17 / 05 / 2024

bursa evi açılış töreni

bursa evi açılış töreni

Bursa Büyükşehir Belediyesince Ankara Kalesi'nde yaptırılan "Ankara Bursa Evi Hizmet Binası", Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'in de katıldığı törenle açıldı..

Bursa Mustafakemalpaşa'da 65 bin 600 TL'den başlayan fiyatlarla satılık arsa fırsatı! 

Bursa Mustafakemalpaşa Belediyesi, Bursa ili, Mustafakemalpaşa ilçesinde yer alan 31 arsa ve avlulu kerpiç misafirhaneyi 65 bin 600 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. 

Kiracının evi satılırsa ne olur?

Kira sözleşmesi halihazırda devam eden kiracıların evleri satışa konu olabiliyor. Peki, kiracının evi satılırsa ne olur? Hakları nelerdir?

Seyhan Karikatür ve Edebiyat Evi açılış için gün sayıyor!

Adana’nın Seyhan ilçesi Kayalıbağ Mahallesi’nde 20’nci yüzyıl başlarında inşa edilen tarihi yapı, Seyhan Belediyesi tarafından restore edilerek ‘Karikatür ve Edebiyat Evi’ olarak hizmete açılacak.

Bursa, Konya ve Tunceli'deki 3 müze açılıyor!

Bursa, Konya ve Tunceli illerinde restorasyon çalışmaları tamamlanan 3 müze hizmete açılıyor.

Bursa Millet Bahçesi hizmete açıldı!

Bursa'da açılışa geçilen Millet Bahçesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı Millet Bahçeleri Toplu Açılış Töreni ile hizmete açıldı. 

İnegöl AVM’de mağazalar kademeli olarak hizmete açılıyor!

Bursa'da bölgeyi değerlendiren İnegöl AVM’de normalleşme süreci başlıyor. İnegöl AVM’de bugün mağazalar kademeli olarak hizmete açılıyor.

Kristal Türkiye Bursa'dan dünyaya açılıyor!

Gayrimenkul Danışmanlığı markası Kristal Türkiye, İstanbul genel müdürlük açılışını geçtiğimiz gün Bursa franchise ofislerinin sahibi ve kıymetli gayrimenkul danışmanlarının katılımıyla Bebek’te düzenlendi.

Kayseri Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Basın Evi açıldı!

Avrupa Birliği fonlarıyla desteklenen Kayseri Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Basın Evi'nin açıldı. AB Türkiye Delegasyonu Başkan Yardımcısı Eleftheria Pertzinidou açılış konuşmasında; "Devam eden medya programları için AB tarafından 6 milyon avro civarında kaynak ayrılmıştır" dedi...

Göztepe'nin yeni stadı 26 Ocak'ta açılıyor! 

Göztepe Spor Kulübü'nün, 95 yıllık tarihinde kendi evi olacak ilk stadı, Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi 26 Ocak'ta açılıyor. Göztepe yeni stadında ilk maçını Beşiktaş'la oynayacak...

Bursa Mustafakemalpaşa yaşam merkezine kavuşuyor!

Bursa Mustafakemalpaşa ilçesi Etibank'ın karşısındaki yaklaşık 37 dönümlük alan ilçeye kazandırılacak dev yaşam merkezinde ikinci etap çalışmaları başlıyor.

Bursa Şehir Hastanesi'nin resmi açılışı 4 Ağustos'ta! 

Bursa Şehir Hastanesi'nin resmi açılışı 4 Ağustos'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından gerçekleştirilecek. 

Bursa Şehir Hastanesi açılış tarihi 2019! 

Bursa Şehir Hastanesi açılış tarihi 2019 haberimizde yer alıyor. Peki Bursa Şehir Hastanesi ne zaman açılacak, Bursa Şehir Hastanesi nerede? İşte tüm merak edilenler...

Bursa Şehir Hastanesi 16 Temmuz'da hizmete açılıyor!

Türkiye'nin 10. şehir hastanesi olan ve yapımı tamamlanan Bursa Şehir Hastanesi 16 Temmuz'da vatandaşların hizmetine açılıyor. 

bursa evi açılış töreni Haberi

bursa evi açılış töreni


Bursa Büyükşehir Belediyesince Ankara Kalesi'nde yaptırılan Ankara Bursa Evi Hizmet Binası, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'in de katıldığı törenle açıldı.


Arınç, törende, Türkiye'nin başkentinde Bursalıları bir araya getirecek bir yer açılmasını ve bunun da şehrin en nostaljik yeri Ankara Kalesi'nde olmasını takdire değer bulduğunu ifade etti. 


Bursa Evi'nin, hemşehrilik duygularını pekiştirecek, Bursalıları birbirine daha çok yakınlaştıracak, iyi ve zor günleri paylaşabilecekleri önemli bir mekan olduğunu belirten Arınç, "Bursalıların hemşehrilik noktasında, birbirini sevme, arama, bulma noktasında bir eksikleri yok. Böyle bir mekanın da hazırlanıp hizmete alınmış olması takdire değer" dedi.


Açılışa tüm siyasi partilerden temsilcilerin, cumhuriyet hükümetlerine bakanlık yapan değerli insanların katıldığını aktaran Arınç, şöyle devam etti:


"Bu, geçmişten bu yana Bursa siyasetinin ne kadar olgun ve...