dikkat!

Osmangazi Belediyesi, Bursa ili, Osmangazi ilçesinde yer alan 4 adet arsa, 2 adet dükkan ile 1 adet 2+1 daireyi satıyor. İşte ayrıntılar...

İsmet Karaca'dan Bursa'da termal alanına ev ve dükkan inşa edilmesine tepki!

Bursa'nın Sıcaksu bölgesinde termal sağlık turizmine hizmet verilmesi için kamulaştırılan alanda 690 adet konut ve 92 dükkan inşa edilecek. CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca, konuya ilişkin tepkisini dile getirdi.

Bursa'da 15 dükkanın yıkımı gerçekleşti!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi Çarşıbaşı Kentsel Tasarım projesi kapsamında Pirinç Han’ın arkasında bulunan yaklaşık 350 yıllık Esir Dede Türbesi etrafındaki 15 dükkanının yıkımını gerçekleştirdi. 

Yıldırım Belediyesi'nden satılık 112 konut ve 9 dükkan!

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından 112 adet konut ve 9 adet dükkan ihale ile satılacak. İhale 24 Eylül 2020 günü saat 14:00’te gerçekleşecek.

TOKİ'den Bursa Gürsu'ya 413 konut ve 8 dükkan!

Bursa İli Gürsu İlçesi 413 Konut 8 Adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 3 Eylül 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Bursa'da 5.2 milyon TL'ye icradan satılık dükkan!

Bursa 10. İcra Dairesi Osmangazi İlçesi Orhanbey Mahallesi'nde bulunan dört katlı dükkanı satıyor. Gayrimenkulün satış bedeli 5 milyon 250 bin TL olarak belirlendi.

Bursa'da dükkan sahibi kiracı kavgası kanlı bitti!

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde dükkan sahibi kiracısı tarafından silahla vurulup yaralandı. Yaralının hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Bursa Tarihi Kapalı Çarşı'daki 121 dükkan yenilendi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, İvazpaşa Çarşısı ile Yorgancılar Çarşısı arasında kalan bölümde çıkan ve 52 dükkanın içindeki eşyalarla birlikte küle döndüğü yangından sonra başlattığı restorasyon çalışmalarını tamamladı.

Bursa'da 19.6 milyon TL'ye satılık dükkan!

Bursa 1. Sulh Hukuk Mahkemesi, Bursa'nın Osmangazi ilçesindeki otopark ve dükkanı satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedeli 19 milyon 662 bin 500 TL olarak belirlendi.

Bursa Osmangazi'deki Üretici Pazarı'nda 16 dükkan inşa edildi!

Bursa Osmangazi Belediyesi, ‘Üretici Pazarı’ projesinde sona geldi. 16 ova köyüne yönelik geliştirilen proje çerçevesinde Armutköy Mahallesi’nde 21 bin 500 metrekarelik alan üzerine her biri 10 metrekarelik 16 dükkan inşa edildi.

Bursa Tarihi Kapalı Çarşı'daki 121 dükkan restore edildi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, İvazpaşa Çarşısı ile Yorgancılar Çarşısı arasında kalan bölümde çıkan ve 52 dükkanın içindeki eşyalarla birlikte küle döndüğü yangından sonra başlattığı ve 121 dükkanı kapsayan restorasyon projesiyle yangının izlerini tamamen sildi.

Bursa Kapalı Çarşı'daki 122 dükkan yenileniyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, İvazpaşa Çarşısı ile Yorgancılar Çarşısı arasında kalan bölümde çıkan ve 52 dükkanın içindeki eşyalarla birlikte küle döndüğü yangından sonra başlattığı 122 dükkanı kapsayan restorasyon projesini hızla sürdürüyor.

Bursa'da1 milyon 750 bin 720 TL'ye icradan dükkan satılıyor!

Karacabey, Sırabademler Mahallesi'nde 5 bin 9 metrekare alana sahip dükkan 1 milyon 750 bin 720 TL'ye satılacak...

Bursa dükkan kavgası Haberi

Bursa dükkan kavgası

Bursa Osmangazi Beşyol Mahallesi'ndeki oto tamir iş yerini kiralık olarak kullanan İbrahim Y. ile dükkan sahibi Ümit S. (53) tartıştı.

Kısa sürede kavgaya dönüşen tartışmada İbrahim Y, üzerindeki tabancayla Ümit S'ye ateş etti. Bacağından yaralanan Ümit S, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Çekirge Devlet Hastanesine götürüldü. 

Yaralının hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.Olay sonrasında kaçan şüpheli İbrahim Y, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince yakalanarak polis merkezine götürüldü....