13 / 05 / 2024

bursa evteks Çilek Mobilya

bursa evteks Çilek Mobilya

Tematik tasarımlarıyla bebek, çocuk ve genç odası kategorisinde Türkiye’nin en sevilen markası Çilek, 28-31 Mayıs tarihlerinde, Bursa TÜYAP Fuar Merkezi’nde gerçekşen Ev&Stil Fuarı’nda ziyaretçileri ile buluştu.

Çilek Mobilya, Ev&Stil Fuarı'nda ilgi gördü!

Çilek Mobilya, renkli modelleriyle fuara gelen yerli ve yabancı ziyaretçilerin beğenisini kazandı.Bursa Tasarım ve İnovasyon Buluşmaları çerçevesinde gerçekleşen fuarda, Çilek odaları ilgi gördü.

Çilek Mobilya, Bursa Ev Tekstil Fuarı'nda yoğun ilgi gördü!

Tematik tasarımlarıyla bebek, çocuk ve genç odası kategorisinde Türkiye’nin en sevilen markası Çilek, 28-31 Mayıs tarihlerinde, Bursa TÜYAP Fuar Merkezi’nde gerçekşen Ev&Stil Fuarı’nda ziyaretçileri ile buluştu.

Çilek Mobilya, Bursa Ev&Stil Fuarı'nda!

Tematik tasarımlarıyla bebek, çocuk ve genç odası kategorisinde Türkiye’nin en sevilen markası Çilek, bugün Bursa TÜYAP Fuar Merkezi’nde açılışı gerçekşen Ev&Stil Fuarı’nda ziyaretçileri ile buluştu.

Çilek Mobilya, 2015 Ev&Stil Fuarı’na katılacak!

Tematik tasarımlarıyla bebek, çocuk ve genç odası kategorisinde Türkiye’nin en sevilen markası olan Çilek, 28-31 Mayıs tarihlerinde Bursa TÜYAP Fuar Merkezi’nde gerçekşecek Ev&Stil Fuarı’nda ziyaretçileriyle buluşacak.

Çilek Bursa'ya değer katan marka seçildi!

Kendi sektöründeki başarılarını kurum ve seçkin kuruluşların layık gördüğü ödüllerle taçlandıran Çilek, son olarak pazarlama alanında Türkiye'nin en önemli yayınlarından olan Marketing Türkiye tarafından, "Bursa'ya değer katan" marka seçildi.

Çilek’ten İnegöl’deki fabrikasına 6 milyon TL’lik makine yatırımı!

Dünya standartlarındaki tesislerinde bebek, çocuk ve genç odası mobilyası tasarım ve üretimini gerçekleştiren Çilek, üretim rakamına ulaşabilmek için Bursa İnegöl’deki fabrikasına 6 milyon TL’lik makine yatırımı planladı.

Bursa'ya yeni yol yaptırılıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesince, teleferik bölgesine ulaşımı kolaylaştırmak amacıyla yeni yol yaptırılıyor

Bursa'da termal turizmin ayağa kaldırılması hedefleniyor

Recep Altepe, Bursa'da termal turizmin ayağa kaldırılması hedefiyle çalışmalarına yön vereceklerini bildirdi

Harput'un Bursa'da yaptırdığı Saadet Etkeser Camii hizmete girdi

Bursa'nın Yeniceabat köyünde Harput Şirketler Grubu tarafından yaptırılan cami hizmete girdi

Murat Sungur Bursa: Elektrik zamlanacak

Zorlu Enerji Grup Başkanı Murat Sungur Bursa, elektrik dağıtım bölgeleri özelleştirmelerinde ortaya çıkan rekor fiyatların, elektrik satış ücretlerinin artacağına işaret ettiğini söyledi

Bursa Vergi Dairesi arsa satacak!

Bursa Vergi Dairesi Başkanlığı Osmangazi'de 3 bin 926 metrekare arsa ve üzerine kurulu Yemek Fabrikası Tesisi'ni satışa çıkardı

Bursa'daki tarihi Umurbey Hamamı restore edildi

Bursa'daki tarihi Umurbey Hamamı restore edilerek Sanat Galerisi'ne dönüştürüldü

Bursa Umurbey Hamamı galeriye dönüştürüldü!

Koç Vakfı'nın desteğiyle restore edilen Bursa Umurbey Hamamı galeriye dönüştürüldü

bursa evteks Çilek Mobilya Haberi

bursa evteks Çilek Mobilya

Bebek, çocuk ve genç odası kategorisinde Türkiye’nin en sevilen markası Çilek, 28-31 Mayıs tarihleri arasında Bursa TÜYAP Fuar Merkezi’nde gerçekleşen Ev&Stil Fuarı’nda ziyaretçileri ile buluştu. Özel tasarım odalarıyla görenleri kendine hayran bırakan Çilek, birbirinden renkli ve eğlenceli modelleriyle fuara gelen yerli ve yabancı ziyaretçilerin beğenisini kazandı.


Kendi kategorisinde Türkiye’nin en sevilen markası olan Çilek, tematik ürünlere sahip bebek, çocuk ve genç odalarıyla Ev&Stil Fuarı’nın en göz alıcı markaları arasında yerini aldı. Fuarda, Champion Racer, ödüllü serisi First Class,  gözalıcı Yakut, masalsı Fairy ve Softy gibi serilerini sergileyen Çilek’in, özellikle son model araba karyolası GTI ile büyük ilgi...