03 / 05 / 2024

bursa elmasbahçeler ortaokulu açıldı mı

bursa elmasbahçeler ortaokulu açıldı mı

Hayırsever İşadamı Erdoğan Şeremet ve Şeremet ailesinin katkılarıyla yenileme çalışmalarını tamamladığı Salih Şeremet Elmasbahçeler Ortaokulu açıldı.

Bursa'da hangi ilçeler dönüşecek?

Bursa'nın önemli sorunlarından biri olan kentsel dönüşüm ile ilgili Bursa Belediye Başkanı Alinur Aktaş'tan müjdeli haber geldi. Aktaş il genelinde 6 ilçeye kentsel dönüşüm yapılacağını müjdeledi.

TOKİ'den Bursa'ya 4 yeni okul!

Bursa İli, Osmangazi İlçesi, (Hürriyet Anadolu Lisesi ve Başaran Ortaokulu) 40’ar Derslikli, Kestel İlçesi, (Musa Fırat Coşkun Ortaokulu) 24 Derslikli, Mudanya İlçesi (Şükrü Çavuş Sait Eroğlu İlkokulu) 24 Derslikli Eğitim Yapıları İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi 15 Aralık'ta yapılaca

Bursa Yavuz Selim Ortaokulu'nun inşaatı tam gaz!

Eğitim yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Yavuz Selim Ortaokulu’nun inşaatı hız kesmeden devam ediyor.

Bursa Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu hizmete giriyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu'nu hizmete açıyor.

Bursa Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu'nun inşaatı tamamlanıyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Ortabağlar Mahallesi’nin en önemli sorunları arasında yer alan Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu’nun yeni eğitim döneminde hizmete gireceğini açıkladı.

Bursa Sırameşeler Spor Tesisi açıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Osmangazi Belediyesi, Sırameşeler Spor Tesisleri ve Çocuk Parkı’nı hizmete açtı.

Salih Şeremet Elmasbahçeler Ortaokulu açıldı!

Salih Şeremet Elmasbahçeler Ortaokulu ile Bursa’da yapımı tamamlanan 17 eğitim kurumunun resmi açılışı, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Bursa Valisi İzzettin Küçük ve Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş tarafından yapıldı. 

Bursa'ya 3 yeni eğitim yuvası!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin hayırsever işadamları Muhammed Etkeser ve Celal Demir’in destekleriyle Harmancık ilçesine ilkokul, imam hatip ortaokulu ve halk eğitim merkezi kazandırılıyor.

Bursa Salih Şeremet Elmasbahçeler Ortaokulu açıldı!

Hayırsever İşadamı Erdoğan Şeremet ve Şeremet ailesinin katkılarıyla yenileme çalışmalarını tamamladığı Salih Şeremet Elmasbahçeler Ortaokulu açıldı.

Bursa'ya iki yeni okul!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin öncülüğünde Hayırsever İşadamı Davut Çalışkan tarafından yaptırılan Davut Çalışkan İlkokulu ve Büyükşehir Zafer Atıcılar Ortaokulu açıldı.

Bursa Yenişehir Z-Kütüphanesi açıldı!

Bursa Yenişehir'de yapılan "ZKütüphane" TOKİ Orhangazi Ortaokulu'nda faaliyete geçti. Kütüphaneyi yapan müteahhit Şeref Oruçoğlu'na teşekkür plaketi takdim edildi.

Bursa Ali Bakgör İmam Hatip Ortaokulu’nun temeli atıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin İnegöl’de eğitime değer katan çalışmaları kapsamında projelendirilen Ali Bakgör İmam Hatip Ortaokulu’nun temeli atıldı...

Veysel Bakgör'den Bursa İnegöl'e okul!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından bir kısmı yıkılan İnegöl Erdem Beyazıt İmam Hatip Ortaokulu yerine 24 derslikli yeni bir okul yapılmasını hayırsever işadamı Veysel Bakgör üstlendi.

bursa elmasbahçeler ortaokulu açıldı mı Haberi

bursa elmasbahçeler ortaokulu açıldı mı


Eğitim kurumlarına spor salonları kazandırılması, okulların fiziki eksikliklerinin giderilmesi, ortak sınavlara sponsorluk, okullara spor malzemesi desteği başta olmak üzere eğitim yatırımlarını hep ön planda tutan Bursa Büyükşehir Belediyesi, eğitimde çıtayı iyice yükseltti. 


Kent merkezindeki eski okulların yenilenmesi görevini üstlenen Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı çalışmalar meyvelerini veriyor. Zafer Okulları’nın modern bir eğitim kompleksi olarak eğitime açılmasının ardından Merkez İmam Hatip Lisesi ile Demirtaşpaşa İlkokulu’ndaki inşaatlar hızla yükselirken, Elmasbahçeler Ortaokulu da modern bir eğitim kurumu olarak hizmete açıldı. Gökdere Bulvarına cepheli Elmasbahçeler Ortaokulu, işadamı Erdoğan Şeremet ve Şeremet ailesinin katkılarıyla adeta bir kolej havasında yenilendi. İnşaat nedeniyle başka bölgelerdeki okullara nakledilen öğrenciler yeni döneme yenilenen yüzüyle açılan Salih Şeremet Ortaokulu’nda ‘merhaba’ dedi.


Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe konuyla ilgili olarak, “Sizler, hedefleri olan...