02 / 05 / 2024

bursa gayrimenkul fuarları

bursa gayrimenkul fuarları

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş adamları Derneği (İMSİAD) Başkanı Namık Ziya Mescioğlu, hedeflerinin Bursa’da konut talep ve arzını başa baş götürmek olduğunu ifade ederek, “Bursa’da konut arzı ancak kentsel dönüşüm ile artacaktır” dedi.

Bursa Osmangazi'de 12.2 milyon TL'ye icradan satılık 3 gayrimenkul!

Bursa 9. İcra Dairesi, Bursa Osmangazi'de yer alan 3 adet gayrimenkulü 12 milyon 202 bin 374 TL bedelle satışa çıkardı.

Sinpaş GYO, Bursa'daki gayrimenkulünü 57 milyon TL'ye sattı!

Sinpaş GYO, Bursa Osmangazi'deki gayrimenkulünü Arı Finansal Kiralama'ya KDV ve vade farkı hariç 57 milyon TL'ye sattı...

Sinpaş GYO, Bursa Modern'deki 6 gayrimenkulü 28 milyon TL'ye sattı!

Sinpaş GYO, Bursa Modern Projesi'nde yer alan 6 adet gayrimenkulü Arı Finansal Kiralama A.Ş.'ye KDV ve vade farkı hariç 28 milyon TL'ye sattı. 

Bursa Nilüfer'den 25.4 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul hissesi!

Bursa 7. İcra Dairesi, Bursa ili, Nilüfer ilçesinde yer alan gayrimenkul hissesini 25 milyon 417 bin 819 TL'ye satıyor...

Susurluk Şeker Fabrikası'ndan Bursa Yenişehir'de kiralık gayrimenkul!

Susurluk Şeker Fabrikası Müdürlüğü, Bursa Yenişehir Kurtuluş Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü kiraya veriyor.

Bursa Orhangazi'de 32.2 milyon TL'ye satılık 9 gayrimenkul!

Orhangazi Belediye Başkanlığı, Bursa ili, Orhangazi ilçesi, Yeniköy, Gamiç ve Hürriyet mahallelerinde yer alan 9 gayrimenkulü 32 milyon 179 bin 366 TL'ye satıyor...

Bursa'da 32 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Bursa İli Yıldırım Belediye Başkanlığı, Bursa Yıldırım'da yer alan gayrimenkulü 32 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Bursa Eczacılar Kooperatifi'nden 31 milyon TL'ye satılık 7 gayrimenkul!

S.S.Bursa Eczacılar Üretim Temin ve Dağıtım Kooperatifi Yönetim Kurulu, Bursa ve Çanakkale illerinde yer alan 7 gayrimenkulü 31 milyon TL'ye satıyor.

Bursa Orhangazi'de 15 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Bursa İli Orhangazi Belediye Başkanlığı, Bursa Orhangazi'de yer alan gayrimenkulü 15 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Bursa Nilüfer'de 21.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Bursa İli Nilüfer Belediye Başkanlığı, Bursa Nilüfer'de yer alan gayrimenkulü 21 milyon 500 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Bursa'da 12.9 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Bursa İli Orhangazi Belediye Başkanlığı, Bursa Gemiş Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 12 milyon 967 bin 500 TL bedelle satışa çıkardı.

Susurluk Şeker Fabrikası'ndan Bursa'da kiralık gayrimenkul!

Susurluk Şeker Fabrikası Müdürlüğü, Bursa İli, Yenişehir İlçesi, Kurtuluş Mahallesinde yer alan gayrimenkulü kiraya verecek.

Bursa'da 30.7 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Bursa İli Mustafakemalpaşa Belediye Başkanlığı, Bursa Mustafakemalpaşa'da yer alan 2 adet gayrimenkulü 30 milyon 733 bin 745 TL bedelle satışa çıkardı.

bursa gayrimenkul fuarları Haberi

bursa gayrimenkul fuarları

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş adamları Derneği (İMSİAD) Başkanı Namık Ziya Mescioğlu, hedeflerinin Bursa’da konut talep ve arzını başa baş götürmek olduğunu ifade ederek, “Bursa’da konut arzı ancak kentsel dönüşüm ile artacaktır” dedi.

İMSİAD Başkanı Namık Ziya Mescioğlu, Bursa İnşaat Fuarı’nın çok canlı, çok dinamik bir fuar olduğunu, geçtiğimiz yıla göre, yüzde 60 büyüme kaydettiğini söyledi. Mescioğlu, “İlk defa bu yıl fuara inşaat müteahhitlerimizde, ürünlerini sergileyerek katılıyorlar. Artık Bursa’da, gayrimenkul fuarıyla tanışmış oldu, bunun gururunu yaşıyoruz. İMSİAD olarak, bizlerde İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş adamları Derneği adına, bu faaliyetleri sürdürmeyi devam ediyoruz. Müteahhitlerimizi burada fuara katılımcı yaptığımız gibi, aynı zamanda müteahhitlerimizi dış fuarlara da, hem katılımcı hem de ziyaretçi olarak götürmeyi planlıyoruz” dedi.


“BİNLERCE YATIRIMCI BU FUARDA BULUŞTU”

Bu fuar ile birlikte...